στο da mall Athens
τι φορουσες?
Mια ολομαυρη μακρυμανικη μπλουζα.
Ηρθα την ωρα που επαιζε Stormwitch (νομιζω).
ημουν με thorgal και mererfin και φυγαμε λιγο μετα το fates warning. αν προλαβες το majesty και ειδες μια να χτυπιεται, ε αυτοι ημασταν.
ΛΟΛ.
Ημουν ακριβως πισω σας.
Ο Thorgal ηταν με την μπλουζα Ensiferum ε ?
Καλα η mererefin εδωσε ρεστα στο Majesty. :respect:
Λιγο αργοτερα εφυγα και εγω. Σας ειδα και καθως φευγατε, περνουσατε μπροστα απο τον κατερινιωτη, εγω περιμενα εκεινη την ωρα εξω, καθως ο φιλος μου ηταν μεσα να παρει σαντουιτς.
yeap.
Mε το που μπήκαν οι Manowar δηλαδή. Προβλέψιμο :Ρ
Tο συγκροτημα Κingdom Come εννοω, οχι το τραγουδι.
Μην τον κατηγορουμε αδικα τον Vangelis.
α ολα κι ολα, εβαλε μανογουορ πριν και δεν φυγαμε. εγω ζητησα jag panzer και manilla road και με εγραψε.
χαχαχαχαχαχ
εξαρχεια.χασαν,χαρτες και μετα μο μπετερ.
πριν απο 2 ωρες ημουν outlaw:D
το καλυτερο μεταλαδικο που εχω παει και ειναι σχεδον διπλα μου. το σετλιστ μου αρεσε απιστευτα πολυ και γενικα περασαμε εμορφα.
παρασκευη
excalibur - μουφα
και μετα
outlaw - καλη φαση με pozer και μεταλ - λιγο παρακμη ολο το σκηνικο - αλλα οκ
και χθες
legacy
ωραιο μαγαζακι
ενδιαφερον προγραμμα
hard rock/pozer/metal οπου παιζει και πιο συγχρονα hard rock οπως hinder/rev theory/hardcore superstar
και αγγιξε και μεχρι το thrash οπου ακουσαμε και annihilator και sacred reich αναμεσα στα γνωστα…
Γκαζι!!! Γαματα ηταν
Nαι, γαμαει το γκαζι, η καλυτερη περιοχη…
Αδειο ηταν.
Περιέργως πάντως, το γκάζι είναι σχετικά άδειο αυτές τις μέρες (συμπεριλαμβανομένου και σαββάτου, προγηγούμενης πέμτης κλπ)
Στην 'Ιριδα ψες στο Θησείο.Ωραία περάσαμε,ήπιαμε και σαχλαμαρίσαμε,ψήσαμε και σουβλάκια.Και του χρόνου.:drunk:
πηγαμε τζειλ…μασκε παρτυ…μπυρες…σφηνακια και χορος!!
ολοι ειμασταν μεθυσμενοι τοσο που ο μπαρμαν εκανε στριπτιζ και ανεβαινε στο μπαρ
και χορευε…καναμε τρενακι και μπαιναμε στο διπλα μαγαζι να τους την σπασουμε κ φευγαμε…γενικα ηταν τρελη νυχτα!παντα τετοια!
:roll::roll:
:p:p:p