Που βγήκατε σήμερα; ('Η καλύτερα χθες!)

Κατά τί ώρα το κλείνει ρε παλήκαρε το βράδυ;

Κοίτα εμείς σκάσαμε κατά τις 1 παρά, και φύγαμε κατά τις 3 παρά που διώχνανε (εμάς και τις άλλες 3 παρέες που είχαν μείνει) διακριτικά οι εργαζόμενοι και καλά έκαναν γιατί ήταν αργάμιση. Για Δευτέρα κιόλας δεν είναι λίγο…

το σιτε γαμει…εχει DARTS :smiley:

Πρέπει να το επισκεπτώ λίαν συντόμως τούτο.

Μόλις γύρισα από Roi Mat με όμορφες βασιλικές μουσικές βασιλικού εντέρου και dewars 8)

και πέτυχα και angmar απ’το πουθενά…!

Άσχετο. Ξέρει κανείς σας τι ώρες λειτουργεί ο “Πευκώνας” στους Άγιους Ανάργυρους; Γίνονται και live εκεί πέρα;

Party στο Φυσικο hellyeah !!! :drunk::drunk::drunk: :dizzy::dizzy::dizzy:

under, αθηνα, με μεγαλη παρεα. :D:D:D

Arch, Περιστέρι :smiley:
We like, we like…

Of course we like!

(Προ)χθες Fox στο γκάζι, τι μαγαζάρα είναι δαύτη; :smiley:

νερο που καιει

=D> λατρεία.

οσες φορες εχω παει, εχει χαλια μουσικη:-k

Wizard…
Παίζει ένας φίλος και πήγα…
Εντάξει καλά ήταν…

Ελα ρε ημουν κι εγω εκει εχτες για λιγη ωρα. Ειχε καλεσει το αφεντικο (της Arch) τους παλιους υπαλληλους απο το ιντερνεταδικο απεναντι απο την Arch (εχει και τα 2 μαγαζια ο τυπος) και τα πιναμε. :smiley:

Ωραιο μαγαζακι ε?

Space Queen για πες τι μουσικές πέτυχες. Έχω πετύχει φάσεις με Zeppelin, Sabbath, Motorhead, Ministry, Tool, Bad Religion και η βραδιά κύλησε υπέροχα.

Χάλια μουσικές κι εγώ έχω πετύχει στο Fox. Αλλά είναι μαγαζί που θα βάλει από Prodigy και Offspring μέχρι Cinderella και WASP.

Η Arch είναι και γαμώ τις μπυραρίες, αλλά στου διαόλου το κέρατο για μένα :@

Kαι ωραία ατμόσφαιρα έχει, και κολασμένες ποικιλίες, και όμορφη μουσικούλα, και αυτό το άτιμο το 5λιτρο…αααααχ. Μόνο που χθές οδηγούσα, οπότε την έβγαλα μετριοπαθώς με μία

Γιατί υπάρχει τούτο εδώ το μικρό προβληματάκι:

Όμως υπάρχει το 790 και παρατάς και αμάξια και τα πάντα 8)

σημερα 8α παω νωρις στο ρουα(χαλανδρι)-[B][SIZE=“3”]ξερεις κανεις τι μουσικη παιζει εκει?[/SIZE][/B]
δεν εχω ξαναπαει,ι hope να μην ειναι φολα

ε ,μετα κανενα αλλευ μαλλον παλι:p