Που βγήκατε σήμερα; ('Η καλύτερα χθες!)

Οχι στη Λιβαδεια.Βασικα απ’ οτι εχω δει, ‘‘καφωδεια’’ εχει σε αρκετες πολεις.

σε ενα παραλιακο καφε σε ενα λιμανακι εδω στην πατρα…cielo το λεγανε και το βραδυ σε μια ταβερνα ονοματι Ταπα η κατι τετοιο…ωραιγια…

Έχει και στο Περιστέρι ε!

Εσύ κατεβαίνεις λάθος ημερομηνίες Πάτρα!

γιατι το λες αυτο;;; κατεβαινω και τις σωστες…σε 1 μηνα 2 φορες κατεβηκα…αλλα ετσι κι αλλιως θα κατεβαινω αρκετα συχνα τωρα…

Κατέβα και την άλλη βδομάδα!

χαχααχα δεν παιζει…κλεινω ηδη μια βδομαδα εδω…και επιτα εχουμε και δουλειες και μια σχολη πανω… και δεν εχουμε και απεριοριστο μπατζετ βεβαιως βεβαιως…

Καλά τα λέω άρα:p

Καφενέ, στην Πετρούπολη. Όμορφα ήταν, είχε ξεφύγει από το εντεχνορόκ που παίζει συνήθως.

Ημουν κι εγω εκει:p

Σώωωωωωπα :stuck_out_tongue:

Listening to: Dirty Granny Tales - Twins
via FoxyTunes

Βριλήσσια στο σεβάχ,και μετά Γλυκά Νερά:p

Ρακουμέλ με Lupin και plj667 (εγώ αυτό το χω ξαναγράψει κάπου ή είναι ιδέα μου; :-k :p)

Jazz & Jazz στο Κολωνάκι (προς Λυκαβηττό). Σούπερ μπαράκι, απορώ πως δεν είχα πάει παλιότερα!

Σινιαλο και Steps .
Τοο much alcohol tonight…

sthn irish pub tου μοναστηρακιου…joyce…πολυ ωραια ατμοσφαιρα-για ελλαδα καλες τιμες…απλα οι σερβιτοροι μιλανε πολυ το αγγλικο…αλλα…
ευρωπη ρεεεε…:roll:

εγκρινουμε σινιαλο, ξερναμε ομως στο steps =Ρ

Ελα ρε περασα απεξω ψαχνοντας τραπεζι δεν σε ειδα…Αντε παραλιγο να ειχαμε και συναντηση.
Τελικα πηγαμε στudio που βαζει και γαμω τις μουσικες…Εχωσε και 16 horsepower χτες:(

Τι ώρα ρε Γιάννη.

αρχικα κατα τις 9+ και μετα κατα τις 10+…ειχε ενα τραπεζακι αλλα ημασταν μεγαλη παρεα…

A… ε λογικό είναι που δε με είδες. Εγώ πήγα μετά τις 12. :stuck_out_tongue: