5-10 λεπτάκια είναι
λολ, τα ίδια μου με τον αλουκιαρντ μου παν κι εμένα
5-10 λεπτάκια είναι
λολ, τα ίδια μου με τον αλουκιαρντ μου παν κι εμένα
Ok thanx both!
Όποιος ξέρει για πετρούπολη ας πει και για μετάβαση και επίσης για Βείκου στο Γαλάτσι και πλατεία ελευθερείας Κορυδαλλό τι μέσα βολεύουν…thanx παιδιά για την βοήθεια!
Για Πετρουπολη η κοντινοτερη σταση μετρο ειναι απο Αγιο Αντωνη και απο εκει παιρνεις το B-13 λεωφορειο αν θυμαμαι καλα. Ειναι το Α-13, το Β-13 και το 12 (τρολλευ) που πανε προς τα εκει (χρυσουπολη πετρουπολη). Νομιζω οτι αυτο που παει Πετρουπολη ειναι το Β-13 αλλα επιβεβαιωσε το μη σε καψω.
Αν δεν εισαι σιγουρος, μπορεις να παρεις ενα απο αυτα τα 3 και να σταματησεις στην πλατεια Δεγλερη που κανουν σταση στανταρ και τα 3 και μετα απο εκει να παρεις ενα ταξι. Δεν ειναι μακρυα. Αλλα με τα ποδια δε λεει.
λοιπόν.το χαλάνδρι έχει πάρα πολλές καφετέριες.γκούντις,έβερεστ και γενικά ό,τι θες.η οδός ηρακλείου στην πλατεία με 10-15 καφετέριες στη σειρά είναι μάλλον αυτό που θες.
μπορείς να πας με τους εξής τρόπους:
1)κατεβαίνεις μετρό πανόρμου και πας στην κηφισίας όπου παίρνεις το 10,το 18,το 19 ή το Ε6
2)κατεβαίνεις μετρό αμπελοκήπους και παίρνεις το 18 ή το 19
3)κατεβαίνεις μετρό κατεχάκη και παίρνεις το 421
4)κατεβαίνεις μετρό χαλάνδρι και παίρνεις το 451 ή το 444
5)κατεβαίνεις μετρό μέγαρο μουσικής και παίρνεις το 10
horror ταξιδιωτικός οδηγός! ωραίος το έπιασες το νόημα…
υπερχρήσιμες info! thanx!
tyler
θησειο στον πεζοδρομο.ΤΙΓΚΑ στις καφετεριες η 1 πανω στην αλλη(ηλεκτρικος σταση θησειο)
εξαρχεια πλατεια και περιξ
μοναστηρακι
4.φιλαδελφεια στην δεκελιας (Β8 απο σταθμο ηλεκτρικου στα ανω πατησια)
νεο ηρακλειο στον σταθμο του ηλεκτρικου
φωκιωνος νεγρη στην κυψελη
αυτα ειναι μερη-φουλ στις καφετεριες
καλη δουλεια
thanx man για το feedback!
Πασαρέλα στον Πειραιά εστί κάτι σαν πεζόδρομος που ξεκινάει απέναντι από τα Πάμπλικ στο Πασαλιμάνι και καταλήγει στο… Πασαλιμάνι από την άλλη μεριά, και είναι τίγκα στις καγκουροκαφετέριες. Μια ομορφιά. Γκούντις 'Εβερεστ, Πίτσα Χατ, KFC, όλα μαζί.
ευχαριστώ δεσποινίς…βλέπω γνώστες όλοι των καγκουρωστέκιων! χα!
με φόβισες λίγο με τις 3 τελείες…ελπίζω να περπατιέται η μια πλευρά ως την άλλη!
Ναι ρε, τίποτα δεν είναι, τις έβαλα επειδή δεν μπόρεσα να εξηγήσω ακριβώς την γεωγραφία της περιοχής.
οκ τενκ γιου!
πήγα στο “8 δυτικά” (έτσι λεγόταν αν θυμάμαι καλά) το σάββατο που μας πέρασε και ήταν και γαμώ!!!συν οτι πετύχαμε παρτάκι και ήπιαμε όλα τα ποτά free!!!
σημερα πηγα στην καφετερια απενταντι απο το σχολειο μου, στη Ν.Σμυρνη, για καφε και ταβλι με τους φιλους μου…
καλη φαση!
σχετικό - άσχετο. Το σάββατο που μας πέρασε είχα πάει στο rodeo λόγω συναυλίας (Ducky Boyz + Lost Bodies). Βασικά στο συγκεκριμένο χώρο είχα να πάω χρόνια (η τελευταία ήταν σε μια συναυλία των Revolting Breed κάπου το 03-04) και ούτε που ήξερα τί παίζει με τιμές κλπ. Ρωτάω τον μπάρμαν πόσο έχουν οι μπύρες και πόσο τα ποτά και μου λέει το εξής απίθανο:
8 ευρώ για ένα ποτό, 14 για δύο και 16 για τρία.
και ομοίως
6 ευρω για μία μπύρα, 10 για δύο και 12 για τρεις.
ΓΥΦΤΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
για αυτό ξηγηθήκαμε από μπουκάλι κονιάκ που γυρνόφερνε στην παρέα και πέρασε στην ζούλα μέσα στο μαγαζί (δυστυχώς όμως έτσι κόλλησα το κρυολόγημα που κυκλοφορούσε στην παρέα). Σιχτίρι.
το απόγευμα καφέ κ επιτραπέζια στο TOY STORIES . μετά βόλτα . άραγμα 9-11 σε μαγαζί για κατανάλωση junk food και μετά άλλη μια βόλτα κ μπύρα στο Balthazar (Βόλος) . άλλη μια βόλτα κ επιστροφή στο σπίτι ! γαμάτα περάσαμε ! πάντα τέτοια !
χθές πήγα στο Ονειροδρόμιο (Αγαθάρχου 5, Ψυρρή) για να δώ μια προ-παράσταση του έργου " No Love: μια ιστορία εκδίκησης" που κανονικά θα ανέβει από τη θεατρική ομάδα Nostalghia τον Φεβρουάριο του 2011 (http://nostalghia-theatre.blogspot.com/). Ουσιαστικά ήταν μια γεύση από αυτό που θα δούμε τότε και το ωραίο της υπόθεσης ήταν ότι οι επισκέπτες ήταν ελεύθεροι να περιφέρονται μέσα στον χώρο (ο οποίος έτσι όπως ήταν διαμορφωμένος ήταν άκρως πορωτικός :D) και να βλέπουν τους ηθοποιούς σε δράση ακόμα κ δίπλα τους αν ήταν τυχεροί!το Ονειροδρόμιο κανονικά είναι μεζεδοπωλείο απ’ό, τι έμαθα…κρίμα, και έχει τις προοπτικές για metal bar 8)
Χθες πήγα σε σπίτι φίλου για πιόμα, και μετά πανεπιστήμια για πανκοκαταστάσεις 8)
Roi mat, όπου ακούσαμε από Isis και Baroness μέχρι Ira και RWake και γουστάραμεεεε…Tρελές ομορφιές από το DJ Βασιλικό έντερο.
Χελόζ και κούντοζ λοιπόν στους χρήστες που πέτυχα εκεί ! (u know who u are που έλεγαν κι οι τάλικα κάποτες.)
αναφορα με τη μια?
Σε χάλασε το The wolf is lose μωρή μεηντενόφατσα?