Αγαπημένα ντέμοζ

Για EP βρήκα, για compilations βρήκα, για demos έψαξα, έψαξα, τίποτα, σχωράτε με αν υπάρχει. Ο σκοπός διατυπώθηκε, αρχίστε να αραδιάζετε λοιπόν. ΛΥΣΣΑΞΤΕ!

[CENTER]deafheaven - demo 2010[/CENTER]


Καλοριζικο το νεο σου θεμα βρε:thumbup:

Blodsrit - Dödens Sändebud

Desaster - Lost in the Ages

Behexen - Eternal Realm

Και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ τα δύο demo των Ravencult.

Bak De Syv Fjell - From Haavardstun (γαματη μπλακ ομπσκιουριλα. Απο κοντα μαζι και το πρωτο τους ντεμο που ειναι ο ορισμος του καλτ)

Northland - Freezing Sadness (ΤΙΤΑΝΙΟ FOLK ΝΤΕΜΟ)

Exhorder - Get rude γαμημενοι καφροι

Savage Death - Mass Genocide Γαμημενοι σκατοκωλοκαφροι. Το απολυτο ντεθρας

και μια Συριανη τριαδα, ετσι γιατι αν δεν παινεψεις το σπιτι σου κτλ κτλ

Sector Ilussion - s/t (εξπεριμενταλ κατι σα σλατζ, με τα Orthopedic Reformation και Treponema Pallidum (we rot) να κανουν ΠΛΑΚΙΤΣΑ σε οτι βρισκεται στο διαβα τους)

Ominous Sky - s/t ( epic doom με πληκτρα που τσακιζουν και μια απο τις πιο χαρακτηριστικες φωνες που εχω ακουσει)

Monk - Ofis the Saint eater ( περα απο το εξωφυλλο που διεκδικει οσκαρ και γκραμμυ και χρυσο φοινικα, εδω μεσα παιζουν κατι απιστευτα σλατζοτζαμαρισματα, τρελο mind trip και γενικα πρεζα. Επισης, οι Μonk μου εχουν χαρισει μια απο τις καλυτερες συναυλιακες εμπειρες της ζωης μου, απολυτο χασιμο)

2 demo μάλλον είναι ό,τι καλύτερο έχω ακούσει:

[B]Orphaned Land “The beloved’s cry” demo[/B]

[B]Thorns “Grymyrk” demo[/B]

Για εντελώς διαφορετικούς λόγους το καθένα. Το πρώτο γιατί δεν πίστευα στα αυτιά μου ότι ένα demo μπορεί να ακούγεται έτσι, δηλαδή καλύτερο και από επίσημο full-length φτασμένης μπάντας. Δεύτερον, γιατί πρώτη φορά άκουγα oriental metal και με καθήλωσε. Τρίτον, γιατί η έμπνευση των Orphaned Land σε αυτό το demo φτάνει σε δυσθεώρητα επίπεδα, μιλάμε για τη μία riff-άρα μετά την άλλη, για απίστευτα ώριμες μελωδίες και οι δομές τους σε τρελαίνουν.

Το δεύτερο είναι περίεργη φάση. Μόνο μπάσο-κιθάρα, αλλά σε μαγνητίζει με το πρώτο άκουσμα. Ο περίεργος τρόπος σύνθεσης και οι πρωτότυπες μελωδίες. Το γεγονός ότι σου σκάνε από παντού γνώριμα riffs που έχεις ακούσει σε άλλα τραγούδια. Ε, στην τελική είναι από τα πιο καινοτόμα πράγματα που ηχογραφήθηκαν ποτέ.

Έχω πολλά αγαπημένα, αλλά ο μεγάλος έρωτας/καημός ήταν αυτό από μια μπάντα που την έζησα από κοντά και τους ήξερα.

[B]Hyperborea[/B] [B]-[/B] [B]Seeds of Corruption[/B] Demo 1998.

Οι [U][B]Ηyperborea[/B][/U] ήταν μια αθηναϊκή μπάντα με 3 ντεμο, που έπαιζε heavy/black στο δεύτερο μισό των 90ς. Τα δύο πρώτα ντέμο [B][I]The Beast Within[/I][/B] και [B][I]Prophecy Fulfilled[/I][/B] ήταν αρκετά καλά, μάλιστα την πρώτη κασέτα την είχα και αγορασμένη. Είχαν πάρει και καλές κριτικές σε Χάμερ και Ινβέηντερ. Στο 3ο όμως, που είχα μόνο αντιγραμμένο σε κασέτα, έφτιαξαν ένα intro και 4 κομμάτια που μου τίναξαν τα μυαλά στον αέρα. Μου το αντέγραψαν φίλοι, χωρίς να ξέρουν ούτε τίτλους. Μετά από αυτό, κι ενώ είχαν πολύ καλές προοπτικές, τα παράτησαν και απότι έμαθα ούτε καν ξαναασχολήθηκαν με μουσική.

Το 99 πάντως ήταν ένας χρόνος που δεν έπαιζε τίποτα άλλο στο αυτοκίνητο εκτός από αυτό. Έψαξα να βρω σιντι, αλλά πουθενά δεν εμφανίστηκε τίποτα, προς μεγάλη μου απογοήτευση. Την κασέτα την έχω ακόμα και την ακούω πολύ τακτικά. Όταν πριν κανά χρόνο βρήκα και δύο κομμάτια στο youtube, κωλοχάρηκα, και ας ήταν τα δύο λιγότερο καλά του ντεμο. Ζήτησα και από τον uploader να βάλει και τα υπόλοιπα, αλλά μάλλον το ξέχασε. Τι να κάνεις, μερικά πράγματα στη ζωή είναι για να τα χαίρονται και να τα απολαμβάνουν λίγοι και τυχεροί.

[I][B][U]Τrack 3[/U][/B][/I]

[B][U][I]Track 5[/I][/U][/B]

…τότε αυτό που έγραψα για τους Echidna στα ‘‘αγαπημένα ep’’, πάει εδώ:):!:

Το μοναδικό που μου έρχεται τώρα είναι αυτό κυρίως για το πρώτο και το τρίτο κομμάτι:

Εποχή myspace.com και industrialoblackmetal ήχου, έμοιαζε πολύ μπροστά τότε, κι ακόμα μ’αρέσει.