Χθες βράδυ ταράτσα Chocolat στο Θησείο. Μας έπιασαν τον κώλο αλλά τα coctails -και ο απίστευτος barman- ήταν υπέροχα.
Ποιος απίστευτος μπάρμαν, εσύ δεν έχει βρει το ένα και μοναδικό σου ταίρι?
Πηγα σε ενα live απο κατι τυπους που μετα απο 15 χρονια θυμηθηκαν να κανουν αυτο που εκαναν οταν ηταν 15 χρονων(you do the math)…Εκτελεσαν(στην κυριολεξια) τραγουδια απο Maiden και Metallica(reunion κι ετσι).Για τη φαση πηγαμε αλλα…οταν ημουν γυρω στα 13(για να μην μπερδευεστε ηταν την ιδια εποχη που οι παραπανω ηταν 15)μου φαινοταν πολλοι καλοι,σημερα ομως μου τα εσπασαν…
[SPOILER]Do mankind a favor and KILL YOURSELF!!!!!!!!!!!:twisted::evil:[/SPOILER]
Μετα πηγα σε ενα μπαρακι,βαρεθηκα σε 10 λεπτα αλλα για να μη με πουνε αντικοινωνικο καθησα καμια ωρα!
That’s all folks!
Στην αυλή μου και έβλεπα το φεγγάρι…
Βαριές δηλώσεις που ακόμα δεν έχω κάνει 
Και εξάλλου δεν απαγορεύεται το κοίταγμα και ο θαυμασμός του ωραίου 
Οπότε δεν θα ενοχλείσαι λογικά αν το ένα και μοναδικό σου ταίρι αυτή τη στιγμή γράφει σε άλλο φόρουμ για τα απίστευτα βυζιά κάποιας γκαρσόνας, σωστά?
Ε ναι ρε συ, αυτό έλειπε. Δεν μου ανήκει ο άνθρωπος ώστε να του βάλω χέρι να μην γράφει ό,τι γουστάρει.
Επειδή ξεφεύγουμε…
on topic: Χθες πήγα Fox. Βασικά περίμενα νά’ταν άδειο καλοκαιριάτικα αλλά τελικά τ’αντίθετο. Ξενέρωτος DJ πάντως που έχωνε στη σειρά New Order, Metallica, Rammstein κλπ. Μπέρδεμαααα.
Κάστρο Μονεμβασιάς…κάλά έχω πάει κάμποσες φορές, αλλά κάθε φορά με μαγεύει:):!:
Σε ενα μπαρακι στον λοφο της Μαγουλας διπλα στο εκκλησακι του προφητη Ηλια 
vogue στη σαλονικη και rnb παρτυ…το καλυτερο κλαμπ,το καλυτερο παρτυ,ο καλυτερος κοσμος που χω δει ποτε μου.γαμησε.
είχα παέι στο φίλεμα (έτσι μου φαίνεται λέγεται) στο κέντρο.ουζοταβερνοκατάσταση.καλή φάση είναι.δεν πήγα βέβαια χθές αλλά το περασμένο σάββατο.τώρα το θυμήθηκα όμως να το ποστάρω.
…σήμερα το πρωί, Μικρολίμανο για καφέ:):!:
χθες και σημερα πουθενα
αρρωστησα :cold:
[SPOILER]
[/SPOILER]
Πανεμορφη ατμοσφαιρα.Πορωση μεχρι αηδιας και μακαρι να βρισκα τη πλειλιστ της βραδιας καπου γιατι ηταν ενα κι ενα τα κομματια που βαζαν
και τα περισσοτερα δε τα ξερα βεβαια.Οπως αυτη τη καταπληκτικοτητα , http://www.youtube.com/watch?v=MHB_pnwXE6U
Αλλα γενικα αφου βαλαν Blood for Blood καλυφτηκα:p
Τσιρς στο γνωστο-αγνωστο8)
FUUUUUUUUUUCK…!
Άι στο διάολο, πάντα κατόπιν εορτής τα μαθαίνω…
Εγώ μόνο για κάτι φλώρικα άκουγα, φακ φακ φακ, και έγινε μία φορά πάνκ ροκ πάρτυ στη σχολή και εγώ πήρα τον μπούλο. Γιατί δεν έχω κανέναν να με ενημερώνει. Και ήταν και ευκαιρία να πάω σε πάρτυ, που έχω να πάω από την τρίτη λυκείου.
Μοναστηράκι και μετά Εξάρχεια για καφέ:):!:
Nαι αλλα εσυ δεν ξεφτιλιστικες αρκετα!!! 
χθες στο πανηγυρι στον Αγιο Ταξιαρχη στο Περιστερι
το αποτελεσμα της ημερας να χαλασει το αμαξι #-o
Σορι ροκιν παρτι αλλα ξεψηθηκαν ολοι.Παρτυ Βιολογικου-Φαρμακευτικης με το που παταω ποδι Stone the Crow,λεω μαλιστα.Ε μετα κλασσικα ρεγκοτετοια και καταληξαμε σρ Crazy Town.Καπακια παρτυ εαακ παντειου,ουτε οικογενειακη συγκεντρωση να ταν,φευγιο κατι μπυρες και σπιτι.Πακιρο,πακιριν,λετ μι μπιγκιν
Eκεί που μπορεί κανείς να πιει Ταλισκερ και Άιλ ντε Γιούρα. Άλλωστε το κρύο είναι καιρός που μπορεί να βγει ο άντρας έξω.