Που βγήκατε σήμερα; ('Η καλύτερα χθες!)

από γλυκά νερά και εσύ?

καρναβαλιστηκα υπερβολικά χτες.
πρώτα Πάρτυ Le Roi, και μετά πάρτυ Revenge of Rock, χορεύοντας ντισκο μέχρι τα ξημερώματα, ντυμένος χιπ-χοπ μπόι. Φωτογραφικά ντοκουμέντα θα ακολουθήσουν τις επόμενες μέρες.:smiley:

Κι αφού γλίτωσα με αριστοτεχνικές α-λα matrix κινήσεις την 46 νούμερο παντόφλα από την κοπελιά, μιας και χάζευα όλες τις αιθεριες υπάρξεις τριγύρω μου και τις ήθελα ΟΛΕΣ. Είμαι αιδοιοείλωτας τελικά, τι να κάνω?8)

Το La Isla Bonita πατάει κάτω δισκογραφίες ολόκληρες ΑΝΕΤΑ!
σχωράτε με ακόμα σε χανγκόβερ είμαι…

Από Santa είμαι. Πίτσα έπρεπε να φας στο Zio Peppe μιας και ήσουν εκεί =P~

Μπλήντιν η εκδίκηση της γιγαντιαίας παντόφλας θα πέσει όμως πάνω σου eventually!:lol:

Σοδομίστηκαν όλα χτες, έπαθα disco overdose με τις απαράιτητα σφηνάκια καφρίλας στο παράνομο club εκεί στη Βουλιαγμένης.

Ποια Βουλιαγμένης; Το Le Roi που λέει Σίδερα Χαλανδρίου δεν είναι; :-k

Outlaw Club προμπαμπλι.

Ρεντ ραμ, αυτό είναι το μόνο σίγουρο… αλλά συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια. :lol:

Αλόε, μαλλον ο Ρεντ Ραμ εννοεί το μαγαζί που πήγε (και τα έσπασε) εκεινος. Το λε ρουά είναι όντως Χαλάνδρι.

Σωστόοος.

Το Λερουά είναι ακριβώς μετά την υπόγεια διάβαση της Κηφισίας με την καποδιστρίου όπως έρχεσαι από Γαλάτσι (στο αντίθετο ρεύμα για αυτούς που έρχονται από κέντρο Χαλανδρίου)

Στο Λερουά πας για ποτό και βγαίνεις 2 κιλά βαρύτερος από τα διάφορα φαγιά που φέρνουν :stuck_out_tongue:

το σαββατο για φαι και κρασια και μετα για λιγο πιο heavy καταστασεις στο texas.την κυριακη σε παρτακι στο caliente στην πανορμου

Α, για κάποιο λόγο νόμιζα ότι βγήκατε μαζί :stuck_out_tongue:

Ήθελα και 'γω να πάω στη Boom Boom να χαβαλεδιάσω με disco, αλλά το ακυρώσαμε λόγω εξεταστικής :(:(:frowning:

ισχύει! :lol:

:lol::lol:

Κακώς που δε πήγες. ΑΓΑΠΑΜΕ Βοοm boom! Kαι με πιάνει δέος όταν βλέπω το πορτραίτο του Βruce να με καλωσορίζει με το που μπαίνεις στο διάδρομο:lol:

Ακούω χρόνια γι’αυτήν και δεν έχω πάει ποτέ :frowning:
Θα κανονιστεί για μετά την εξεταστική όμως :dance: αν και θα’χουν περάσει οι απόκριες, κάτι μου λέει ότι εκεί είναι καρναβάλι όλο το χρόνο :afro:

Το δεύτερο πράγμα που θα κάνω μόλις γυρίσω Ελλάδα και φάω τα σουβλάκια μου… Boom Boom!!!

Ωπ τωρα το δα! Δοξα και τιμη στον γνησιο ροκερ!

Το μαγαζι λεει αρκετα, αρκει να εχεις διαθεση για χαβαλε. Ειναι περιπτωση Mo Better, κοινως πας για να περασεις καλα κι οχι τοσο για τη μουσικη.

Και παλι ον δε ροκς αυτη την φορα ειχε παρτυ ‘‘τα κανω ολα μετα τις δυο’’ και πηγα ντυμενη ινδιανα…:p:p

8O Είσαι ο χαμένος μου αδελφός ! ! !

Στο επόμενο πάρτυ ετοιμάσου…

Last night i dreamt of San Pedrooooo…
:dance::dance:\:D/\:D/:stereo:

Γενικα παντού!