Ερως στο Θησειο με την ισως πιο γλυκια και ομορφη σερβιτορα που υπαρχει…Λιωσαμε στα ρακομελα.
Ρακουμέλ (Μπενάκη) με Lupin, plj667 και άλλα δυο παρτάλια.
καααααλαααα ητανε…κλασαμε στο γελιο ε??:lol::lol::lol::lol::lol:
Πήγα στο Chianti (είναι ιταλικό εστιατόριο). Το φαγητό δεν ήταν τίποτε συγκλονιστικό αλλά το επιδόρπιο(παγωτο με γλυκό μαρμελάδα) και κυρίως το περιβάλλον ήταν απίστευτα. Πολύ ρομαντσάδα με τους πολυελαίους και τα κεριά…
ειμαι πατρα αυτες τις μερες και χτες ημουν μεχρι αργα για καφε στο ροκυ ρακουν και αργοτερα σε μια ταβερνα ονοματι ‘‘σινιαλο’’’… ωραια πραμματα
To μέρος είναι για φαγητό μέχρι τελικής πτώσης λέμε:)
Κανα τηλεφωνο δεν πηρες ε ?
Πως σου φαινεται η σκατοπολη μας ?
Ειναι ειναι !
Thanks για τις ιδέες… κατεβαίνω για Σ/Κ να επισκεφτώ το αδερφάκι μου και λόγω δουλειάς… θα προσπαθήσω να πάω ειδικά στο σινιάλο, γιατί έχει καλές κριτικές απ’ότι βλέπω!
σέλας, πάω τώρα.
Αν βρεις να κατσεις Σαββατιατικα
Όλοι οι καλοί χωράνε!
Μωρε ναι.Αρκει να υπαρχουν τραπεζια.Και στο συγκεκριμενο μαγαζι ειναι
λιγο δυσκολο και ας ειναι αρκετα μεγαλο.
Τι τον έχω τον bro τότε? ας κάνει και καμιά δουλειά! :lol:
deathster ψηνομαι παντως να βρεθουμε…θα κατσω δω καμποσες μερες…στην πολη σας ξαναηρθα στα καρναβαλια και ειναι μια χαρα…ειδικα τωρα που ειναι και πιο ησυχα
Mεσα.Απο αυριο-μεθαυριο.Να πουμε και σε χιτσικερ και σε οποιον αλλον ψηνεται.
αχα μεσα καλη φαση…το λεπον…στειλε μου με πιεμ κανα εμεσεν σου…
να το πούμε άτυπο meeting στην πόλη μας?
Τapas κουζινα για τσιπουρα και μετα για μια μπυρα στο Stone οπου επαιζε Metallica vs. Megadeth !
Τωρα θα μου πειτε ποια ειναι αυτα τα μαγαζια αλλα δεν πειραζει.
Τα χαιρομαστε (:-s :lol:) λιγοι και καλοι.
Στο Καφωδειο.Πηγαμε παρεα να πιουμε 2 ρακομελα (δεν ειχαμε χρηματα για παραπανω) και να φυγουμε αλλα μετα απο διαφορα κερασματα καταληξαμε να εχουμε πιει 5!:DΗταν καλη φαση γιατι το μαγαζι ενω συνηθως παιζει εντεχνα/ψιλοροκ,χτες βαραγε μεταλλικα/νιρβανα κλπ.
στη Ρόδο?