Που βγήκατε σήμερα; ('Η καλύτερα χθες!)

Α, μα φυσικά! ΚΑΙ πίπα! Όχι πείτε μου αν υπάρχει κάτι καλύτερο!!!:stuck_out_tongue:

Και ξαφνικά το thread γίνεται ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΝ :lol:

Κοριτσια παραφερεστε…:-s

Υ.Σ. Θελετε να γνωριστουμε? :stuck_out_tongue:

Σα δεν ντρέπεστε εμείς για κανονικές πίπες μιλάμε όχι αυτές που φαντάζεστε! Ντροπή:p:p

Γινεται καλυτερο…Επαγγελματικα πραγματα δηλαδη? :lol::lol:

Έχω χάσει επεισοδια εγώ εδω πέρα :lol:

Πίπες που ΚΑΠΝΙΖΟΝΤΑΙ! Ξέρεις σαν αυτή που έχει ο Άη Βασίλης:p
-.-’

Εμ, κοπελια στο ιντερνετ πρεπει να εκφραζεσαι σωστα. Μπορω να σου πω ξερω γω “Ααααχ, τελειωσα” (την αστακομακαροναδα). Αλλα εσυ δεν θα το ξερεις και ποιος ξερει τι μπορει να υποθεσεις.

Για αυτο το νου σου:p

Υ.Σ. Κανει πιπες ο Αη Βασιλης?

1. [SPOILER]Απο αυτες που καπνιζονται ντε…[/SPOILER]

2. [SPOILER]Σηριουσλυ, δεν ειναι αντιπαιδαγωγικο? Κακο παραδειγμα κετς…[/SPOILER]

Ναι νομίζω κάπνιζε αλλά δεν είμαι σίγουρη! λολ:p
Και ΝΑΙ είναι αντιπαιδαγωγικό!

http://www.google.gr/imgres?imgurl=http://i102.photobucket.com/albums/m102/alandp/santa2006/1910_2x.jpg&imgrefurl=http://rpgpundit.xanga.com/718715722/item/&usg=__tXCafu_fTx0W9iaaWQVVhzGp_FU=&h=541&w=341&sz=54&hl=el&start=0&zoom=1&tbnid=zRxMsrBteP1IPM:&tbnh=135&tbnw=82&prev=/images%3Fq%3Dsanta%2Bclaus%2Bsmoking%26um%3D1%26hl%3Del%26biw%3D1600%26bih%3D720%26tbs%3Disch:1&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=1381&vpy=176&dur=129&hovh=283&hovw=178&tx=145&ty=115&ei=KzEFTau0NamG4gbojrHsCQ&oei=KzEFTau0NamG4gbojrHsCQ&esq=1&page=1&ndsp=44&ved=1t:429,r:21,s:0

Ντροπή και αίσχος!
(δεν ξέρω να ανεβάσω κανονικά τη φωτογραφία :b)

Πες τα! Θα μας βγάλουν και το όνομα σε λίγο!:p:p:p

Εγώ βέβαια αναφερόμουν στην εικόνα-πρότυπο του Αϊ-Βασίλη/καπνιστή… :stuck_out_tongue:

Αλλά ναι, ντροπή και στους παραπάνω, των οποίων το ακάθαρτο μυαλό πήγε κατευθείαν στο πονηρό, υπονομεύοντας την αθωότητά μας… :roll:

Ααααα χααχαχα! Φοβερή επικοινωνία!:p:p

Σπίτι με όλη την παρέα, μπριζόλες, μπιφτέκια και λοιπά στον φούρνο με κάτι μαγικές σάλτσες, τιραμισού και άραγμα όντας όλοι νυσταγμένοι, με έξω να έχει -2 βαθμούς. Τι καλύτερο? :smiley:

XA!
ΛΟΙΠΟΝ!

Πρώτα πλατεία Καρύτση - τρόμαξα λιγουλάκι, αλλά βρηκαμε ένα μέρος ονόματι bliss, πολύ όμορφο. με ελληνικολάιβ.
Οπότε μετά πήγα metalground, για να ακούσω λίγη κανονική μουσική.
Και μετά mobetter.
Και μετά roi mat, όπου ΣΕ ΕΙΔΑ μπιμπιμπι και ανγκμαρ, και βασιλικό έντερο που έβαζες μουσική. Και βασικά αυτοί ήμασταν εκεί μέσα:p

Τέτοια όργια ξενυχτιού και μπαρότσαρκας είχα να κάνω χρόνια, γαμώ!

απο το καφε αντεργκραουντ περασες??

Μπήκα και βγήκα, να χαιρετήσω ένα φίλο, κατά τις 12.30 νομίζω.

Xτες βγήκα για βoιωτικό καφέ με την γενεθλιάζουσα παξ και γνώρισα και τον χτένα τον φλουντουζντ! :smiley: Όσο μπόι έχει γαμώ άλλο τόσο φλώρος είναι! Ούτε καφέ ούτε ξύδια ούτε ναρκωτικά τίποτα αυτό το παιδί!:smiley:

Straight edge-ας floydas ? Που παει ο κοσμος την σημερον ημερα !?!

τον πολυχώρο pure bliss λες?
όλοι εμείς οι χίψτερς αγαπάμε αυτά τα μέρη. :stuck_out_tongue:

[SPOILER]το αστειάκι με την ‘κανονική μουσική’ το προσπερνώ. :–[/SPOILER]