Εν αναμονή των καινούργιων επεισοδίων Lost κτλ, άρχισα να βλέπω το 4400 και μπορώ να πω ότι έχει πολύ ενδιαφέρον. Το καλό σε σχέση με τους Χαμένους είναι ότι δε σου βγάζει τη ψυχή μία ολόκληρη σεζόν να μένεις με απορίες!
Αυτά.
Επίσης ερώτηση: Ξέρεις κανείς αν η σειρά Dead Zone λέει τίποτα?
pados ston SKAI ine poli xalia h metaglotisi :twisted:
Ξεθάβω αυτό το topic, για να δηλώσω ότι η EOAS είχε απόλυτο δίκαιο! :thumbup:
Ο.Κ., εγώ το ξεκίνησα επειδή τέλειωσε το Prison Break, και δεν μου αρκεί μόνο το Lost και το Heroes… :lol: :lol:
Αλλά, δεν είναι απλά ένα υποκατάστατο!
Είναι πάρα πολύ καλή σειρά!
Μια ιδιαιτερότητά της είναι ότι μεταδίδονταν από τον Ιούνιο εως τον Αύγουστο κάθε χρονιάς! Μόνο για 2,5 μήνες το χρόνο δηλαδη, και μάλιστα την εποχή που έχουν διάλειμμα οι άλλες σειρές!
Η πρώτη season (καλοκαίρι 2004) αποτελείται από 5 επεισόδια.
Η δεύτερη (καλοκαίρι 2005) από 12 και η τρίτη (καλοκαίρι 2006) από 13.
Στις 17 Ιουνίου ξεκινάει η τέταρτη season!
Δεν χρειάζεται να πώ πολλά…
Προτείνω να δείτε τα πρώτα 5 επεισόδια και αν δεν κολλήσετε, βρίστε με… :lol: :lol:
Ειδικά, σε όσους αρέσει το Heroes, γιατί έχει κάποια κοινά! Αν και το Heroes είναι αυτό που αντέγραψε το The 4400!
Το story είναι ότι κατά τη διάρκεια του προηγούμενου αιώνα εξαφανίζονταν κατά καιρούς κάποιοι άνθρωποι από ολόκληρο τον πλανήτη…
Κάποια στιγμή το 2004, ξαφνικά εμφανίζονται σε ένα μέρος όλοι αυτοί οι εξαφανισμένοι, εντελώς ανέπαφοι (εμφανισιακά - ηλικιακά)!
Μετά την καταμέτρηση ο αριθμός των επιστρεψάντων είναι … 4400!!! 8O
Το “καλό” αρχίζει όταν γίνεται κατανοητό ότι αυτοί οι 4400 διαθέτουν κάποιες “ξεχωριστές” ικανότητες, ο καθένας εντελώς διαφορετική από τον άλλον… :twisted:
Τα σπάει η σειρά, λέμε!!!
Ξέρω ότι υπάρχουν πολλοί “καμμένοι” εδώ μέσα, που εκτιμούν τέτοιες σειρές που η πλειοψηφία αγνοεί την ύπαρξή τους…
Καμμενοι is true indeed, αλλα σιγουρα ειναι καλυτερο απο το να βλεπουμε την κορη του Γιαννη του Φονια ή αλλες ποιοτικες ελληνικες σειρες.:lol:
Οσο για την εν λογω σειρα, εχω διαβασει καλα λογια αλλα λεω να μην καω αλλο για φετος.
Μου αρκουν τα Lost, P.B. και Heroes. Του χρονου παλι.
Εχω δει τα πρώτα 10 επισόδεια και σιχάθηκα την σειρά. Δεν ξέρω τι ακριβώς δεν μου αρέσει αλλά τα πάντα με χαλάνε. Οι ηθοποιοί, το σενάριο, τα εφέ, το copypaste σε πολλά σημεία από X-files.:? :?
Παλι καλά υπάρχει φέτος Heroes, Ηouse MD, CSI season 7 και Bones. 8)
Η ηθοποιια και εμένα δε μου άρεσε σε κάποια σημεία, αλλά η διαφορά του με τα άλλα είναι ότι δε σε αφήνει σεζόν ολόκληρη να περιμένεις να δεις τι γίνεται, (βλέπε Λοστ). Επίσης έχει ποικιλία, πολλές διαφορετικές ικανότητες, πολλές ιστορίες.
Παρεπιπτόντως για όσους το βλέπουν, τι ικανότητα θα θέλατε να είχατε???
(μπορείτε να πείτε και δικιά σας)
Εγώ θα θελα πολύ να μπορούσα να κάνω ταξίδια στον χρόνο όποτε θέλω.
Ναι, αλλά το Prison Break τελείωσε, το Heroes και το Lost τελειώνουν και αυτά σε 2-3 εβδομάδες, οπότε έχεις ένα “άδειο” τρίμηνο μπροστά σου… :roll:
Τόσα πολλά είναι 30 επεισόδια σε 3 μήνες;
O.K. :-k
Ευτυχώς, εμένα μου αρέσαν όλα αυτά που ανέφερες! :lol:
Ενώ π.χ. στο Heroes μου τη σπάνε κάποιοι ηθοποιοί! Οι φάτσες τους εννοώ…
Όσο για το X-Files, δεν ξέρω, αλλά ποτέ δεν μου “έκατσε” καλά, ποτέ δεν το συμπάθησα! [-X
Καλά, μην βαράς! :lol:
Ίσως γι’ αυτό μου αρέσει τόσο το The 4400! Γιατί δεν έχω και κανένα κόλλημα με το Χ-Files…
Δεν με χάλαγε καθόλου να ήμουν η Isabelle! :twisted: :lol:
30 επεισοδια φευγουν σε μια βδομαδα, δεν ειναι εκει το θεμα…Ας τελειωσουν τα αλλα και βλεπουμε.
Τρομερη σειρα.Εχει βγει 2ος κυκλος?
και 2ος και 3ος αλλα δεν ξερω αν βγει 4ος:-k
Παντως το 4400 ηταν καταπληκτικη σειρα μεχρι να δω το τελος.Εκει ηταν μαλακια!
Στις 17 Ιουνίου (σε 11 μέρες δηλαδή) αρχίζουν τα επεισόδια του 4ου!
Ποιό τέλος; :? :-k
Δεν ηξερα οτι θα βγει και τεταρτος κυκλος.Παντως στο τελος του τριτου δεν ελεγε οποτε ευτυχως που συνεχιζεται!
Ξερει κανεις που θα βρω υποτιτλουσ για τον 3ο κυκλο?
ΝΙ!
Εκανα επαναληψη τον 1ο κυκλο και τωρα τελειωνω τον 3ο.
Το Heroes φανταζει υποκαταστατο μπροστα του καθως ειναι μια φτηνη κοπια.
Οσοι γουσταρουν Heroes αυτο θα το βρουν αριστουργημα.
Βαλτε τα τορεντς να παρουν φωτια ρεεεεεεεεεεεεεεε