Που βγήκατε σήμερα; ('Η καλύτερα χθες!)

… ναι ναι αυτά τα ανέκδοτα τα άκουσα και εγώ…#-o

χθες, αφού είδα τους Μπερστ εν μέσω σκυλάδικων επιφωνημάτων (χιελγιέα!) έφυγα σίφουνας για κεραμεικό να δω τον ΒικΒέγκα να του δώσω ένα κόμικ Judge Dredd που έψαχνε χρόνια (καλό λιώσιμο μπρο), επιστροφή εξάρχεια (τίγκα στα ΜΑΤ. Πρωτοφανές!) για λιωσίδι με μπύρες στο αντεργκραουντ υπό τους ήχους φίνου έπικ/πάουερ με μια τζούρα θρας/ντεθ. Αυτό το Οne Rode to Asa Bay πόσο ανατριχίλα/κλαίω ωρε! μπορεί να’ναι?

:!:
Δεν πηγαίνω σε μεταλλάδικα / ροκάδικα κυρίως για 3 λόγους

1. λόγω παρέας.
  2. είναι αρχιδόκαμποι
  3. παίζουν υπερβολικά κλασικές επιλογές.

Ισως είναι διαφορετικά εκεί κάτω και παίζει ΟΝΕ RODE TO ASA BAY.8)

προσυπογραφω οσον αφορα τα μεταλλαδικα…

αποφευγω πια τα “metal” clubs οπως ο διαολος το λιβανι… Τιγκα στα κλισε απο ολες τις πλευρες…

Ώπα, φίλος.
“Φίνο” χαρακτηρίζεται μόνο το ΣΤΟΝΕΡ. Αν δεν ξέρεις να μη μιλάς καλύτερα.
Και δεν περνάς από το καπηλειό του ίφριτ που έπαιζε μπαλίτσα χθες!

Ε, οχι.

Φινο ΠΣΑΓΜΕΝΟ Παουερ.=p Ξεφτυλιζει ο,τι αγαπας. Τοσο που μπορει και να σ αρεσει κιολας~!

(Τωρα αυτο το λεω μεταξυ σοβαρου κι αστειου. Ψησου).

Στη διαφήμιση-κειμήλειο “ΒΑΛΕ ΦΙΝΑ” παίζει άκυρη μουσική. Οπότε μπορούμε να το συνδυάσουμε με ό,τι θέλουμε. Κατά προτίμιση ΤΙΜΙΟ ΦΙΝΟ γκράιντκορ.

Χτες ήμουν στους Άσφυξ, και σήμερα δουλεύω. Πού κουράγια για κσεπορτίσματα.

Άμα έρθεις εσύ στο μαγαζί θα σου βάλω EYEHATEGOD.

Ε, όχι. Οι τσιχλόφουσκες έχουν 10 λεπτά η μια, είναι πιο φθηνές από ένα σιντί παπάουερ.

45 μοιρες. Πρωτη φορα.

Αν και σκασαμε λιγο αργα ηταν ωραια.

ΠΑΝΚΡΟΚ εβαζε :slight_smile:

Μμμ εχει ωραιες γκαρσονες εκει!:smiley:

Τιθόρα για καφέ και μπυρίτσα Paulaner!

Αγαπάμε 45 μοίρες. Μπεστ μαγαζί ιν αθενς =)

νεκρο, δεν έχεις πετύχει νομίζω την μπαργούμαν με το πλούσιο… ήθος

Χμ θα την θυμομουν αν ηταν σιγουρα!Μια φορα εχω παει νταξ δεν με τρελανε σαν μαγαζι αλλα δεν ειναι και ασκημο.Οι 2 γκαρσονες που εθυμουμαι παντως μονο ασκημες δεν ηταν!!:smiley:

αγία στο μπιρ ακάντεμυ και μετά για πίτσα σε ένα μαγαζί στην κάτω πλατεία:p.και μτά στην ταράτσα μου όπου ξαγρυπνήσαμε#-o :stuck_out_tongue:

Ταινιουλα στα Στερ στον Αγ. Ελευθεριο… ψιλοξενερωτα:?

Playhouse, Εξάρχεια και μετά περπάτημα Σταδίου-Μοναστηράκι-Θησείο-Κεραμεικός.

ARK που απλα τα σπαει το μαγαζι, μετα δυο σουβλακια στο βραδυφαγειο και τελος ραχατι…αν και δεν κανω ναργιλε :stuck_out_tongue:

Νέα Μάκρη για μπανάκι και τα σχετικά, όλα καλα, χάρηκαν και τα μάτια, και το μυάλο, η μόνη λαλακία και όχι μόνο ήταν η ταβέρνα που φάγαμε, 12 ευρώ 2 μερίδες πατάτες τηγανιτές. Ναι…

Καφε, μετα σε ενα φεστιβαλ μουσικης οπου επρεπε να πηδαμε καγκελα για να βαλουμε μεσα τις μπυρες και τελικα αραγμα εξω απο ενα μπαρακι.