Νομίζω πως δεν υπάρχει αντίστοιχο… Αν κάνω λάθος σβήστε το… Λέω να γράφουμε εδώ πράγματα που μας τυχαίνουν και είναι σχεδόν αδύνατα να μας συμβούν (επι το πλήστον αρνητικά καλύτερα) … Ξεκινώ λοιπόν:
Ήμουν κάτω από το μπαλκόνι του σπιτιού έτοιμος να φύγω έξω και ανάβω ένα τσιγάρο.
Μόλις το άναψα, έκανα μια τζούρα και το κρατούσα κάτω… Πάω να ξεκινήσω και πέφτει μια σταγόνα της βροχής από την άκρη του μπαλκονιού που έσταζε ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΑΦΤΡΑ ΚΑΙ ΣΒΗΝΕΙ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ… :lol:
Τα είχα φτιάξει με χρυσαυγήτισα (πολύ πριν γίνουν μόδα και μπουν στην βουλή) χωρίς να το ξέρω. Προσοχή όχι απλά ψηφοφόρο ε, μέλος του κόμματος μιλάμε… top that :!::!: :lol::lol:
Πάντως η χρυσή αυγή τότε ήταν απλά κάποιοι γραφικοί που έκαναν διαδηλώσεις χαιρετώντας ναζιστικά και τίποτα περισσότερο. Δεν φανερώνονταν και τόσο εύκολα.
Den to emathe pote autos (etsi nomizw dld). H gkomena itan tis fasis entwmetaksi (metallou). Eixe tuxei na gnwrisw ton diko tis, kai meta to tetelesmeno, ematha kai to epaggelma tou. Louhs o panahs. :lol: