GO SKATE DAY σημερα!..λιωσιμο 6 ωρες ασταματητο πατιναρισμα με πολυ κοσμο στον Αλεκο…αυτα ειναι!
Σε σπιτι φιλου οπου ειδαμε το Rocky 3 απο βιντεοκασετα. Τιγκα καψιμο
Στην Ερκυνα!Το πιο γαματο μαγαζακι της Λιβαδειας το καλοκαιρι διπλα απ το ποταμι και διπλα απ τα σουβλακια!:DΠολυωρο λιωσιμο μεχρι ξημερωματος με πολλες μπυρες και ουζα,θεαση σορτσακοφορουσων και σαβουριασμα σουβλακιων απο διπλα!ΤΕΛΕΙΑ!:D:D
Βουλα(!) και τριγυρω γλυφαδες κτλ…μηχανακι αποδαφνη-βουλα…επικη διαδρομη…
αφού οι παράεωρες έψχουν περιορισμό, ποστάρω εδώ γιατί ετσιε ρε μνιά!
Σε σπίτι κολλητού με πολλές μπύρε σουβλάκια χαβαλέ και έπικ μέταλ.
πόσο γαμούν οι όμεν πόσο!
Παραλία Γλυφάδας με επίσης πολλές μπύρες, σουβλάκια κλπ. Χωρίς επικ μεταλ:(
κρίμα που πρέπει να πιείς για να καταλάβεις το μεγαλείο των ΟΜΕΝ. λυπάμαι για τη μπάρτη σου φίλε.
το μεγαλείο των όμεν το ξέρω χρόνια στώρα. απλά σήμερα γάμισαν όμορφακι οραίωα!
Στο Μπερέα. Γάμησε η βρόχα ε;
^ +1
Αν και ήθελα ένα μισαωράκι ακόμα. Btw, η θερμοκρασία έξω αυτή τη στιγμή τα σπάει.
Στο μπαλκόνι μου.
edit. για τσιγάρο
Craft. Για μπυρονια, ποικιλιες με λουκανικα και συζυτησρις για διακοπες
…μπαλκόνι και εγώ με ποτό και μουσικούλα
Castello στην Καστέλλα.Γαμώ τα μαγαζιά σαν ατμόσφαιτα και χώρος, σε ωραία τοποθεσία, αλλά η μουσική για το μπούτσο καβάλα τελείως…
Now playing: Grand Magus - Beyond Good And Evil
via FoxyTunes
Τιθόρα για μπυρίτσα ήμουν πριν λίγο. Το μπαλκονάκι είναι πάντα ωραίο μέρος για να πίνεις μπύρα!
Τοπσησα να μεταφερω το λαπιτοπ στο μπαλκονι αλλα βαριεμαι να ξεσυνδεω τα ματσαφλαρια ολα
Eγω δε τολμαω να βγω στο μπαλκονι γαμω τις κωλονυχτεριδες γαμω με το που βγαινω σκανε καμια 10αρια.:evil::evil:
Oυτε ενα τσιγαρο με την ησυχια δε μπορω να κανω, βρηκα και μπυρες στο ψυγειο, σκατα.
Στο Φρουριο και ηπια μπυριτσες.
Στο Polis και στο Διπλό στην Τρίπολη!!!:!:
Now playing: Slipknot - Pulse of the Maggots
via FoxyTunes
45μοιρες(ποσο μεηνστριμ ειμαι ποσο)