Χατζηγιάννης

Αφιστε αυτο το thread να παει στον δι@ολο…Καθε πρωι που παω να διαβασω τα καινουργια posts διαβαζω και το ονομα του μ@λ@κ@ και μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι…:lol: :lol: :lol: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Αν θελετε φτιαξτε ενα αλλο thread με το ιδιο περιεχομενο…απλα ονομαστε το αλιως…(κιτσος πχ)

den diafwnw me ayto pou les, alla gia mena Rock mousiki einai Deep Purple,Led Zeppelin, Rainbow, Camel, Wishbone Ash, Rush, ktl. To elliniko rock pou les itan apla mia prospatheia na kanoun kati paraplisio pou pote den to ekanan. to mono pou kanane einai na fainontai pio “psagmenoi” apo tin emporiki elliniki mousiki kai ayto pio poly apo thema xaraktiron ton anthroipon (pou zousane rock) para tis mousikis. tin poiotita tis ksenis rock.metal den tin ftanoun me tipota, oute se stixo oute se mousiki. Ti gnomi mou ekfrazw, etsi? den sou paw kontra, exeis ti diki sou k ti sevomai. :wink:

ναι αλλα σε ενα φορουμ δεν γινεται συζητηση αναλογα με το τι θεωρει ο καθενας ροκ. Επισης δεν προσπαθησαν να κανουν κατι παραπλησιο αλλα κατι δικο τους με ταυτοτητα (λεξη αγνωστη στο metal σημερα κατα κυριο λογο δυστυχως). Βεβαια μπορεις να θεωρεις στιχους του painkiller ανωτερους του “ενα ακινδυνο τραγουδακι” για παραδειγμα αλλα και αυτο γνωμη σου ειναι.

forum einai o kathenas leei ti gnomi tou, alloste exoume dimokratia. tora kai mno pou to sygkrineis me to painkiller ti napw. ta logia peritteyoun. i mera me ti nyxta…

Δεν συγκρινει τα τραγουδια ρε συ, τους στιχους συγκρινει. Και οι στιχοι του Painkiller δεν διεκδικουν κανενα νομπελ λογοτεχνειας.

Άκυρο το παράδειγμα εντελώς κατά τη γνώμη μου.

ακυρο ειναι να απαξιωνεις μια ολοκληρη μουσικη και δεν ξεκινησα εγω την συγκριση

tin poiotita tis ksenis rock.metal den tin ftanoun me tipota, oute se stixo oute se mousiki.

οταν συγκρινουμε τους metal στιχους με αυτους των σκυλαδικων για να δειξουμε ποσο ανωτερο ειναι δεν ειναι ακυρο? οι συγκρισεις γενικα ειναι ακυρες. Η καθε μουσικη εχει δικη της ταυτοτηα και προσφορα.

[QUOTE=samis;115631 tin poiotita tis ksenis rock.metal den tin ftanoun me tipota, oute se stixo oute se mousiki. [/QUOTE]

Μην εισαι και τοσο σιγουρος… Υπαρχουν μπαντες ελληνικες με στιχο πολυ ανωτερο απο των αντιστοιχων ξενων… Ενα παραδειγμα ειναι τα Διαφανα Κρινα… Οι στιχοι τους ειναι πολυ ανωτεροι απο αυτους αντιστοιχου στυλ στο εξωτερικο…

μμμ…μια που το θεμα εχει ξεφυγει…ενας δισκος αριστουργημα απο ελληνικη μουσικη αν μπορεσετε να βρειτε η να κατεβασετε <<το χαμογελο της τζοκοντας>> του μανου χατζιδακη…:smiley:

Το ντεμπουτο απ τους Συνηθεις υποπτους εχει μερικους απ τους ωραιοτερους στιχους που εχω διαβασει ποτε και γενικα πολυ καλα τραγουδια.
Σε καθε ειδος υπαρχουν αξιολογα δειγματα γραφης,ορεξη και χρονο να χει κανεις για να τα ψαχνει.Το να απορριπτουμε το ενα ή το αλλο ειδος συλληβδην ειναι λιγο ατοπο πιστευω.

Πολυ σωστο αλλα οχι σε καθε ειδος… Στα περισσοτερα… Εγω προσωπικα δεν μπορω να βρω τιποτα απολυτως αξιολογο στην συγχρονη ελληνικη ποπ-λαϊκη σκηνη…

Είπαμε μουσική!! Το λαικο-pop ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ…

ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ!!!

Ναι αλλα ειναι οφθαλμολουτρο…δειτε το παρακατω(με πατημενο το mute φυσικα!):stuck_out_tongue:

εχει και τα καλα του…:wink:

Τι να μας πει και η Μερκουρη μωρε… Vibeke και τα μυαλα στα καγκελα!!!

Δεν ξερω αν μας πει κατι,αλλα εχει πρεπει να εχει μεγαλο ταλεντο στα χειλη η κοπελα…Και η Vibeke δε λεω,ειναι και αυτη…αξιαγαπητη!

στην αρχη το ειδα και τρομαξα μετα πατησα το link :lol:

Ρε παιδιά, χαλαρώστε λιγο…Τη δουλειά του κάνει.Λεφτά βγάζει από αυτή την υπόθεση.Δεν φταίει αυτός, εμείς φταίμε που τον ακούμε.Πρόκειτε για τη νέα τάση των ΜΜΕ που όποιο τραγούδι έχει λίγη άθλια κιθάρα το βαφτίζουν έντεχνο-ροκ.Το ίδιο λεγανε κ για τους C-real και για ένα σωρό μπάντες ακομα.

Επιτέλους κάποιος ξέθαψε αυτό το επικό thread! To επόμενό μου poll θα είναι:
Χατζηγιάννης-Ρουβάς: Ποιος είναι πιο καινοτόμος… Αρχίστε από τώρα να ακούτε προσεκτικά τη δισκογραφία τους!

κατσε ρε για να καταλαβω τωρα…ο χατζηγιαννης τι σχεση εχει με μουσικη?? αυτος δεν ειναι που εκανε τον τροχο της τυχης???