Αρχή Του Τέλους - Πτώση (2013)

[CENTER]

Με χαρά σας παρουσιάζουμε το δεύτερο ολοκληρωμένο album μας με τίτλο “Πτώση”. To άλμπουμ είναι ελεύθερο για κατέβασμα από το blog μας http://arxitoyteloys.blogspot.gr/ και συγκεκριμένα από το link http://www.mediafire.com/download/wwe8ehv6yqym49y/a.T.t.-Ptosi(2013)NetEdition.rar

Όποιος ενδιαφέρεται για απλή ακρόαση, εννοείται μπορεί να το κάνει από τη σελίδα μας στο Bandcamp. http://arxi-tou-telous.bandcamp.com/

Η Κυκλοφορία θα βγει σε κασέτα (200 κόπιες) και θα είναι διαθέσιμη από εμάς τις επόμενες 3 με 4 εβδομάδες. Στο BLOG μας έχει προστεθεί Side Banner με τα Distro από τα οποία μπορείτε να αποκτήσει κάποιος ή να κάνει κράτηση ερχόμενος σε επικοινωνία με τα παιδιά που τα τρέχουν .

Όποιος επιθυμεί μπορεί να το ποστάρει σε κάποια σελίδα που έχει, πιστεύει ότι ταιριάζει. ή ακόμα και να κάνει κριτική, καλή ή κακή κινούμενος εννοείται πάντα στο πλαίσιο (πολιτικό κτλ…) που έχει καθιερώσει η μπάντα στα χρόνια που είναι ενεργή.

Όποιος επιθυμεί να έρθει σε επαφή μαζί μας για το οτιδήποτε. Μπορεί να στείλει σε αυτό το mail. arxitoyteloys@gmail.com

Ελπίζουμε να σας αρέσει αυτό που θα ακούσετε.




Ευχαριστούμε,
Αρχή του τέλους
2000 - 2013 (και βλέπουμε)[/CENTER]

εξαιρετικό.

Βάζοντας το στην αρχή μου σκάει στην αρχή η φράση “¨ελληνικό ροκ”, αλλά αυτό το πράμα έχει ΠΑΑΑΑΡΑ πολύ ψωμί μέσα, τρελές punk αισθητικής ριφάρες, τρομερή ατμόσφαιρα, στο τέλος μιλάμε για απογειώση,

εύγε

Κάτι παίζεται εδώ πέρα!.. Μόνο κασέτα θα βγει παιδιά ? Όμορφη συνέχεια να 'χετε… Όπως την ορίζετε εσείς…

έσκασαν και οι προτάσεις για 12’’ LP από σήμερα… θα ενημερώσουμε σύντομα… οπότε όχι μόνο κασέτα…

Το οτι ο ελληνικος στιχος σ’ αυτο το δισκο μου 'φερε στο μυαλο πραγματα τα οποια εχω καταταξει ως “ελληνικο ροκ” (και, προσωπικα, τα βαριεμαι), φανταζομαι ειναι δικο μου προβλημα.

Αλλωστε, εν τελει, σε ενα τοσο ωραιο κιθαριστικο μελωδικο πανκ/ποστ-πανκ αλμπουμ, δεν ειναι ευκολο να ξεγελαστεις απο μικροπραγματα, αφου το αποτελεσμα ειναι εξαιρετικο.

Με αλλα λογια, προστεθηκε αλλος ενας (στους ηδη πολλους) λογος να παμε στο λαηβ του Σαββατου στην Πατρα. (κλικ)

Παντα τετοια παιδες…

ΥΓ.: Αν και παντα προτιμοτερη ειναι η φυσικη μορφη ενος αλμπουμ, οφειλω να ενημερωσω πως το λινκ που εχεις βαλει για κατεβασμα, δε λειτουργει.

Καλημέρες,
Ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια… ελπίζουμε να το απολαύσεις το σάββατο.

για το λινκ είσαι σίγουρος? το λέω διότι ο λογαριασμός στο mediafire λειτουργεί κανονικά και ο μετρητής έχει αύξουσα πορεία. όπως και να έχει http://www.mediafire.com/download/wwe8ehv6yqym49y/a.T.t.-Ptosi(2013)NetEdition.rar

αν έχεις πάλι πρόβλημα κάνενα μία το κόπο να το αναφέρεις να το ποστάρουμε πάλι.

*περιμένουμε και εμείς με αγωνία τα κασετόνια, υπομονή…

εδώ γιατί δεν γίνεται ο πανικός που πρέπει ? ε ?

Γίνεται, αλλά μάλλον είναι υπόκωΦΩΣ :!:

γίνεται, απλά θέλουμε περίπου 56 views ακόμα για να αρχίσουμε να παίζουμε black metal επιτέλους!!!

](http://s201.photobucket.com/user/anexparagogh/media/P1010091.jpg.html)[/IMG]

Τελικά τα 56 views ήταν περισσότερα, εμείς δεν παίξαμε black metal…και οι κασσέτες μας ήρθαν από τον Αΐ Billy…

"Μετά από αγώνα καταφέραμε να έχουμε τις κασσέτες πριν αλλάξει ο χρόνος! Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να μας πει να του κρατήσουμε κόπια/ες (η επικοινωνία ας γίνει στο arxitoyteloys@gmail.com) . Όπως έχουμε ενημερώσει ήδη η τιμή της κασσέτας είναι 3 ?. Σε περίπτωση μεταπώλησης της, τώρα ή μετά από δέκα χρόνια η τιμή δεν πρέπει να ξεπερνάει την αναγραφόμενη…

Έκτός από εμάς διανομή κάνουν επίσης τα παρακατω distro,

UPRISING HARDCORE DISTRO
SCULLCRASHER DISTRO
SABROTA
SCARECROW DISTRO
WEIRD FACE PRODUCTIONS
STUDIO FROM THE DOWN
KALLIDROMIOU 94 DISTRO

*Τα distro θα έχουν τη κυκλοφορία τις επόμενες μέρες."

Ευχαριστούμε.
Α.τ.τ.

Οι Κασσέτες της “Πτώσης” τελείωσαν, σε λίγες μέρες ξεκινάμε τη διαδικασία για Βινύλλιο σε συνεργασία με τα distro Scarecrow, We Don’t Fight It Records, Sabrota. Η κυκλοφορία θα είναι σε μαύρο βινύλλιο, 250 Κόπιες και με καινούργιο mastering.

Ελπίζουμε σε περίπου ένα μήνα να το έχουμε κοντά μας. Διανομή από εμάς, τα παραπάνω Label και όλα τα γνωστά (μας) distro.

Κάποια στιγμή, πριν 4-5 χρόνια σε ένα λάηβ στην Καλλιδρομίου, σας είχα πει ότι το “Ξυπνάω στο σκοτάδι” ειναι το καλύτερο κομμάτι σας (και ας μην το είχατε παίξει, ή μπορεί και να το παίξατε, δεν με βοηθάει και πολύ η μνημη μου). Μετά από αρκετές ακροάσεις του νέου άλμπουμ, έχω βρει ακόμα καλύτερα τραγούδια ή τουλάχιστον ισάξια. Χαίρομαι που η Αρχή του Τέλους συνεχίζει.

ήρθε το test press. λίγες εβδομάδες ακομα και μας έρχονται.
(300 κόπιες τελικά και όχι 250)

Ήρθαν.

TELEIA!!!