Beer Academy στην Ομόνοια που είναι!Πρώτη φορά πηγαίνω σε αυτό και ήταν αρκετά καλά.Ωραίο φαγητό,σχετικά μεγάλη γκάμα από μπύρες, ΑΛΛΑ,αρκετά ακριβό.
Now playing: Dirty Granny Tales - Inversed World
via FoxyTunes
Beer Academy στην Ομόνοια που είναι!Πρώτη φορά πηγαίνω σε αυτό και ήταν αρκετά καλά.Ωραίο φαγητό,σχετικά μεγάλη γκάμα από μπύρες, ΑΛΛΑ,αρκετά ακριβό.
Now playing: Dirty Granny Tales - Inversed World
via FoxyTunes
περασα και γω απο στεπς χτες για λιγο…
ακριβως αυτο…ρε στο στεπς πως μπορει να διασκεδασει κανεις;;;;; εισαι σαν σαρδελα και πρεπει να χαιρεσαι για αυτο;;; τεσπα…το σινιαλο μαμει
ον τοπικ…στο why not την εβγαλα χτες
Πηρανε κατι φιλοι σκεπαστη 8O
Η παρεα παει steps οποτε πρεπει να ακολουθησω.Παντως αδυνατω να θυμηθω την τελευταια
φορα που μπηκα
εκει και δεν ειχα πιει κατιτις παραπανω.
Όστρια.Απλά γαμάτα για ακόμα μια φορά!Δεν είχε και πολύ κόσμο και το φχαριστήθηκα καλύτερα!
Now playing: Eternal Tears Of Sorrow - My God, The Evil Wind
via FoxyTunes
Ρε καθε μερα εξω εισαι συ?
:-s:-s
εεεε εεεε νταξ μωρέ τυχαίνει…:-s:-s
Now playing: Fields Of The Nephilim - Mourning Sun
via FoxyTunes
σινιάλο και steps, ούτε κ εγώ θυμάμαι πόσες φορές έχω μεθύσει εκεί. (ειδικά στο πρώτο).ΠΑΤΡΑ ΟΥΜΠΕΡ ΑΛΕΣ.
Το steps εχει αλλαξει μερος παντως.Δεν θυμαμαι ποτε ακριβως παντως δεν ειναι επι της
Γεροκωστοπουλου οπως ηταν παλια.Ειναι επι της Ηφαιστου.
A ρε Πάτρα με τα ωραία σου…μια φορά μ’ έχουν πιάσει να οδηγώ κομμάτια κι ήταν μετά από επίσκεψη στα προαναφεθέντα μαγαζιά, με μια τζούρα cinema στη μέση.
fou bar στην Κηφισιά με dj-set σεμινάριο ! εξαιρετικό μαγαζί ! περάσαμε πολύ καλά !
Χθες πήγα και άραξα στο cinema για Pro. ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΤΡΑ!
Τιθορα!Ωραια ηταν!8)
Θέλω να πάω και εγώ εκεί…το βλέπω συνέχεια όταν πηγαίνω προς την σχολή και δεν έχω αξιωθεί να πάω ακόμα…
Now playing: Dirty Granny Tales - Stress Creature
via FoxyTunes
Και δεν το λες ρε παιδάκι μου, να πάμε μια φορά?
Listening to: Monty Python - The Bridge of Death
via FoxyTunes
Να πας!Πηγαινε τριτη που χει και φοιτητικη βραδια!
Κορρέ, ψυρρή. Πολύ κρασί, ζεϊμπέκικα, συρτάκι, καλή παρέα.
Kι εγώ κι εγώ θέλω να πάω!!
Σήμερα πήγα Σύνταγμα στο Hard Rock Cafe…ωραία ήταν ώσπου πλάκωσε ένα γκρουπ με ξενους και την κάναμε!
Ωραία να μαζευτούμε να πάμε.Θέλει και η Γιάννα οπότε μια χαρά:…
Εγώ χθες πήγα για πίτσα στο γωνιακό που βρίσκεται στην πλατεία Εξαρχείων απέναντι από τον Κάβουρα, στο καπάκι πήγαμε στο παρκάκι (πρώην πάρκινγκ) και ήπιαμε μια μπύρα, μετά Dr Feelgood και μετά Mo Better…
orange submarine! πίτσα από κει και μαλαματίνα απ’ το ψιλικαντζιδικο πιο κατω. Κολαση!
Καλα καποια μερα θα σε πετύχω Μο εσένα.