Άλλη μια ΟΜΟΡΦΗ μέρααααααα… :!: :!: :–
Καλημέρα σε όλους!!
Υ.Γ Περαστικα Ράνια!
Άλλη μια ΟΜΟΡΦΗ μέρααααααα… :!: :!: :–
Καλημέρα σε όλους!!
Υ.Γ Περαστικα Ράνια!
Euxaristo gia tis euxes xrisa mou…
[quote=“witch”]
8O
ετοιμάσου για κατ’οικόν νοσηλεία…
[/quote]
Ante vre, kalo mou… ela apo do, giati den me vlepo kala… ase pou ime toso axristi pou den mporo na perpatiso ke me tis pateritses… :lol:
btw, opos 8a erxese gia tin nosilia, den pianeis ke ena roumi, giati mou teliose xtes???e? fantastiki nosileutria… :lol:
Η καλή μέρα από το μεσημέρι φαίνεται φασαρίες - δακρυγόνα καλά πέρασα…
[size=1](να δω τι θα πάθω το βράδυ…)[/size]
ειχες παει στην διαδηλωση;;
Αξίζει ένα μεγάλο [size=7][/size]ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ [size=3][/size]στα παιδιά που παλεύουν για ένα καλύτερο μέλλον,για μια καλύτερη παιδεία. =D> Μην μασάτε!!
Ο νέος δεν καταθέτει ποτέτην εντολή που του έχει δωθεί:Να ανανεώσει τις μορφές της ζωής,να επιχειρήσει εκείνα που οι προκάτοχοί του δεν καταπιάστηκαν ή άφησαν ατελείωτα.Αν παραιτηθεί και αποσυρθεί,ο κόσμος θα γίνει φτωχότερος.Από το βιβλίο του μέλλοντος θα λείψει μία σελίδα,και ποιός ξέρει?Μπορεί να ήταν η καλύτερη
Παπανούτσος
συγχαρητηρια λοιπον σε οσους πηγαν…εμεις δυστυχως δεν μπορεσαμε…ελπιζουμε για το καλυτερο…και να μεταφερθει η εξεταστικη το σεπτεβρη!! 8O
ειχες παει στην διαδηλωση;;[/quote]
Ναι είχα κατέβει και ευτυχώς δεν έπεσα πάνω στα βλαμμένα που έκαναν φασαρίες…
Μόλις φτάσαμε Σύνταγμα αντί να συνεχίσουμε για το υπουργείο στρίψαμε Πανεπιστημίου γιατί στο υπουργείο έπεφταν δακρυγόνα…
Μόλις αρχίσαμε να ξανακατεβαίνουμε την Πανεπιστημίου άρχισαν και οι φασαρίες στην βουλή, και είχαμε πιαστεί όλοι αλυσίδα για να μην μπουν τίποτα άσχετοι ανάμεσά μας…
Μετά μπήκαμε Πατησίων και έστριψαν για Εξάρχεια, οπότε και έφυγα μιας και θα άρχιζαν χοντρές φασαρίες…
Πάντως 300 σχολές κατάληψη και μιλάνε ακόμα για μειοψηφία…
αν και έχω δηλώσει την αμέρηστη υποστήριξη μουστον αγώνα μας… μπορώ να δώσω μόνο εγώ που καίγομαι τώρα?..κι οι υπόλοιποι το Σεπτέμβριο?
:roll: :?:
ego imoun stin plateia (exarxia) gia kafe kai feugontas katevika apo kanigos kai me piran ta ntoumania!!! malakies mesimeriatika…den mporousa na odigiso…
αν και έχω δηλώσει την αμέρηστη υποστήριξη μουστον αγώνα μας… μπορώ να δώσω μόνο εγώ που καίγομαι τώρα?..κι οι υπόλοιποι το Σεπτέμβριο?
:roll: :?:[/quote]
μην αγχωνεσε κατι θα κανουμε για σενα…να δωσεις να μας πεις και τα θεματα…ολοι οι υπολοιποι σεπτεβρη 
ειχες παει στην διαδηλωση;;[/quote]
Ναι είχα κατέβει και ευτυχώς δεν έπεσα πάνω στα βλαμμένα που έκαναν φασαρίες…
Μόλις φτάσαμε Σύνταγμα αντί να συνεχίσουμε για το υπουργείο στρίψαμε Πανεπιστημίου γιατί στο υπουργείο έπεφταν δακρυγόνα…
Μόλις αρχίσαμε να ξανακατεβαίνουμε την Πανεπιστημίου άρχισαν και οι φασαρίες στην βουλή, και είχαμε πιαστεί όλοι αλυσίδα για να μην μπουν τίποτα άσχετοι ανάμεσά μας…
Μετά μπήκαμε Πατησίων και έστριψαν για Εξάρχεια, οπότε και έφυγα μιας και θα άρχιζαν χοντρές φασαρίες…
Πάντως 300 σχολές κατάληψη και μιλάνε ακόμα για μειοψηφία…[/quote]
θεωρουν τις 300 σχολες μειοψηφια;;καλο και αυτο…παντως ακουσα την τριτη βγαινει αποφαση για την εξεταστικη για το αν θα χασουμε το εξαμηνο δεν υπαρχει φοβος γιατι και περυσι ηταν χειροτερα και ολα καλα…και ολοι περιμενουμε νεοτερα…
όσο υπάρχω εγώ είστε καλλημένοι.!
μην αγχωνεσε κατι θα κανουμε για σενα…να δωσεις να μας πεις και τα θεματα…ολοι οι υπολοιποι σεπτεβρη :P[/quote]
αχ… να ΄’στε καλά… κι εγώ ότι θέλετε… 
μην αγχωνεσε κατι θα κανουμε για σενα…να δωσεις να μας πεις και τα θεματα…ολοι οι υπολοιποι σεπτεβρη :P[/quote]
[/quote]
οτι θελουμε :?: :?: :?: :?:
Μεγαλη κουβεντα !!!
kalisperes se olous…kai oles…olethros xtes vrady, to ena poto egine hmmm…perissotera kai kataliksame na ksimerovradiazomaste pano sta kraspeda. toulaxiston eixa kali parea ki etsi me 3 ores ypnou mono, katafera na doulepso simera. vevaia tolmo na po pos ksypnisa gi alli mia fora me ton xtypo tis kardias mou dolby surround olosomo, alla me dyo kommatia sokolatas, sikosa psila ti simaia. yperifanevomai, gia tis kales protheseis mou kai to xeri voithias se palious filous, efxomai aftos o atimos ekei kato, pou mou xrosta eksigiseis, na ksestavrothei ki epitelous na strosei ton dromo mou me perisotera lefta!!! kai perisoterous kalous filous…
afino ta teleftaia mou logia, prin pao na kleiso ta matia mou gia dyo treis ores… to vrady, to allo mou miso tha ksypnisei flogeres stigmes. tha kapso to peplo tou mystiriou, tha kseskoniso tin discompala…epitelous irthe w/e…filia se olous!
[/quote]
οτι θελουμε :?: :?: :?: :?:[/quote]
κάλα εξαρτάται αυτό εξαρτάται από πολλούς παράγοντες :?
[/quote]
οτι θελουμε :?: :?: :?: :?:[/quote]
κάλα εξαρτάται αυτό εξαρτάται από πολλούς παράγοντες :?[/quote]
οτι λεμε δεν ξελεμε…κατι θα σκεφτουμε… :twisted:
8O :roll: :roll: :roll:
Ασχετο:προχθες το βραδυ ημουν εξω μεχρι τις 5.30am.
εφτασα σπιτι στις 6.00am,
‘‘κοιμηθηκα’’ μεχρι τις 7.30,
εφυγα στις 8.00,
και πηγα για 2ωρο μαθημα στις 9.00.
Γυρισα σπιτι στις 20.30 και κοιμηθηκα στις 23.00
Ακομα να συνελθω…