Προταση για νεο θεμα στις συναυλιες

Οπως ειναι και λογικο, το θεμα των συναυλιων, απευθυνεται πρωτιστως για συναυλιες στην Ελλαδα, και επειτα στο εξωτερικο. Η θεωρια της κατηγοριας ειναι σωστη, αλλα υπαρχει ( πλεον; ) ενα αρκετα σοβαρο ζητημα.
Υπαρχουν αρκετα θεματα οπου αφορουν συναυλιες του εξωτερικου, κυριως για την Ευρωπη και οχι μονο. Ενημερωτικα κατι τετοιο ειναι καλο να υπαρχει, αλλα πιστευω οτι ειναι αδικο να χανοντε θεματα για εγχωριες συναυλιες στη δευτερη η και στη τριτη σελιδα. Και εχω ενεργοποιησει την επιλογη για περισσοτερα θεματα και καταχωρησεις ανα σελιδα.
Εχετε σκεφτει το ενδεχομενο να υπαρχει υποκατηγορια για τις συναυλιες του εξωτερικου σε διαφορετικη υποκατηγορια/φορουμ;

Καλη ιδεα καθως και προσωπικα συνηθως ποσταρω για Αγγλικα gigs.
Μπορεις να αρχισεις καποιο θρεντ και τα ξενιτεμενα θαρθουν!

Να ξεκαθαρισω πως δεν κατακρινω οσους κανουν κατι τετοιο, στη τελικη ειναι απολυτως θεμιτο βαση των κανονισμων της κοινοτητας.
Αλλα οταν στη πρωτη μου σελιδα, βλεπω τρια θεματα για συναυλιες 100% εξωτερικου, μια χιπχοπ και μια για “εντεχνο”, τοτε πιστευω πως θα επρεπε οτι ισως να συζητηθουν καποια πραγματα για την συγκεκριμενη κατηγορια.