Που βγήκατε σήμερα; ('Η καλύτερα χθες!)

Aρχικά στο αμφιθέατρο του πολυτεχνείου για να δώ ταινία και μετά στην Ατλαντίδα, όπου είχε metal party8)

γλυκο μου μαρουσακι μεχρι αργααα…στενοχωριεμαι με ποσο κοσμο μαζευει προσφατα…αναγκαζομαι να μεταφερομαι στο παρκακι κοντα στη Κηφισσιας :stuck_out_tongue:

για “45 Μοιρες” ξεκινησα, αλλα η ταρατσα κοντευε να κατεδαφιστει απο τον κοσμο και τιμησα το Alley Cat

Picasso…

“BΟΡΟΝΩΦ” στην Καστελλα. Απλα ΤΕΛΕΙΟ

Στον φιλο μου τον Μαρκο.Γαμω τα τσιπουρα σου αθλιο πλασμα,παλι αλοιφη μ’ εκανες!

Θησείο στο Chocola…μπορεί να είναι ακριβό αλλά είναι ωραίο ρε γαμώτο.:frowning:

Now playing: Hibria - The Faceless In Charge
via FoxyTunes

Να ρε ορίστε!
Ήταν που μου γκρίνιαζαν οι υπόλοιποι…:stuck_out_tongue:

Μαρούσι που?
Ώρες ώρες πάντως είτε έχει πολύ κόσμο είτε δεν έχει καθόλου…:confused:

Είναι πολύ ωραία καφετέρια!ειδικά πάααανω πάααανω!:smiley:

Εγώ προχθές πήγα ρέμο :stereo:

Πες τα ρε Νεφέλη γμτ!

Φτου σου

:stuck_out_tongue:

8O8O

κρυφόγουβ και εσύ?

εδιτ:κάτω έκατσα δυστυχώς,αλλά δεν πειράζει μια χαρά και εκεί…και πρώτη φορά μου φέρνουν κονιάκ ξεχωριστά από την σοκολάτα…

Now playing: Paramore - Misery Business
via FoxyTunes

Όχι δα, ήτανε ποστ - πρόκληση για γνωστό/άγνωστο χρήτη του φόρουμ.

Λοιπον σημερα,(η καλυτερα χθες) βγηκα με 2 φιλαρακια και εναν καθηγητη μας απ το σχολειο.Πηγαμε σε ενα ταβερνειο οπου πλακωσαμ παϊδακια,κοκορετσια,πατατες τηγανητες,σαλατες,μπουρεκακια,ψημια ψωμενα και κρασακι λευκο.Στο τελος μας φεραν και γλυκακι!Μετα πηγαμε σε ενα καφωδειο πινωντας μπυρες και συζητωντας για διαφορα αστεια σκηνικα στο σχολειο!Ωραια ηταν!:smiley:

Χθες βραδακι (κατα τις 8 ) πηγα για χαλαροκαφε Θησειο.
Γιατι τον κλεισανε το σταθμο στο Θησειο? Μια φορα κι εγω ειπα να παρω το τρενο απο το Μοναστηρακι για Θησειο να μην παω παλι με τα ποδια και πηγα μεχρι Πετραλωνα και ξαναγυρισα παλι Μοναστηρακι. Οτι να ναι… #-o :lol:

Γω ήμουν με ένα φίλο που είχε γενέθλια, κατά τις 5.30 πήγα μο μπέτερς και στη μισή ώρα που πήγα άκουσα Kyuss, Sabbath και Isis. Ήταν ιδανικά~!

Για κρεπες με κατι φιλους:p8)

Ον δε ροκς για dracula παρτυ (ντυμενη και αναλογως) :stuck_out_tongue:

εχω να βγω απ την πεμπτη που πηγα μο μπετερ…μετα αρρωστησα και εχω κλειστει σπιτι μου…:frowning:

Καταλαβαίνω πως το λες διότι υποθέτω ότι είσαι νεαρά ακόμα, αλλά πίστεψε με, υπάρχουν και χειρότερα… :wink: