Εκμάθηση κιθάρας στο σπίτι με δάσκαλο ή σε ωδείο?

Γεια και χαρά σας, είμαι νέοπας στην κιθάρα SIZE=“3”[/SIZE] και θέλω να ξεκινήσω μαθήματα. Καταρχας θέλω να σας ρωτησω τι είναι προτιμότερο, το ωδείο, ή ο καθηγητής στο σπίτι?
Ποιο είναι το ακριβότερο? και γενικά [SIZE=“5”]τι τιμές παίζουν[/SIZE]…για να ξέρω τι μου γίνετε :stuck_out_tongue:

Μένω Περιστέρι, πώς μπορώ να βρώ κάποιον καθηγητή που να ξέρει 10 πραγματάκια πάνω στην κιθάρα, για να με <χώσει> και μενα στον κόσμο της? :!:

Αν πιστεύετε, οτι το να πάω σε ωδείο είναι η καλύτερη λύση, ευχαριστως να ακούσω την γνώμη σας…

Περιμενω να ακούσω [FONT=“Verdana”]γνωμες, τιμές και πάνω απο όλα…Εμπειρίες!!
[/FONT]
Ευχαριστώ!

Εγώ είχα κάνει ένα μήνα μαθήματα σε ωδείο σε όχι και χαμηλή τιμή και λιγότερο από 45 λεπτά τη βδομάδα (που ουσιαστικά δεν προλαβαίνεις να κάνεις τίποτα).
Φυσικά δεν ξέρω τι ακριβώς έφταιξε αλλά όταν τελικά ξεκίνησα μαθήματα με καθηγητή στο σπίτι κατάλαβα ότι απλοποιήθηκαν όλα στο μυαλό μου και επιτέλους πήρα μπρος. Βέβαια όλα έχουν να κάνουν με το τι σκοπό έχεις εσύ (π.χ. περισσότερη θεωρία), με το αν δασκαλός σου έχει γνώσεις, μεταδοτικότητα και κυρίως αν συνεννοείστε και τα πάτε καλά. Ρώτα κυρίως γνωστούς και φίλους για να σου συστήσουν.
Όσο για τις τιμές νομίζω έχουν κάπως πέσει στα ιδιαίτερα, εγώ για παράδειγμα δίνω 12,5 ευρώ την ώρα (και λίγο παραπάνω από μια ώρα). Επίσης στο ωδείο φέρνουν λίγο δυσκολία αν τους πεις να ξεκινήσεις απευθείας με ηλεκτρική.

Τίποτα όμως δεν είναι απόλυτο, δε μπαίνουν όλα τα ωδεία και όλοι οι καθηγητές στο ίδιο σακί.
Ελπίζω να βοήθησα λίγο. :slight_smile:

λοιπον και εγω εκανα ηλεκτρικη σε ωδειο και μαλιστα στα 20 μου ξεκινησα

θελει α) Να εχεις καλο και σοβαρο καθηγητη.
β) Να εχεις ορεξη για δουλεια στο σπιτι
γ)Να ξερεις τι θελεις.
μια χαρα τα πηγαμε,εκανα και θεωρια παραλληλα καθως ημουν σε μοντερνο τμημα.

4 διδακτικες ωρες την βδομαδα συνολικα και μαλιστα επειδη γουσταρα μπηκα και στην χορωδια του ωδειου αρα και εκει + ωρες.

Αναλογα το επιπεδο μου πηγαινε σε μενα. γυρω στα 760 τη χρονια πηγαινε αλλα μετα ανεβαινε.

Αν πας το καλο περα απο το οτι μαθαινεις ειναι και η κοινωνικοποιηση στο ωδειο,βρισκεις ατομα να παιζεις μουσικη και γνκ ειναι ωραιο κλιμα.

Τωρα με ιδιαιτερα δε ξερω τι διαφορα εχει απο αυτο που εκανα στο ωδειο…απλα αντι να το κανεις στο κτηριο του ωδειο ,το κανεις στο σπιτι σου.(γτ και εκει στο ωδειο μονος με το δασκαλο εισαι στο μαθημα της κιθαρας).Ισως να ειναι πιο φρι και ισως και πιο φθηνο.

εγω μετα απο δυο χρονια που πηγαινα το σταματησα γατι μετα πηγαινε σε τρελα επιπεδα η τιμη και επισης ειχα μπει ηδη στο νοημα και δουλευα και μονος μου χωρις προβλημα.

Και εγω για καθηγητη στο σπίτι προσανατολίζομαι, αλλά ακόμα ψάχνομαι γενικότερα
:smiley:
Θέλω να ακούσω γνώμες!
Θεωρώ οτι αμα μεσα σε 12 μηνες κανω καμια 40αρία μαθηματα με τον καθηγητη, θα εχω μαθει περισσοτερα, απο οτι σε ωδειο…:stuck_out_tongue:

Οι τιμές που μου ανεφερες ειναι λογικές (ευτυχώς) :lol:

Ευχαριστώ πολύ για την απαντησή σου!

Από ότι καταλαβαίνω έως τώρα η ουσία βρίσκεται στο δάσκαλο. Άμα όμως το ωδείο είναι παρηκμασμένο ή/και υπολειτουργεί ε… υπάρχουν προβληματάκια.

βλεπεις και πραττεις αναλογα.

ολο το ζουμι ειναι να διατηρειται το προγραμμα σου και ο καθηγητης να μπορει να σου προσφερει.