Που βγήκατε σήμερα; ('Η καλύτερα χθες!)

:thumbdown:
πες μου μονο ποσες φορες ακουσες οφσπρινγκ…:stuck_out_tongue:

ον τοπικ: επειδη εχει πεσει αφραγκια, την εβγαλα στα εξαρχεια με μπυρες (απο ψιλικατζιδικο) διπλα στο Παρκο.:stuck_out_tongue:

Σούνιο με φιλαράκι…βόλτα με το αμάξι…και πολλές μπύρες:)

γιατι δε πηγες και απο το φοξ μια βολτα?

sto underground

Εγω πήγα σε τρέντι μαγαζάκια παραλιακή,ντυμένος φλώρος, με πολλά λεφτα στη τσέπη, και με λότους κάμπριο !

Αλλά άμα δεν το δείς δεν τον πιστεύεις! Είναι δυνατόν να μας δίνουν τοσό σημασία στα μαγαζία, αφεντικά και πελάτες, μόνο και μόνο επειδη είχαμε λότους κάμπριο ;

Πόσο στείρος και ρηχος είναι ο κόσμος στον οποίο ζούμε τελικά. [-X

Πριν δεκα μερες που πηγα στο 45 μοιρες το πιο βαρυ που επειξε ηταν Νικελμπακ και Νιρβανα.Απο εκει και περα επαιζε Σακιρα και τετοιες παπαριτσες.
8-9 χρονια πριν το 45 μοιρες ζουσε ενδοξες στιγμες με τον dirty harry στα decks!
Ροκαδικο σου λεει μετα…

στα βραχακια διπλα στο παρθενωνα στο θυσειο πινωντας μπυρες και αγναντευοντας την Αθηνα με το μωρο 8)

εγω γιατι οσες φορες εχω παει 45 εχω πετυχει να παιζει μεταλλικα?

Οπως καθε αλλη μερα στο καφε Ερκυνα για μπυρες!Μονο που σημερα(‘Η καλυτερα χθες’) ηταν ξεχωριστη μερα μιας και βγηκα με τον συνφορουμιτη Λουπιν!:DΦαγαμε τα σουβλακακια μας,ηπιαμε τις μπυριτσες μας,ειδαμε τις σορτσακοφορουσες μας(ερχεται υπερποστ απο Λουπιν),ειπαμε τις μαλακιουλες κλπ κλπ!Αφου ο Λουπιν επαθε πολλαπλα καρδιακα επεισοδια με τις τοσες σορτσακοφορουσες και εφυγε, πηγα με παρεα και μπυρες και ρετσινες σε ψηλο σημειο της πολης οπου αραξαμε μεχρι πρωιας!

Λουπιν χαρηκα πολυ που σε γνωρισα ρε!:slight_smile:

Αντε ανεβασε φωτο!Περιμενω υπερποστ!:naughty:

Χαχα μου το χε πει ότι ερχόταν στα μέρη σου και θα σε έβλεπε! Αναμένουμε υπερπόστ!

Ον τόπι, μπύρες και σουβλάκια σπίτι με τον κολλητό, και αργάμιση outlaw club για μπύρες πάλι. Και μετά συζητώντας για Boris κάπου στις 6 το πρωί για φαϊ στο Ζήκο στη Δάφνη, ακούγοντας JJK band*. Μεγαλείο το κοκκινιστό του, μια χαψιά το έκανα, συνίσταται σε φαν του ξεχνυχτιού. Το πως ποστάρω βέβαια με 4 ώρες ύπνο (γ…νη ζέστη) μιλάμε είναι ένα μικρό θαύμα…

• Tζατζίκι band ρε !

ναι κ εγω ολες τις φορες π χω παει εχει παιξει μεταλλικα…

@ντιστρο’υ’ερ πηγα και απ το φοξ μετα…:lol::lol::stuck_out_tongue:

45 μοίρες πήγα το Σάββατο, περιμένοντας να δω κανα τρελό ροκάδικο ξέρω γω, και τελικά ήταν μια καγκουριά και μισή :b
Ζήτημα 2-3 καλά κομματάκια να παιξε, κι αυτά υπερβολικά light.

το φοξ εμενα παντως μου αρεσει παρα πολυ!!!παω αρκετα!!

εντιτ: εγω χθες πηγα πανορμου

ναι ρι και μενα μ αρεσει.το χειμωνα ειχα λιωσει εκει αλλα απο ενα σημειο και μετα το βαρεθηκα…παρασκευοσαββατα ειδικα γινοταν πανικος,δε χωραγες[-X
βεβαια τωρα καθονται ολοι εξω γιατι απαγορευεται το καπνισμα οποτε αν δεν καπνιζεις η καλυτερη σ…
παντως προτιμω το μο μπετερ σα μαγαζι.

δεν ειναι μαγαζι καπνιστων το φοξ?ημουν σχεδον σιγουρος οτι θα δηλωνε οτι θα ειναι μαγαζι καπνιστων

μπαα…ειναι μη καπνιστων…

αποφασισα σμρ ν παω στο alleycat(την προηγουμενη φορα ειχα περασει απ εξω)και τελικα δε μ αρεσε ιδιαιτερα…πολυ ηρεμο και αυτες οι αντανακλασεις στν τοιχο απ τη δισκομπαλα εκνευριστικες.γκινες 7 ευρω.

σημερα βγηκα στο hard rock cafe… ηρθε ενας φιλος απο πορτογαλλια και επεμενε να παμε εκει…
ειχα καιρο να παω (εκτος απο το παρτυ του ροκιν)… οσο παει και χειροτερευει. πλεον δεν δινω καμια σημασια στην μουσικη. ηπια σεμνα και ταπεινα την ακριβοπληρωμενη μπυρα μου και εφυγα οσο πιο γρηγορα γινοταν

Βόλτα στο 502 :metal:

σπιτι φιλης κρασια πολυ φρισταιλ ,εμ σι μπατλς και όλα τα καλά.