εκει που λες καητπέρα
μετα απο 5 μηνες περιπου που πεθανε η γιαγια μου
ξαναπηγα στο χωριο μου.ενιωθα λιγο περιεργα που καθομουν στοι τραπεζι για
φαγητο και ελειπε.
επρεπε ομως να ξαναπαω γιατι τοχα αναγκη
…σένα φιλικό πολυαγαπημένο μου ζευγάρι, στο σπίτι τους…τι γλυκά ήταν αυτά, και με τά και λίγο-πολύ κονιάκ…και έδεσε:):!:
Αρχικα, νωρις το βραδυ (κατα τις 8μισι) με Kaiser, dargaard και deathakia απο το forum για καφε στα Εξαρχεια, και ανταλλαγη CD, και μετα επειδη ειχε ψηθει η παρεα μου απο το σχολειο να τους παω στο Dr. Feelgood στην πλατεια, πηγαμε, γιναμε λιαρδα, κοπανηθηκαμε μεχρι ξεβιδωματος κεφαλης, και μετα, κατα τις 5μισι-6παρα, ειπαμε να παμε με τα ποδια μεχρι Ακροπολη, εκει στα βραχακια απο κατω, για να δουμε την ανατολη του ηλιου. Μετα ξανα για καφε, και επιστροφη στο σπιτι για μεσημεριανο και υπνο (27 ωρες αϋπνος, και τις περασα σε μεγαλο ποσοστο πινοντας). Ουτε υποψια hangover, λογω των τονων νερου αναμεσα στα διαφορα σφηνακια, μπυρες, υποβρυχια και τα ρεστα, και τρελα γελια με την παρεα. Γιναμε λιγο ρομπα σε κατι τουριστες στα βραχακια βεβαια, γιατι τραγουδαγαμε πιωμενοι σκυλαδικα, ρεμπετικα, ανταρτικα και τα ρεστα, και γελαγαμε (λιγο) δυνατα. 
Ειχα αναγκη ενα τρελο ξεφαντωμα μετα απο τετοιο γαμησι που εφαγα στο φροντιστηριο στα θερινα. Και η φαση ειναι οτι η παρεα μου γουσταρε το Feelgood σαν μαγαζι και σαν μουσικη και σαν τιμες, και θα ξανατιμησουμε ομαδικως πολλες φορες. Επονται τρελα ξεφτιλωματα στην πλατεια…martian, εδωσες μια υποσχεση…
Λοιπόν, εκεί που ήμουν στο Μο κι έβαζε ό,τι βάζει στο Μο, σκάει ο ντιτζέης βόμβα Dub Trio εισαγωγή για να χώσει μετά το “Around the world”.
Έστω και γι αυτό τα 40 δεύτερα, ρησπέκτ.
…Βίλατζ για σινεμά, και μετά μασαμπούκα και μπύρες:):!: