έλα ρε…σε ποιό πήγες?
εχθές κατέβηκα μέχρι Καλλιθέα!
Ειπα και γω να γνωρισω αλλα μερη και μαγαζια και να κανω κατι διαφορετικο το χθεσινο Σαββατο…πηγα στη boom boom…τρελο κεφι…2,5 ΩΡΕΣ[εκανα υπομονη,για τη παρεα].Ο dj για να ανεβασει το κεφι ελεγε τα δικα του ολη την ωρα π.χ:O ταδε ειναι ερωτευμενος με την ταδε και τη ζηταει σε γαμο[απο κατω:ζητοκραυγες!],Ο ταδε εναι ερωτευμενος με ΤΟΝ ΤΑΔΕ[παλι ζητοκραυγες!]κ.λ.π
Θεικο μεζεδοπωλείο…
Για μπασκετακι, μετα σουβλακι και τελος μια επιδρομη στο internet cafe για κανα 45΄λεπτο counter:D
Για φαγητο με κατι φιλους τιποτα το ιδιαιτερο
Μο better.
Απλο Θεατρο
ΤΑΞΙΔΙ ΜΙΑΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΕΡΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΥΧΤΑ
του Ευγενειου Ονιλ
με Δημήτρη Καταλειφό, Ράνια Οικονομίδου
Αλκι Κούρκουλο και Κώστα Βασαρδάνη
μαλλον σε ειδα ησουν μια παχουλουα με εντονο βαψιμο???
καλη εισαι εγω ημουν αυτος οο ψηλος ξανθος με τα γαλανα ματια στο μπαρ
επινα ρουμι και σε κοιταξα 3 φορες
αυτη τη στιγμη ειμαι στο σπιτι του thats why …!!!
Στο Φενεό στο θησειό για ρακόμελα… Ωραία ήταν έβαζε και Αλκίνοο και Θηβαίο
TEXAS!
Μετα απο αιωνες και περασα και πολυ καλα!
οταν ειχα κατεβει Αθηνα περσυ για τους Maiden ειχα παει με τον αδερφο μου και ενα φιλο , σαββατιατικα
εμενα μαρεσε πολυ , ξενερωσα λιγο γιατι επαιζε παουεραδικα / γκλαμαδικα περισσοτερο ( δεν ελειψαν τα κλασικα master of puppets , cowboys from hell …) , εκει που αρχισε να βαραει στο τελος (εβαλε Celtic Frost), ο αδερφος μου ειχε σκυλοβαρεθει ( metalhead και αυτος αλλα νυσταζε γαμωτο) και φυγαμε…
σε ενα μπαρακι που επαιζε εντεχνο , καλουτσικα ηταν
Θέατρο στο Περιμένοντας το Γκοντό του Μπέκετ με μια γκόμενα και μετά σε ένα ροκόμπαρο στο Γαλάτσι που είναι στέκι μας (Σαντέ λέγεται). Είχε και λάιβ και έπαιζαν Μάλαμα και τέτοια. Καλά ήταν. Αν πήδαγα κιόλας, θα ήταν ακόμα καλύτερα…
Μαρούσι!
χθες στην κραφτ στους αμπελοκηπους και σημερα θησειο
Χτες πηγα απο το σπιτι του Σωκρατη αλλα δεν ηταν εκει.
Και τον παιρνω στο τηλ., αλλα μιλαει…
θέλεις να πάτε στη Χαβάη?
αχχαχαχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχα
Keoma στο Βύρωνα για το ματς.Συγκεκριμένα είναι στα Νταμάρια η καφετέρια.
Πρώτα Marabu στην ταράτσα, όπου δεν είχε μουσική και ξενερώσαμε και μετά 45 μμοίρες στο γκάζι όπου είχα να παω χρόνια και με εξέπληξε ευχάριστα ο DJ. Μετά απο το Beggin’ (το οποίο πλέον με εκνεθρίζει αφάνταστα) και μερικά ακόμα αδιάφορα mainstream, άρχισε να ροκάρει πρώτα Green Day, Offspring, Iggy Pop για να καταλήξει σε Audioslave (Show Me How To Live), Tool (Stinfist :eek:) και Faith No More (Ashes To Ashes! :thumbup:).
Είχε τρελό κόσμο βέβαια και το σέρβις ήταν τραγικό.