Που βγήκατε σήμερα; ('Η καλύτερα χθες!)

Προτιμάς μαλλιάδες γαλατσιώτες από ψευτοροκογκομενάκια λοιπόν~!

Και τότε μάζευε καλά γκομενάκια, απλά τώρα είναι τόσο τεράστιο που θυμίζει λίγο παραλιακή χωρίς παραλία.

Mαρούσακι για καφέ…μόνο :frowning:

Ανακάλυψα χθες το Poquito στο Παγκράτι.
Πολύ πολύ όμορφος χώρος, με όμορφη μη μεταλλάδικη διακόσμηση, με λογικής έντασης μουσική και μία ωραία weiss βαρέλι. Και μουσικό πρόγραμμα που γάμαγε γιατί το έκανε φίλος, τι είδους metal βάζει τα σαββατοκύριακα ωστόσο δεν γνωρίζω…

Πολύ όμορφο μαγαζί, αλλά πολύ μεγάλο, χωρίς λόγο

Για τους Γιαννιωτες: Γυαλι Καφενε, σε live blues-rock! πολυ κομπλε, με Gallagher, Hendrix, BB King και τετοια! :smiley:

8O8O8O

Πρεπει να ηταν συναυλιαρα!

χαχα! ναι οντως! ειδικα οι Hendrix και Gallagher ηταν πολυ καλοι!! :p:p

Ποιους Γιαννώτες ρε μαν;; αυτό είναι λαιβ για πεθαμένους:p

Εγω σήμερα βγήκα στο μπαλκόνι μου8)

[SPOILER]…μέχρι αργά8)[/SPOILER]

εεε!!! για ηρεμα…!!!ποιος ειναι πεθαμενος???

Κυριολεκτικά το εννοούσα το “πεθαμένους”:stuck_out_tongue:

ναι το ξερω! και το αρνουμαι! :smiley:

Stand cafe-bar. Λατρεία.

Εμείς με την παρέα μου χθες βγήκαμε αρχικά για καφέ εδώ κοντά και όλα ήταν πολύ όμορφα μέχρι και την ώρα που φύγαμε από την καφετέρια: χαζεύαμε το χιονάκι έξω, κάναμε την πίπα μας μέσα, χαβαλεδιάζαμε…

Μετά τα αγόρια της παρέας (κατ’ ουσίαν, δηλαδή, η πλειοψηφία των τεσσάρων ατόμων που απαρτίζαν την κομπανία μας, καθώς από κοπέλες ήμασταν μόνο εγώ κι η κολλητή μου και άλλη μια που μας εγκατέλειψε αργότερα :p) εξέφρασαν την έντονη επιθυμία τους για ποτό. Ε και εντάξει, Σάββατο ήταν, αύριο δε γράφαμε, πήγαμε. Εκεί άρχισε η δυσφορία μου.

Ο Ντιτζέι δεν ξέρω τι παραγγελιές είχε λάβει, αλλά έπαιζε κάτι ΆΘΛΙΑ κομμάτια (θα έδινα κάποιο ενδεικτικά, αλλά δεν τα γνώριζα)… κι όχι τίποτα άλλο, ήταν και κάτι σούργελα στο διπλανό τραπέζι που είχαν ανέβει ΠΑΝΩ στο τραπέζι και ξεφωνίζανε ενισχύοντας την ηχορύπανση. Τους παρακάλαγα να φύγουμε, αλλά μόνο από την κολλητή μου βρήκα κάποια υποστήριξη- οι άλλοι είχαν το ουισκάκι τους και την είχαν καταβρεί. Κάάάποια στιγμή το πρόγραμμα έκανε μια ευχάριστη αλλαγή με The Clash, Rolling Stones κι έτσι, αλλά αυτό να κράτησε λιγότερο από δέκα λεπτά…

Γενικά δεν είμαι επικριτική με τη μουσική που παίζει σε κάποιο μέρος και ούτε πρέπει να ‘ναι ντε και καλά σύμφωνη ακριβώς με αυτά που ακούω… Αλλά όταν την έχουν ΤΕΡΜΑ, πείτε μου, έχω πολύ άδικο να βασανίζομαι; :stuck_out_tongue: (γιατί χωρίς υπερβολή, είναι πραγματικά αφόρητο για τ’ αυτιά, κι επίσης δεν μπορείς και να συζητήσεις!)

Μετά από αυτό το ποστ καταλαβαίνεις αμέσως ότι η William Wilson είναι θεωρητική:p

Ον τόπικ: Όστρια (εξάρχεια). Μετά για σουβλάκια γύρω από τις φωτιές στην πλατεία.

Hσουν στο μετρο απο Συνταγμα προς Αγιο Αντωνιο κατα τις 10 και κατι? :stuck_out_tongue:

Καμία σχέση. Από Σύνταγμα για Άγιο Δημήτριο κατά τη 1 και κάτι.

Χαχαχαχαχαχ, εκδηλώθηκα η άτιμη, ε;; :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Το συγκεκριμένο ποστ το επιβεβαιώνω και εγώ(μιας και είμαι η 2η κοπέλα:p) !
Πιστεύω μετά απο το χθεσινό δεν θα ξανα πάμε στο συγκεκριμένο μαγαζί, πλυν ελαχίστων περιπτώσεων (που λογικά δεν θα μπορούμε να το αποφύγουμε)!

Και στην προηγούμενη καφετέρεια ήταν τόοοοσο γαμάτα! Ζεστή ατμόσφαιρα, έξω χιόνι, ζεστή σοκολάτα, ωραία μουσική… Υπάρχει κάτι καλύτερο?

Ξεχνάς την πίπα του Γιάννη! :stuck_out_tongue: λολ