στο Αζτεκ (Λαρισα)! 3-4 χρονια που παω σε αυτο μαγαζι χθες παιζει να επαιζε την καλυτερη μουσικη ever! και ειχε και σωστο κοσμο! 
Κλασικά στο Αιγαίο…δεν νομίζω να το ξέρει κανείς(Δράμα)
Xθες ΕΠΙΚΗ βραδιά σε underground.
Γνώρισα Outlaw, που παρείχε και τις μουσικές (το ήξερα ρε ότι ακούμε την ίδια ποιοτική μουσική - ο λαός σε θέλει!), και ξαναγνώρισα και Red Rum, που συνόδευε σε κουτσομπολοσυζήτηση και ενθουσιασμό (πωωω τι έβαλε τώρα κι έτσι) 
Και μετά είχε λίγο pizza και μετά είχε λίγο mo.
Και οι δύο γαμώ τα παιδιά - εννοείται, για κάποιο λόγο το ήξερα και μέσα από το φόρουμ αυτό:roll:
Να το ξανακάνουμε! \:D/
Ίντριγκα με γνωστούς γεροσυμφορουμίτες αλλά και νέους 
Και μετά σουβλάκι να γεμίσουμε τα στομάχια μας.
Γερά παιδιά. Στιβαρά, δυνατά. Συμφωνώ.
Ναι, ομολογώ τέτοια μπράτσα δεν είχα ξαναδεί.
Αυτό που μόλις βάφτισα [I][B][COLOR=DarkOrange]τζίζας γουατ ε μάιντζομπ[/COLOR] [COLOR=DarkOrange]βραδιά[/COLOR][/B][/I] θα επαναληφθεί.
Αυτή τη στιγμή έχω ξεθάψει το σκονισμένο βινύλιο του 9 Εquilibrium μετά από πολύ καιρό και παίζω αεροκαράτε από την πόρωση. Αυτά παθαίνεις όταν ακούς ωραία μουσική παρέα με ούμπερκουλ παρέα και αλκοόλ. 8)
Γελώ σαρδόνια γιατί εχω γίνει πλέον γνωστός αβανταδόρος των μουσικών επιλογών του Outlaw. :lol:
εμ
[B][I][COLOR=“DarkOrange”]it clings to your mind [/COLOR][/I][/B]
[SPOILER](ναι ρε ακούσαμε thorns στο underground!!!)[/SPOILER]
ενα δακρυ κυλησε στο μαγουλο μου οταν μου ζητησες primus & melvins!! και σαν να μην εφταναν ολα αυτα ξεστομισες και την λεξη carnivore πανω που ειχα ηρεμησει :lol:
ωραια φαση ρε παιδια!! το φχαριστηθηκα πραγματικα!!
:drunk:
emperor hellacopters thorns & D.A.D… ΜΟΝΟ ROCK N ROLL ΛΕΜΕ!!! 8)
Βασικα εγω εψαχνα το θρεντ με τις μπυρες αλλα ειναι χωμεενο κ δεν το βρισκω τετοια ωρα ευκολα
Πηγα σε ενα ρεστοραν-μπυραρια στην Αγια Παρασκευη,καπου κει…Ζυθος λεγεται κ πηρα να δοκιμασω την La Trappe γιατι ηθελα εδω και καιρο.Γαμησε!
Δυνατη γλυκια γευση,τελεια ηταν!Σας την προτεινω.Αυτα.Καληνυχτες παιδακια! 
Πρωτον, δε στηρίζουμε LaTrappe, αλλά η ουσία είναι ότι στο Ζύθο έχει [U]απίστευτο[/U] σουφλέ σοκολάτας. Ή ακόμα καλύτερα, φοντύ σοκολάτας. Χιεβυ.
Γουστα ειναι αυτα.Κι αλλοι που δοκιμασαν απο τη μπυρα μου τους αρεσε.Γιατι δεν σου αρεσε εσενα; 
Χμμμ το ζαχαρωνα το φοντυ η αληθεια ειναι αλλα δεν εκατσε…next time τωρα που το προτεινες.

Γιατί πίνει βαης ή περιπτερίσιες!
*και καπνιστές \m/
καπνιστες ναι
βρηκαμε κοινο σημειο!
Πρώτα σε ένα γάμο στο Χαλάνδρι και μετά, μιας που ήμασταν εκεί, Le Roi αγοραφοβία mode on - αλλά όμορφο μέρος με όμορφη μουσική, τιμές που καταπνίγουν οποιαδήποτε τάση προς τον αλκοολισμό και ΦΟΥΝΤΟΥΝΙΑ.
Μία απορία μόνο - γιατί ρε παιδιά δεν κουνιόταν κανείς - μα κανείς? Μα καμία συγκίνηση με τη μουσική? Ντάξει, χώρο για χεντμπάνγκινγκ δεν έχει, αλλά ένα κούνημα ώμου, ένα σιγοψιθύρισμα ρεφραίν, ένα κάτι…
[B]ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ, ΜΗΝ ΥΠΟΚΥΠΤΕΙΣ ΣΕ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ.[/B]
Εμείς πάντως, ντυμένες σα λατέρνες να ουρλιάζουμε και να κάνουμε τραινάκι με dio και λοιπά, γίναμε ατραξιόν. Είναι που ήμασταν τόσο όμορφες, αυτό είναι \m/
Selfish στην Άρτα, για μπύρες με τον Isis \m/
Ξέθαμα, ναι, αλλά η Αrch στο Περιστέρι έχει φτιάξει τρελά τη μουσική της.
Πρόγραμμα σούπα που πατάει χαλαρά κάτω το Σαβατιάτικο του Alley.
Kαι είχε και δωρεάν φαί σήμερα.
Μόνο που ήμουν με μη μεταλλική παρέα, και ήμου και χαζά ντυμένη, και δεν μπορουσα [B]NA TA ΣΠΑΣΩ ΟΛΑ ΝΑ’ΟΥΜΕ[/B]:blues:
Χθες ειχα αραξει στον ανεμο ενα μαγαζακι πανω στο λοφο του προφητη ηλια στην μαγουλα.Δροσουλα,ποικιλιες,και παρα πολλες μπυρες 
…ζήλεψα:):!: