Σε γαμάω μες τη μπόρα, πάστα Φλώρα

σκατά βδομάδα…
κάθε νύχτα 5 ώρες ύπνου…

η μαυρίλα κάτω από το μάτι πάει κι έρχεται…

Γαμώτο… Έτσι φεύγει ο Ιούνιος, έτσι θα φύγει και ο Αύγουστος…

σκατα καλοκαίρι. Με μια ελπίδα ζούμε. Να πάμε Whitesnake/ Scorpions Θεσσαλονίκη… :cry: :cry: :cry:

όποιος είναι για καφε ας φέρει κι ένα ντονατ… Με σοκολάτα please…

Kαλημερα guys!Kαι συμφωνω:

σκατα καλοκαίρι.

Να περασει ο Ιουλιος παναιαμ… :roll: απο τον Αυγουστο και μετα ολο και κατι θα κανω για να περασω καλυτερα!

!!!

Εγώ τον Ιούλιο περιμένω. Ανέκαθεν ο Αύγουστος μου έφερνε μια μελαγχολία…

Και πρέπει να πάω να πλακώσω τον dj τώρα…

Με το που βλέπει να πατάω πόδι στα νετ “children of the grave”.
Είπαμε ρε’συ… Καλό το μεταλ μέσα στα ραπανάκια… Αλλά το πολύ το “κύριε ελέησον”…

Ωραίος ειρμός…

Τεσπα… Καλημέρα. :!: :?: :idea: :!:

Nightmare > Ως αμερικανακι :stuck_out_tongue: για πες καμια slang λεξη…

μη με πληγώνεις έτσι… :cry:

η μάνα μου είναι. Εγώ είμαι 50/50… ](*,)

καλα ενταξει… συγγνωμη… :oops: :frowning:
πού εχεις παει Αμερική?

ποιός μωρε, εγώ;
Δεν έχω πατήσει ακόμα το πόδι μου στην μισή μου πατρίδα… :frowning:

Borw na pw oti 24 wres synexomenes se ena aerodromi REALLY SUCKS.

Istera apo toses meres… epitelous sapisa x8es.

O monos logos pou sikonomoun itan gia na ala3o dvd… oxi, pos ida kapio… epistrofi stin pragmatikotita, siga siga… 8)

ε ναι… αν δεν εισαι μέσα στο αεροπλάνο…
Αλλιώς γιατί να suck, man?
Μη με κοιτάτε όλοι έτσι… Αφορμή ψάχνω να μην κουνιέμαι… Εκτός και αν το επιβάλλει η φύση… :roll:

Nightmare αν σου αρέσει το κούνημα, να σε ενημερώσω ότι προκαλώ σεισμικές ΔΟΝΗΣΕΙΣ 8 Ρίχτερ, :lol: :lol:
και εγκαρσιογενείς και καταπτωτικούς…

Παιδιά, ό,τι χειρότερο είναι να είσαι σε κλειστό χώρο ακίνητος, έστω και μία ώρα. Βαριέμαι, αφάνταστα…

Nightmare, μαζί σου!! 8)

Μα δεν ειναι μονο το θεμα της βαρεμαρας…
Ειναι και ο φοβος και η γενικοτερη ανασφαλεια του οτι εισαι καπου στον αερα και τιποτα δεν ειναι σιγουρο και οτι δεν εξαρταται απο εσενα η πορεια του αεροπλανου και οτι αν συμβει κατι δεν υπαρχει -ασφαλης- εξοδος διαφυγης και αλλα τετοια…
Αεροπλανοφοβία δηλαδη… :stuck_out_tongue: :?

Και στο τρένο το ίδιο παθαίνω, εκτός αν έχω πιάσει την κουβέντα ή διαβάζω κάτι τρομερά ενδιαφέρον. Μόνο στο αμάξι είμαι χαλαρή. :?

ασε μη μου θυμιζεις την πρωτη φορα που πηραν τον ΗΣΑΠ για να παω Μοναστηρακι… μεχρι και μπουκαλακι νερο ειχα μαζι μου μπας και συμβει τιποτα… (βλ. ταινια ‘‘Σεισμος στην Νεα Υορκη’’ και θα καταλαβεις…) :lol: :stuck_out_tongue:
Τωρα βεβαια το χω συνηθισει…! :stuck_out_tongue:

Αυτοκινητο και παλι… και εισαι Αρχοντας! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Το αυτοκίνητο είναι το πιο επικίνδυνο και κατά καιρούς το πιο σπαστικό…Δε φτανει που καθε φορα που βγαίνεις στο δρόμο εύχεσαι να μην σου πεταχτεί ο κάθε μαλ@%3 ς από το αντίθετο ρέυμα και σε σκοτώσει στα καλά καθούμενα(και άμα επιβιώσεις το τρακάρισμα σου ζητάει και τα ρέστα!) μετά θελει και τάμα στην Τήνο για να βρεις παρκάρισμα!!!

Πληροφοριακά, το αεροπλάνο είναι μακράν το πιο ασφαλές μέσο μεταφοράς και το αυτοκίνητο το πιο επικίνδυνο… Η μόνη διαφορά είναι ότι ένα χαλασμένο αεροπλάνο στον αέρα γίνεται πολύ πιο εύκολα ταινία στο Hollywood, από ότι ένα αυτοκίνητο με φθαρμένα λάστιχα…

Το αυτοκίνητο είναι το πιο επικίνδυνο και κατά καιρούς το πιο σπαστικό…Δε φτανει που καθε φορα που βγαίνεις στο δρόμο εύχεσαι να μην σου πεταχτεί ο κάθε μαλ@%3 ς από το αντίθετο ρέυμα και σε σκοτώσει στα καλά καθούμενα(και άμα επιβιώσεις το τρακάρισμα σου ζητάει και τα ρέστα!) μετά θελει και τάμα στην Τήνο για να βρεις παρκάρισμα!!![/quote] :lol: :lol:
Εσυ δηλαδη τί χρησιμοποιεις για να πας στη δουλεια σου?

Κάρο.

Γιατίιιιιι;;;;;; Έχω ακούσει ότι οι άμαξες ξαναμπαίνουν στη μόδα…

Το γαϊδουράκι σας και δρόμο. :lol:

Στην Αθήνα μόνο τρένο συμφέρει. Πας όπου θες γρήγορα και φθηνά.
Θεσσαλονίκη…χαλαρά, με ό,τι κι αν μετακινηθείς φτάνεις στην ώρα σου. :slight_smile: