9η Τεχνη!

τις επομενες μερες που θα ξανακανω επιδρομη,λεω να παρω καμια πικ για να δεις γιατι πραμα μιλαμε,οταν λεμε’‘βιβλιοθηκη 2000ad’’:p:p…

μπαν με συνοπτικές λοιπόν.

Don Rosa,Carl Barks Αρκα Asterix Λουκυ Λουκ ,9,Quino,Sergio Aragones

Οποιος αγαπαει Μπατμαν ας το αναζητησει…βραβειο Αισνερ το 1994,σχεδιο Bruce Timm παρακαλω και μια απο τις καλυτερες ιστοριες που εχω διαβασει,σε ολα τα χρονια που διαβαζω Μπατμαν…απλα αριστουργημα,για αυτα τα κομικ αξιζει κανεις να ασχοληθει και να την ψαξει…τελειοτητα…

Τα αγαπημενα μου ειναι της Ντισνευ, κυριως με Ντοναλντ, Αστεριξ, Lucky Luke( Λακι Λουκ και οχι Λουκι Λουκ που το μετεφρασε καποιος ηλιθιος και το ειχαμε μαθει ετσι), Τεν Τεν, ολα της Μαρβελ (X-Men, Spiderman, Fantastic 4, Thor τα αγαπημενα μου), πολλα απο DC (Superman, Batman, Hellboy τα κορυφαια) Sin City και πολλα αλλα που οταν μου ερθουν θα ποσταρω…

To Eπος το ιδιο!!

Ω ναι! Τα σπάει! :smiley:

σιγά τη μούφα μωρέ. :stuck_out_tongue:

Προβοκάτορα.

lol,παιζει να ειναι το τοπ Ντρεντ που εχω διαβασει!

The Day the Law Died.
Ό,τι ήταν είναι και θα είναι ο Dredd σε μια ιστορία.

Ντάξει και το Cursed Earth επος είναι, αλλά είπα να κάνω λίγο flame μωρέ… :stuck_out_tongue:

πο,αυτο γ@μ@ει,το ειχα ξεχασει σχεδον(μορφαρα ο Καλ)…νταξ,εγω βσκ αν κοντραρα τοCursed earth με καποιο,με Tdtld θα εβαζα πιθανοτατα…(αν και το apocalypse war ειναι και γαμω!)

τριβια:ξερεις η πρωτη σχετικη ταινια με judge dread(καλα,πολυ στο περιπου βσκ),ποια ητανε ε?:stuck_out_tongue:

ποιά? :-k

http://www.imdb.com/title/tt0099740/:slight_smile:

Εινια βασισμενη στο SHOK,εκεινο με το κεφαλι του ρομποτ,στην Cursed earth…την ειχα δει παλια και προσφατα το διαβασα καπου και εκανα συνειρμο και οντως ισχυει…επισης,οι μακμανους και ονιλ μετα απο δικαστικη διαμαχη,πηραν τα κρεντιτς που τους αναλογουσαν…μιλαμε για τρελο post apocalyptic σκηνικο…εχει και cameo απο Carl-Fields of the nephilim-Mccoy…πρακτικα,δεν εχει Ντρεντ πουθενα,αλλα αυτοματα γινεται η πρωτη ταινια απο το συμπαν του…

voila και intro με καμεο Μακοη(μιλαμε λεμε για τρελο σκηνικο σε Cursed earth)

http://www.youtube.com/watch?v=z92kfqBobMs&feature=related

αμα δεν το εχεις δει,πσακσου και ασε τα New Moon και τους λαμπιριζοντες βρυκολακες:p!!

Μάιστα θα το τσεκάρω λοιπόν.

Cursed Earth + Καουμπόικα καπέλα… :-k
συνειρμικά:
http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?p=469302&highlight=missionary#post469302

Τσέκαρέ το άμεσα. Εκεί στο UK λογικά θα το βρεις εύκολα. 8)

χαχα,ειμαι τελειωμενο(σε σημειο αρρωστιας) φανμποη του Φρανκ Κουιτελι απο τοτε που θυμαμε,περιεχετε στην κομιξοσυλλογη μου εδω και καιρο…θεικο…τσεκαρε το ταινιονι οπως και δηποτε!:smiley:

Γνωρίζει κανένας συμφορουμίτης την εκ-πλη-κτι-κή ακόλουθη σειρά, να τον παραδεχτώ? Ο λόγος για το ΧΙΙΙ (ακα “13”) των Βέλγων Jean Van Hamme και William Vance, σειρά που ξεκίνησε να δημοσιεύεται στα mid-eighties στο περίφημο περιοδικό Spirou, ενώ στη συνέχεια την έκδοση ανέλαβε η Dargaud.

Μιλάμε για μια τρελά καλτ σειρά, με ουκ ολίγους οπαδούς, η οποία μάλιστα έγινε και βιντεοπαιχνίδι και mini-series στην τηλεόραση!

Ο κεντρικός ήρωας είναι ένας τύπος που πάσχει απο αμνησία, με ένα σωρό διαφορετικά ονόματα (με το “13” να είναι το μόνο σταθερό στοιχείο ταυτότητας πάνω του λόγω ενός μυστήριου τατουάζ με τον κωδικό “χιιι” πάνω του) και έχει εμπλακεί σε ένα απίστευτο παιχνίδι συνωμοσιών, παρακυβερνητικών οργανώσεων, σχέδιων επιβολής φασιστικών καθεστώτων, διεφθαρμένων πολιτικών, μοιραίων γυναικών (που θυμίζουν λίγο Μανάρα) και άλλα. Η πλοκή είναι απίστευτη, γεμάτη αναρτοπές, οι χαρακτήρες ο ένας καλύτερος απο τον άλλο, ενώ το σχέδιο του Vance απλά καταπληκτικό.

Και ναι, είχε κυκλοφορήσει και στην Ελλάδα, με όνομα “Κωδικός 13”, νομίζω είχαν βγει τα πρώτα 8 τεύχη, απο τα οποία είχα πάρει τα πρώτα 6, μόλις 12 χρονάκια πριν! Πάντως απ’οτι ξέρω δεν έχουν μεταφραστεί όλα στα αγγλικά απο τα γαλλικά ακόμα (συνολικά είναι περίπου 20 τεύχη), αλλά αναμένεται μέσα στο 2010.

Να και κάποια σκαν που έκανα του ελληνικού.

Γενικά, φοβερή σειρά, το ξαναδιαβάζω αυτές τις μέρες και έχω κολλήσει, αξίζει να το ψάξετε.

Ρε εχω παιξει το παιχνιδι.Δεν ηξερα οτι ειναι πο κομικ.Θα το ψαξω αυτο.

Λοιπόν τελείωσα το (γενέθλιο δώρο) Hellboy: seed of destruction, και δηλώνω γοητευμένος. Τρομέρη ατμόσφαιρα, σκίτσα και ειδικότερα μελάνια θα έλεγα, ενώ αυτό που μου άρεσε για origin φάση ήταν ότι δε σου τα εξηγεί όλα, έτσι ώστε να τρέξεις στο κομικάδικο για τη συνέχεια.

Τη δε ατμόσφαιρα μπορώ εύκολα να τη συγκρίνω με Lovecraft-ικές ιστορίες όπως τα 7 παράξενα διηγήματα ή το Call of Kthulu.

Αnyway, άλλος ένας (άσχετος) πήδηξε στο τρένο. Αν θέλετε πείτε οι σχετικοί αν το Wake the devil έχει περισσότερη πλοκή, γιατί τελειώνοντας χρειαζόμουν μια ένεση από αυτή.:-s

To Wake The Devil είναι το magnum opus του “κόκκινου” και ένα μνημείο της 9ης Τέχνης γενικότερα.