Που βγήκατε σήμερα; ('Η καλύτερα χθες!)

Μόλις γύρισα από Drifter, καλά ήτανε 8)

Jame’s Joyce για μπυρες και φαγί και μετά καπάκι έναν Σάββα μπουγάτσα με σοκόλαση :stuck_out_tongue:

Σε κάτι γενέθλια?

Xασαν…ειχαμε και ωραια επιδειξη την νεας κολεξιον ‘‘μπατσοι’’ ανα διαστηματα…

χθες πηγα στους the puppets. καλο λαιβ αλλα εχουν κανει και καλυτερα.

Comicdom, και μετά για καφέ/γλυκό και ρακόμελα στο Μοναστηράκι. Καλά ήτανε.

Στο ΑΠΘ, είχε reggae/ska/punk πάρτυ, αλλά από ένα σημείο και μετά μόνο τέτοιο δεν ήτανε.

Αρχιτεκτονική στου Ζωγράφου. Είχε και λαιβάκι. Ήταν και μία αλλαγή κλίματος. Βρήκα και να παρκάρω κοντά. Μέθυσαν κιόλας οι υπόλοιποι και είχαν πλάκα.
Μία χαρά :smiley:

Comicdom τελευταια μερα,ειχε πολυ κοσμο,ωραια περασαμε

Παίδες θα χρειαστώ την βοήθεια σας…Θέλω να μου πείτε μέρη (για Αθήνα συζητάμε) που γενικώς να είναι κεντρικά σημειά και να είναι κάπως μαζεμένα όλα εκεί δλδ να έχει τα goody’s του, starbucks, pasteries, everest και δεν συμμαζευέται και να είναι εκεί και καμμια 10άρα - 15άρα καφετέριες…

όπως είναι π.χ. στο μικρολίμανο, στην πλατεία Νέας Σμύρνης, στην Γλυφάδα, Μπουρνάζι κτλ…απλά επείδη είμαι νότιος πείτε μου για βόρεια, δυτικά, πειραιά και όπου αλλού γενικά ξέρετε…και αν υπάρχει μετάβαση εύκολη με μέσα…αυτά!

θα με βοηθούσατε πολύ! thanx εκ των προτέρων…

Γκάζι/Κεραμεικός. Έχει τα στέκια του, τα κλαμπάκια του, τα καφέ του, τα φαγάδικα, τα λαιβάδικα, τα βρωμικάδικα, τα πιπίνια, και άμα λάχει πετάγεσαι και στα μπουρδελάκια μετά. \m/

καλά για δουλειά τα χρειάζομαι αλλά οκ!:lol:

στα υπόψην ήταν…γενικα πιο προαστειακά αν γνωρίζετε ακόμα καλύτερα! thanx bleedin…δεν θα βγάλω το kylesostagediving στην φόρα…!:stuck_out_tongue:

Βόρεια: Κεφαλάρι ειν όμορφα. Επίσης εύκολη πρόσβαση με ηλεκτρικό έχει το Μαρούσι και το Ηράκλειο. Χαλάνδρι έχει επίσης τα εστιατόρια του τα έβερέστ του και τους 2 μικρούς δρομάκους που είναι μαζεμένες οι καφετέριες αλλά -όπως και στα προηγούμενα- οι πιο καλές είναι πιο ξέμπαρκες.
Πειραιά: Πέρα απ΄ το Μικρολίμανο που είπες, στην Πασαρέλα έχει διαφορα τέτοια ή στην Πειραϊκή για μπυραρίες καφετέριες κτλ που είναι όμορφη φάση και αρκετά καλύτερα αλλά όχι τόσο μαζεμένα.

Ωραίος ρε Μάνο…Δεν θέλω να είναι καλές οι καφετέριες θέλω να είναι πολλές…είναι δυνητικοί λογαριασμοί…Ηράκλειο και μαρούσι κοντά στις στάσεις του ηλεκτρικού?

Χαλάνδρι που? βολέυει μετρο?

Πασαρέλα λέγοντας…?

Νότιος είσαι, τι δουλεία έχεις στους Βόρειους ρε συ?? Τστστστσ.:stuck_out_tongue:

Στη πλατεία στο Νέο Ηράκλειο έχει ωραία μαγαζάκια (και το υπερθεϊκό ΠΟΛΥΓΕΥΣΤΟ για σουβλάκι μέχρι τελικής πτώσης:p) - κατεβαίνεις με ΗΣΑΠ στάση Ηράκλειο.

Επίσης κεντρική πλατεία Μπουρναζίου με μπόλικα πραματάκια, καφετέριες, κλαμπς, goodies, παγωτομάνια κλπ κλπ. Στάση μετρό Αγ Αντώνη και μετά είτε ποδαράκια, είτε λεωφορείο 24 απο την έξοδο Εθνάρχου Μακαρίου (νομίζω έτσι λέγεται, σίγουρα όχι απο την έξοδο της εκκλησίας). Στάση σε ένα πλυντήριο αυτοκινήτων γωνιακό, μετά συνεχίζεις με τα πόδια (κανα 5’ απο κει).

Υπάρχει και ο πεζόδρομος του Περιστερίου. Από Αγ Αντώνη πάλι, αυτή τη φορά βγαίνεις στην έξοδο της εκκλησίας και προχωράς στη στάση που υπάρχει κάτω στο δρόμο το κεντρικό (από αυτή που περνάν και τα τρολλευ όμως γιατί υπάρχει και μια λίγα μέτρα πιο πίσω) και παίρνεις οποιοδήποτε λεωφορείο εκτός απο το 750 και κατεβαίνεις σε 2 ή σε 3 στάσεις απο κει.

Ωραίος! πόδια είναι μακριά για περιστέρι που λες απο το μετρό? παίζει τέτοια φάση και στην Πετρούπολη με μαζεμένα πραγματάκια?

ξαναλέω για δουλειά τα θέλω ούτε να πεθάνω απο το φαγητό, ούτε απο το ποτό, ούτε απο το μαμήσι bleedin…! :lol:

Στο Ηράκλειο έχει πολλές καφετέριες και θεωρώ καλύτερη την Amandi,είναι ήρεμη σε σχέση με τις άλλες(είναι πάνω από την πλατεία του Ηρακλείου).Οι υπολοιπες λίγο πολύ μαζεύουν καγκουρόκοσμο και έχουν πολύ φασαρία(αυτές που είναι δίπλα στο σταθμό).

Στο Μαρούσι έχει πολύ ωραίες καφετέριες και είναι πολύ εύκολη η πρόσβαση.Αυτή που είναι απέναντι από το σταθμό(από τη μεριά προς Πειραιά) είναι πολύ ωραία.

@freedom: Όχι ρε σουβλάκι από τον Πολύγευστο στο Ηράκλειο,έχει χαλάσει πάρα πολύ.:stuck_out_tongue:

Για Πετρούπολη δε γνωρίζω, μέχρι Μπουρνάζει/Περιστέρι έχει φτάσει η χάρη μου:p

Πλατεία Μπουρναζίου απο μετρό με το νορμάλ ως γρήγορο περπάτημα μου είναι κοντά στα 10 με 15 λεπτά. Οδηγίες τώρα να σου δώσω απο δω δε παίζει, θα χαθείς σίγουρα :lol:

@ αμαραθ: πολυγευστον μου έμαθαν, αυτή τιμάω!

όχι Μπουρναζίου…για Περιστερίου που είπεσ να πάρω λεωρορείο και είναι απο κει 2-3 στάσεις…δεν βγαίνει ποδαράτο?

Bγαινει δεν ειναι πολυ μακρυα… 10 λεπτα περπατημα σχεδον. Αλλα τα λεωφορεια για εκεινη την κατευθυνση περνανε συνεχεια και βολευουν σχεδον ολα οποτε πιο γρηγορα πας ετσι :stuck_out_tongue: