Καλα ρε παιδιά, μια μαλακία είπα κι εγώ! Μην βαράτε!
Σπίτι μου για Πάσχα γύρισα. No big deal! Ξανακαλημέρα!
και που είναι το σπίτι σου; λες και θυμάμαι 
Καλημέρα και από μένα (είναι μετά τις 24:00
)
Χαιρετώ και εύχομαι σε όλους καλό Πάσχα. Τα λέμε σαν επιστρέψω από το χωριό 8) 8)
kαλημεραααααααααααα! παμε για δουλεια!
καλημεραααααααααα μετά από κάμποσο καιρό…
Πάντα ο δολοφόνος ,στο τόπο του εγκλήματος γυρνά ξανά…
Ειμαι σίγουρος θα λέτε ,εσύ μας έλειπες τώρα...
Οχι οκ μη χαλιέστε…Ηρθα περαστικός ,γιατί αύριο τελειώνει ο πρώτος κύκλος της δουλειάς που φέτος έγινε σκλαβιά…και πρέπει να μου το πληρώσουν ακριβά,οι υπαίτιοι,γιά όλα αυτά…Εκανα και ένα μικρό site- blog διεύθυνση εκατέρωθεν του post,γιά να χώνω τις φωτογραφίες της ζωής μου (μόνο γιά ενηλίκους φυσικά χα…χα) και να μη με κυνηγάνε οι admins…Τα λέμε συντόμως…
a re velisarie…se emena eleipses pantos…omos, ekana erevna agoras stin istoselida sou kai gamoto…pou eisai esy? an kai me trelainei to gegonos, oti de se ksero fatsika, alla se goustaro gi afto pou eisai…mipos na to kratisoume etsi??? min me parei apo kato…katalavaineis!!! 8O 8O :lol: :lol:
M’αλλον δεν έψαξες καλά το blog μου…και φυσικά δε θα απογοητευτείς :lol:
Im simply the best....xe...xe...Ναμαι…

Πάντως και μένα μου έλειψε ο ηλεκτρονικός σας χαβαλές και ιδιαιτέρως εσύ…
Εκείνος ο sirjim που εξαφανίστηκε,???που μας έβαλε στο Rockhard και το καταπληκτικό εξώφυλλο ,τη Cristine των L.Coil…Συγχαριτήρια…Tέλη όλα καλά ???
Υ.Γ Πάντως θα φροντίσω να ανεβάσω και άλλες φώτο μου…
Kαλημέρα σε όλους και have a nice beautiful day…
καλησπερα σε ολους…μετα απο μια τραγικη βραδια, γεματη φρικη, γελιο και τσακωμο, ειμαι παλι εδω ζωντανη…χτες, αναμεσα στις μπυρες, τα burbon και τα σφηνακια καναμε συζητηση επιπεδου με την καλη μου φιλη και καταληξαμε σε υπεροχα συμπερασματα, που τελικα μας εβγαλε απο το αδιεξοδο για το ποιες ειμαστε και που βαδιζουμε… σε χωματοδρομο με χρυσες πετρες και λουλουδια…οι αχτιδες πεφτουν πανω στις πετρες και παντα ολα λαμπυριζουν και η ατμοσφαιρα παντα μυριζει υπεροχα… καλα να περασετε και σημερα σε ο,τι κανετε και να ζησετε τοσο εντονα σα να μην υπαρχει αυριο… φιλια πολλα…
καλημερα κ καλο μηνα σε ολους!
αυτος ο μηνας ας φερει σε ολους αυτο που ψαχνετε κ αυτο που πραγματικα θελετε!

αυτό μου θυμίζει σαν να διαβάζω ζώδια σε περιοδικό… :?
Καλησπερα εχω σκασει απο το φαι αλλα οκ… Θα μου περασει…
Καλησπέρα μετά από μια άκρως επικίνδυνη ημέρα… (είμαι πολυ τυχερή τελικά) θέλω να σας ευχηθώ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ και να είστε πάντα γεροί! 
HELLO MY DEAR FRIENDS!
Καλό μήνα σε όλους και από εμένα!Σήμερα για το μόνο που σπάστηκα ήταν ο μαλάκας ο καιρός που μου στέρησε βολτίτσα για καφε,κατά τα άλλα όλα καλά!
Μπράβο φίλε…αμα είναι όλα καλά ,δίνεις κουράγιο και σε μάς,…χα…χα
Καλη μέρα και καλό μήνα σε όλους…
Οι επόμενες 60 ημέρες θα είναι δύσκολες, αλλά ευτυχώς, παρά τα δύσκολα που πέρασα και θα περάσω μέχρι τότε ένα πράγμα με παρηγορεί.
Ποτε δεν έχω πιάσει τον εαυτό μου, μετά από ποτά και ξενύχτια, ξημερώματα να κλαίει.
Καλησπέρα…
Εγώ αντιθέτως έχω πιάσει πολλές φορές τον εαυτό μου να κλαίει ξημερώματα υπό την επήρρεια του αλκοόλ… Ευτυχώς πάει καιρός…
Δυστυχώς έχω να κλάψω από μικρό παιδί… Κρίμα γιατί μερικές φορές το είχα πολύ ανάγκη… Ευτυχώς τώρα έχω καταφέρει να γελάω ακόμα και ις στιγμές που θα έπρεπε να κλαίω… Και όλ’ αυτά μέρα μεσημέρι. Τα ξημερώματα συνήθως κοιμάμαι, αφού δεν αντέχω γέρος άνθρωπος…

Άστα αυτά, κοιμάσαι γιατί σε ξενυχτάει η κόρη!
Και το να κλαις είναι πραγματική λύτρωση μερικές φόρες, πράγματι…
Εγώ πάλι κλαίω μερικές φορές και χωρίς λόγο,έτσι επειδή θέλω κάπου να ξεσπάσω!
Poly elaxistes fores stin zwh mou exw klapsei. Mia fora itan ena dynato kiolas kai itan kati san xaras… Nomizw oti ntrepomai ton idio mou ton eayto. H apla eimai poly psyxraimos opws sxedon panta.