Που βγήκατε σήμερα; ('Η καλύτερα χθες!)

Γουδι…

Δεν τα παλεψα καθολου

Χθες πήγα Τιθόρα. ωράια ήταν, είδα και την Αρέλδια (ναι! Ζει!), μασκαρεμένη και χορέψαμε σάλσα. \:D/\:D/

Ο τίτλος του τόπικ τα σπάει.

Καλύτερα χτες λοιπόν πήγα Intrepid Fox. Kαλά ήταν, mainstream ροκ/μέταλ διασκέδαση με τις καλές και τις μέτριες στιγμές του. Άρχισε alternative, συνέχισε πόζερ (Τόκυο νάιτζ, γιέα), πιο μέταλ κλάσικς μετά, μετά System, Disturbed (άρχισα να έρχομαι στα ίσια μου), μετά ραμόνς και ροκ εν ρόλ τέτοια και λίγο πριν φύγω βάρεσε κάτι μπιτάκια. Γύρο με απόλα δηλαδή!

Ωράιος κόσμος, από κυριλέ μέχρι t-shirt Necromantia:lol: Kαι τελικά δε παίζει και πόρτα.

Α, και έκανε και πολύ κρύο:cold:. Ξέρετε εσείς. Μ#*νοθύελλα!!!8)

Χαιλάιτ, εκτός από το μοντέλο που μυστηριωδώς καρφώθηκε δίπλα μου=P~, η μοιραία γνωριμία με Αngmar. Cheerz mate!:smiley:

Εδιτ: 1. Πάλι ζωγράφισες ρε θεέ μπλήντιν?
2. Σήμερα βάζω τη στολή και πάω στο πάρτυ μασκέ του Οutlaw. Προβλέπεται σφαγή…

red rum, κράτα τον Ανγκμαρ και φέρε μου το μοντέλο 8):stuck_out_tongue:
(ελπίζω η κοπελιά μου να μην μπαίνει και βλέπει τις καφρίλες που γράφω εδώ μέσα :-s)
πάντως, όχι, δεν τα’δωσα όλα χτες, νορμάλ πράματα (για τα δικά μου δεδομένα ε!)

Σήμερα, βάζω κι εγώ την γυφτο-αφανο-περούκα μου, τα φαρδιά μου, μεταμορφόνωμαι σε χιπ-χόππερ (καθώς βαριόμουν να αγοράσω κανονική στολή) και πάω αποκριάτικο πάρτι Le Roi! 8)

Εγώ πήρα στολή που μαμεί!:har:

Ωράιο σε κόβω!:smiley: Από τότε βέβαια που το Le Roi έφυγε από Γαλάτσι, αν και ήρθε κοντά μου, με ξενέρωσε λίγο. Αξία πάντως!

Εμένα έπαψε πριν λίγο καιρό να μ’απασχολεί το 2ο που λες!:frowning: :):-kένα πράμα.

Α, κάτι που θυμήθηκα. Όσοι ντυθήκατε (ή ντυθείτε) κρατήστε και κάνα φωτο-σουβενίρ. Έχουμε και φώτο-κόντεστ:p:lol:

Τον Ανγκμαρ θα τον χαρείς εσύ καλύτερα, στο ταξιδάκι σας. Οπότε μένω με το μοντέλο!:stuck_out_tongue:

Χτες ντυθηκα τζοκερ απο dark knight και πηγα σε παρτυ αμπελοgarden,μαζι με φιλο ντυμενο κορακι,με σκοπο να καταπληξουμε κοσμο,και ειχαμε καθε τυπισσα να μας ρωταει,αν ντυθηκαμε βρυκολακες η μια,αν ντυθηκα γατος η αλλη και αν ντυθηκαμε τραγουδιστες ‘‘μεταλ’’,ολες με μια απορεια νααααααα…μασκε παρτυ,μονο σε μαγαζι πια ή σε σπιτι επιλεγμενο πλεον με πιο αξιοκρατικα κριτιρια…σκαει ενας ντυμενος κανονικα,με μια κουκουλα τρομοκρατη εξτρα,παλαιοκωστας και καλα και καναν λες και εσκασε μυτη η καλυτερη μεταμφιεση εβερ…πφφφ…τσαμπα και η μια ωρα να φτιαξω το μακιγιαζ και το μαλλι…

Έχεις ένα πόιντ:wink:

Ε και σεις πολύ ψαγένοι ρε γμτ:lol:

Ελπίζω να χεις ντοκουμέντα γιατί στοίχημα ότι είχες ντυθεί άψογα.

τηλέφωνα κράτησες απ’όλες αυτές? :wink:

εχω:p ντοκουμεντα και θα αναρτησω κατι,λιαν συντομως…νταξ,κορακι πες το ψαγμενο,ΤΙ ΣΚΑΤΑ,Ο ΜΙΣΟς ΠΛΑΝΗΤΗΣ DARK KNIGHT ΕΙΔΕ,ΝΑ ΜΕ ΡΩΤΑΕΙ ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ???και ειχα κανει το μεηκ απ πολυ επικο,μεχρι ψιλοαναλογα ντυθηκα…#-o…(ο καλυτερος ενας τυπας,που μου κανει τι ντυθηκα,του λεω τζοκερ και μου λεει πως δεν μοιζω καθολου και πως στην τραπουλα φοραει σκουφι#–o…:?)

ναι,πως,πηρα τοσα,που λεω να αρχισω να τα δινω και σε σας και οποιον θελει εδω,μιας και μου περισευουν[-X[-X:lol:…ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΥς ΔΕΙΞΩ ΕΓΩ,ΘΑ ΔΟΥΝΕ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝΕ!!!

Σαββάτο στο The James Joyce!Irish Pub για τους άπιστους.Απίστευτα απλά.Βρήκα επιτέλους το μέρος όπου θα είμαι κάθε βδομάδα.8)

Now playing: Shinedown - Lady So Divine
via FoxyTunes

Το οποίο βρίσκεται???:smiley:

8O8O
Ένας άπιστος!
www.jjoyceirishpubathens.com
Έχει photo στο site.δεν τα πάω καλά με τα ονόματα οδών στην Αθήνα.Αν κατέβεις την οδό που είναι το topman μέχρι το τέλος θα το δεις.

Now playing: Shinedown - Shed Some Light
via FoxyTunes

Ααα, κατάλαβα που λες. Το όνομα δεν είχα προσέξει τόσο καιρό:p

[-X[-X
Άνθρωποι σου λένε μετά…:stuck_out_tongue:

Now playing: Shinedown - Begin Again
via FoxyTunes

σε ενα γαματο swingers party.

Και γω.Ρε λες?

Ωπ ωπ ωπ, φασωθήκατε?

Εγω σημερα πηρα χαπι παντως.

εγώ πήγα διών στην αγία όπου ξέσκισα κόλους στο μπιλιάρδο και μετά γλυκά νερά για πίτσες και μπύρες:p

LOL, από τα μέρη μας;

Έχει ανοίξει και στην Αγ.Παρασκευή pub —> Silly Wizards http://www.sillywizards.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=6&Itemid=6

-καλύτερο από Octoberfest, και πιο φθηνό
-μαζεύει κόσμο και τις καθημερινές, ωραία ατμόσφαιρα
-δεν είναι στην πλατεία και βρίσκεις πάρκινγκ αν έρχεσαι από αλλού
(και πολλές πατατούλες μόνο με 3? 8) μιαμ)