Που βγήκατε σήμερα; ('Η καλύτερα χθες!)

Μουσική να κάτσεις σπίτι σου να βάλεις να ακούσεις ό,τι θες. Το ρουά είναι πολύ όμορφο σαν χώρος και έχει συμπαθητικό κόσμο, αυτό μετράει~!

γιατι εισαι κακος:roll:?
πειραζει δλδ να ειναι καπου ομορφα σαν χωρος, να εχει συμπαθητικο κοσμο [B]και [/B]να παιζει μουσικη που γουσταρω?
δεν ζηταω πολλα :stuck_out_tongue:

Εννοείται ότι ζητάς πολλά. Πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι με λίγα: καλή παρέα, ένα τετραγωνικό μέτρο να κουνάμε το τομάρι μας και μεγάλες ποσότητες φθηνού αλκοόλ.

θα παω play στην saint friday αποψε

οποιος θελει συμβουλες πανω σε βιβλιογραφια pkd και καλα βινυλ ριπς ξερει που να με βρει :stuck_out_tongue:

(χορρορ ελα να δεις πως χτιζονται οι μυθοι απο κοντα 8) )

Πωω πλευ, where the fine 17year old voupou girls dwell. Στηρίζουμε.

Γαμώ τις ιώσεις, γαμώ, όλοι βγαίνετε.

θα παιξω μπαλα κ για σενα μανο (η κοτα ο χορρορ δεν απανταει)

μύθος δε χτίζεσαι.γεννιέσαι.:country:

ασε καταλαβα…

[SPOILER][/SPOILER]

Χθες για ακόμα μία φορά παλέυαμε με τα θηρία μαζί με τον φίλο jiopas.
Αρχή με τσίπουρα, 13 ήπια αν δεν κάνω λάθος, και συνέχεια σε γνωστό ροκάδικο για 3 μπύρες! μέχρι τώρα μεθυσμένος είμαι!! :drunk:

fixed.

Btw θάμπς απ και αιώνιο ρησπεκτ σε Altered Course, για επική βραδιά την Παρασκευή έξω από το Sin-City-ή-πώς-το-λένε-τώρα. Τζακ, πεζοδρόμιο και παρτέρι 8)

Κι από δώ,
ρισπέκτ, θαμπς απ και cheers, ε!

[SPOILER]γκουχ, εκτιθέμεθα :D[/SPOILER]

ps: νεξτ τάημ χωρίς γρίπη για περισσότερες αντοχές.
Φτου! καταραμένα γηρατειά

σημερα εχει παρτυ στο 6dogs για τον ενα χρονο η’ κατι τετοιο:-k
με εχουν πρηξει κατι γνωστοι να παμε αλλα 8α αποφασισω τελευταια στιγμη
δεν 8α την παλεψω με τη μουσικη μαλλον :roll:

[SPOILER]δεν μπορω και τις δη8ενιες[SPOILER]horror:p [/SPOILER][/SPOILER]

το six dogs είναι ίσως το αγαπημένο μου μαγαζί του κέντρου.
θα παίξουν και οι elektro guzzi απόψε.μη μάθω πως δεν πήγες!:razz:

μλκ χορρορ με ολα αυτα τα χιπστερομαγαζα που πας πως να μην εχεις τρελαθει να ποσταρεις μοντελα 8)

(δεν πειραζει , νεος εισαι δουλεψε το ρεβερ σου και εχει ο θεος :stuck_out_tongue: )

εννοείς αυτά τα μέρη έχουν τόσο ωραίες κοπέλες, που τα standards μου γίνονται αυτόματα υψηλά ή πως έχουν τόσο μπαζούκλες, που με κάνουν να καταφεύγω στο ποστάρισμα μοντέλων?
γιατί μπορώ να σε διαβεβαιώσω πως στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων ισχύει το πρώτο…:roll:

[SPOILER][/SPOILER]

fixed.
εμένα μου αρέσει στις γυναίκες αυτό το indie/εναλλακτικό τρεντοστυλάκι με κάποια vintage αισθητική.βέβαια, περί ορέξεως…

Le Roi Χαλανδρι και παρκομπυροτσαρκα=P

same here, και αν και θαμώνας Le Roi από τότε που ήταν μια τρυπα στο Γαλάτσι, πρέπει να πω πως αυτό το μαζικό ΒΠ-ΡΟΚ ύφος που βγάζει τον τελευταίο ενάμιση χρόνο δεν μου’χει κάτσει καλά… :confused: