Δεν το χα μαθει για αυτο.Και γυριστηκε και ταινια?Μωρε μπραβο,καιρος να την κανω λιγη αποχη απο τη μαρβελ
Mπα, συνέχισε να διαβάζεις Σπάιντερμαν.
Οκ παιχτο εξυπνος.
report him.
Δεν μου αρέσει καθόλου το σχέδιο του Campbell. Ο σχεδιασμός των προσώπων είναι αντιπαθής και παλαιολιθικός, ενώ το φόντο και οι σκιές σχεδόν με εκνευρίζουν. Έλεος με αυτές τις «ερασιτεχνικές» παράλληλες γραμμές.
Υποθέτω δεν σου αρέσει και το σκίτσο στον Κόναν.
Ο Κόναν δεν ξέρει να πιάσει πιρούνι, ζωγραφίζει κιόλας;
Στον Κόναν είπα ρε γκαβέ, όχι του Κόναν. Μην προσπαθείς να κάνεις επίδειξη του χιούμορ σου. Ξέρουμε εκ των προτέρων ότι δεν έχεις.
Καλά λοιπόν, απαντώ σοβαρά. Από το λίγο που έχω ασχοληθεί με τον Κόναν ( 5-6 τόμοι έχουν περάσει από τα χέρια μου), θα έλεγα ότι μου αρέσει πολύ το σχέδιο, αλλά δεν ξετρελαίνομαι κιόλας. Πολύ καλό, πολύ προσεγμένο, με χαρακτηριστική τεχνοτροπία «ηρωικής φαντασίας» και με έναν δικό του ψευδο-ρεαλισμό, αλλά πάρα πολύ συντηρητικό. Δεν παραπονιέμαι για το στιλ, μου αρέσει να διαβάζω Κόναν (αν και όχι φανατικά), όπως μου αρέσει και αντιστοίχως στο είδος του π.χ.ο Blueberry. Επιμένουν σε κλασσικές φόρμες, χωρίς να γίνονται Μπλεκ (μπλιαχκ). Τί σχέση έχουν όλα αυτά με το From Hell;
Kαλα,εξαρταται και τι εχεις διαβασει απο Κοναν,πχ η νεα ρημαστερντ σειρα που βγηκε τα τελευταια χρονια εχει καταπληκτικο σκιτσο,τα παλια-κλασσικα ναι,εχουν αυτο που μοιαζει σειρα ξεπερασμενο και συντηριτικο(για τον καιρο τους ομως επικο μεχρι τελους)…αν και γω νομιζω πως δεν εχει και ιδιαιτερη σχεση με το σκιτσο του Καμπελ,αυτο του απλιου κοναν…
Είδα τις προάλλες αυτό στο public και μόνο που δεν έψαχνα τη μασέλα μου με το σκίτσο
ΤΕΛΕΙΟ λέμε!!! Επειδή όμως δε πρόλαβα να κοιτάξω για το σενάριο, το έχει διαβάσει κανείς για να μου πεί αν του άρεσε ή όχι?
To σκίτσο τόσο στο Conan The Barbarian όσο και στο Savage Sword of Conan μοιαζει αρκετά με το σκίτσο στο From Hell (δεν εννοώ ότι είναι ίδιο) και εμένα προσωπικά μου αρέσει πολύ όλο αυτού του είδους το στυλ που ο Vic χαρακτηρίζει συντηρητικό, ακόμα και αν είναι.
Kαλα,και γω ως γνησιο τεκνο του 2000AD και ΜEtal Hurlant στηριζω απειρα τετοιου ειδους σκιτσο…
Aν και δεν είμαι τόσο των κόμικ αυτόν τον καιρό έτυχε και διάβασα 2 που μου άρεσαν αρκετά…
1)
Μου άρεσε (καθότι φαν του Batman) απλώς οι εικόνες σε κάποια σημεία ήταν μικρές και δεν καταλάβαινα τι έδειχναν!
2)
Τελείως διαφορετικό από το πρώτο βέβαια…
Είναι το πρώτο βιβλίο από τα 4 νομίζω.Μου άρεσε πάρα πολύ και ήταν ανατριχιαστικό σε πολλά σημεία!
Νομίζω ότι σιγά σιγά θα αρχίσω να ασχολούμαι παραπάνω με το Cthulhu!
O Batman του Miller είναι ένα από τα αγαπημένα μου. Δεν ξέρω γιατί σε ενόχλησαν οι μικρές εικόνες. Λειτουργούν πολύ σκηνοθετικά κατά τη γνώμη μου. (Εκτός και αν κατάλαβα λάθος και κάτι τρέχει με την ελληνική έκδοση)
Τί θυμήθηκα τώρα;
Απολαυστικότατο. Πάω να το ξαναδιαβάσω!
Nαι την ελληνική έκδοση είχα, αν και μάλλον κατέληξα στο ότι είναι θέμα συνήθειας…
Απλώς σε κάποια σημεία θα προτιμούσα να ήταν λίγο μεγαλύτερες :-k
ηδονη…
+1000
(και βεβαια να ασχοληθεις παραπανω…:p:D)
Αθανατα βρετανικα κομιξαδικα με μια βιβλιοθηκη να τιμαει οτι εχει βγαλει το 2000ΑD…
οκ, πώς θα γίνει να του απαγορευτεί να γράφει πια εδώ?