αγαπαμε μαρουσακι και μπλου πριντ.
και αμα εισαι και γιουφτος, το καλοκαιρι φυγαδευεις και κορονες απο τα παραθυρα
αγαπαμε μαρουσακι και μπλου πριντ.
και αμα εισαι και γιουφτος, το καλοκαιρι φυγαδευεις και κορονες απο τα παραθυρα
το μπλου πριντ που ακριβως ειναι?
Xτες το βραδάκι, κλασικά Τιθόρα όπου η ντιτζέησα έχωσε ένα απολαυστικό εικοσάλεπτο 90ς ραπ σφηνάκι.
Boom shake the room Ω ΡΕ! :afro:
στο τσακ ήμουν να πάω να ζητήσω Kriss Kross \m/
Fox όπου έκαναν προμόσιον βότκας και γίναμε ντέφια στο μισάωρο.
Le Roi 8)
Το le roi ειναι αυτο στο χαλανδρι,με τα βινυλια μεσα?
ή μήπως Γαλάτσι…?
Γαλάτσι ήταν παλιά.
Τώρα Χαλάνδρι.
Six d.o.g.s είδα live του Black Circus. Μια χαρά ήταν.
Now playing: Helstar - Harker´ßs Tale (Mass of Death)
via FoxyTunes
Χτες η παρεα ειχε απολα. Εναν που ακουει σκυλαδικα, εναν ηλεκτροποπ, εναν ποιοτικο και εμενα το ροκακι.
Τους εψησα και πηγαμε αρχικα Le Roi. Μια ομορφια ητανε!
Μετα δεν πηγα στη Σκουφα σε ενα κλαμποσκυλαδικο, δεν μεθυσα και δεν χορεψα αναμεσα στις τυπισσες που χοροπηδαγανε μανιασμενες γιατι εγω ειμαι τρου τρελο σουπερ μεταλλο και δε τα σηκωνω αυτα.
Νταξ καλα ηταν (αν σκεφτεις οτι οι αλλες επιλογες των υπολοιπων ηταν στριπτιζαδικο ή γκεη μπαρ) αλλα του χρονου παλι…και αποψε σπιτακι γιατι ακομα να ξεθυμανει το αλκοολ :?
χαχαχ τελικα εσυ ησουν! Εσπαγα το κεφαλι μου οτι ο διπλανος μου καποιον μου θυμιζει…Ο τυπος με το σφηνωμενο κεφαλι απο την περιφημη φωτο που φιγουραρει στο ροκιν!!
Επρεπε να σου ζητησω αυτογραφο…
Τι λετε ρε. Στριπτιζαδικο και γκευ μπαρ επιβαλλονται για τρελα γελια (και στην πρωτη περιπτωση και για τα βυζακια :roll:)
Ειχαμε βγει την αλλη φορα με τον κολλητο μου, τον πατριο του και ενα φιλο του στου ψυρη και μετα ειπαμε να παμε σε αφτερ. Και μας πηγε ο τραγελαφος ο πατριος του σε γκευ μπαρ για πλακα.
Στην αρχη αναρρωτιομουνα που ειναι ολες οι κοπελες. Μεχρι που ειδα 2 καραφλες βγαλμενους απο το Μπλε Στρειδι, να δινουν γλωσσοφιλο.
Ειλικρινα τρελο γελιο με τα σκηνικα εκεινο το βραδυ.
Απο σκυλαδικο το προτιμω παντως χαλαρα
Εμεις σημερα πηγαμε σε σπιτι φιλου. Πηγαμε εκει 7 ατομα με 3 μπουκαλες νερου σπιτικο κοκκινο κρασι που το φτιαχνει ο πατερας ενος παιδιου στην Λαρισα. Εμεις πηγαμε με αγορασμενο κοκκινο κρασι [που ηταν μια μαλακια] κ ενας πιο “χεβυ” εφερε περδικα! Αλλα το καλυτερο ηταν οτι καναμε εφοδο στην κουζινα του αλλου, βρηκαμε κατι λουκανικα κ κατι κοτομπουκιες μεσα στο ψυγειο του, τα ρηξαμε στο τυγανι κ καναμε θεμα! Αλλα περριτο να πω οτι καναμε μαλακια γιατι μετα ανοιξε η ορεξη μας κ πηραμε 4 γιγας [40χ40] πιτσες! Απο διπλα ειχαμε 2 ναργηλεδες κ μια πιπα που ειχε φερει ενα παιδι/νερντ-του-κερατα/φιλος με ενα γαματο καπνο! Τα ηπιαμε ολα, τα φαγαμε ολα, τα καπνησαμε ολα! Κ εμενα τωρα με ποναει το στομαχι μου απο το τοσο φαι που δεν μπορω να κοιμηθω! Αυτα ειναι…
Αρχικα για καφε στο Νερο που καιει. Μετα για να φαμε κατι προχειρο στη Ναυαρινου και πηγαμε και καμαρα που επαιζε ενα γκρουπακι. Ε μετα Λιμανι αλλα δυστυχως δεν επαιζε ο κανακης μουσικη και το αρχισε στα βαρετα κλαμπαδικα
αχα!
Νεξτ τάιμ έλα να μιλήσεις λοιπόν.
(Γιατί εγώ δεν κατάλαβα τίποτα…:-s)
λοιπον σημερα πηγα σε παρτυ του πανεπιστημιου και αν και δεν ειχε πολυ κασμο και καλη μουσικη ηταν ωραια γιατι η παρεα ηταν νταξει,οι μπυρες κρυες και ο καιρος γαματοςςς!!
Χθες πήγα σε σπίτι φίλου που γιόρταζε για αρχή, και μετά 8ball.
Καλά ήταν, αλλά προς το τέλος έπαιξε πολυ χαρντκορ και ξενέρωσα.
Πήγα Blueprint στο Μαρούσι πρώτη φορά…ωραίο μαγαζί κ ατμόσφαιρα, η μουσική δε με ενθουσίασε ιδιαίτερα αλλά κατα τα άλλα μια χαρά
ΣΤΟΝΕΣ.
Τρελό κέφι.
[SIZE=“3”]HARLEY[/SIZE] ΡΕ ΜΟΥΝΙΑΑΑΑΑΑΑ !!!
Σε καποια φαση εβαλε στη σειρα Sanctuary, Accept, King Diamond, Running Wild, , Titan Force, Queensryche, Fates Warning, Kingdom Come !!! :bounce:
λιωωωωμααααα…
Σε παρτυ σε σπιτι…και εκανα καλο κεφαλι…παω να λιωσω στον υπνο