Το 99,9999999999999% των διαφημισεων κινητων κανουν πλυση εγκεφαλου… Επισης μισητες ολες της coka cola… Aπο αυτες που εχουν “μεινει” πιστευω ειναι “ο Σαββας…καφε…”
Θεϊκή. Που τον έχω ξαναδεί τον τυπά ρε γμτ; :-k
Ναι ρε γμτ, απο την πρωτη μερα που την ειδα αυτο αναρωτιεμαι και εγω
Στα comments του video:
“Ουτε ο Mike Patton δεν μπορεί να παίξει τέτοιο είδος…!”
:lol::lol::lol:
Νταξει ναι ο τυπάς έχει θεϊκή μούρη.
Ηταν ο γκόμενος την Εύας (Ιωάννα Πηλίχου) στο Ευτυχισμένοι Μαζί , που ήταν ψευτοροκάς, ρεμάλι και έτσικαι τώρα ο Πίτμπουλ στο Μαύρα Μεσάνυχτα.
Τις δύο μόνο σειρές που παρακολουθώ δηλαδή.:lol:
το τραγούδι στην διαφήμιση της τιμ πως λέγεται?
Απο αγαπημενες η γνωστη με τον all-round μεταλλα ουρακοταγκο(ετσι τον ελεγε ο μπεζος στο ευτυχισμενοι μαζι),πολλες απο αυτες της q,η διαφημηση της φινα γιατι ειναι ο υμνος του fight club,μια αλλη του gordons που ο τυπος χανει στο μπιλιαδρο και αφου πιει τα παιζει ολα για ολα και αλλες που δυστυχως τις εχω ξεχασει.Τωρα μισητες δεν θυμαμαι αν και ειναι πολλες μια απο αυτες μια προσφατη που μας ελεγε οτι πρεπει να πληρωνουμε ολοι τους φορους σαν καλοι πολιτες για να τρωνε πιο πολλα οι πολιτικοι.
Kate Perry - Hot N Cold.
http://www.youtube.com/watch?v=y-LhyAVzDBI
Now playing: Soulfly - Babylon
via FoxyTunes
πωωωωω ρετρο φασεις λεμε…τη θυμαστε αυτη τη θρυλικη διαφημιση;;;
έχει αφήσει εποχή!!!
ποοο καλτιλες…καρνεησο
νταξ τα παντα ολα τι να λεμε τωρα…
ρε παιδιά το τραγούδι στην διαφήμιση του νεςκαφέ στον παράδεισο πως λέγεται?
ξέρει κανένας μήπως το τραγούδι στην διαφήμισι του καφέ jacobs όπου μία παρέα βλέπει την ανατολή και ταυτόχρονα παίζει μία γαμάτη κιθάρα κάτι σε blues?
Σ’αρέσουν οι διαφημήσεις με καφέδες ε.
Καλά μπορείς να το πεις και έτσι.Το δεύτερο όμως το ζήτησε ένας φίλος.Μήπως ξέρεις ποιο είναι?
Aν έχεις κάποιο λινκ θα προσπαθήσω να βοηθήσω, γιατί τηλεόραση δεεεεν.
Σιγα εσυ κουλτουριαρη ΚΑΚΕ.
Αφού χαραμίζω όλη τη ζωή μου στο ιντερνετ ρε μαλάκα, που χρόνος για τιβι.
Με ταπωσες
φοβαρη διαφημιση αυτη της heiniken…με τη μεγαλη ντουλαπα και το μεγαλο ψυγειο με μπυρες…