ti mou les twra
Σιγά τα μουτρα…
Εγώ λέω να ταχθώ με το μέρος του γαμπρού για να ισορροπήσουμε λίγο τις 2 πλευρές…
Ο γάμος θα γίνει σε τσαντίρι!
afta ta moutra omos antrea mou ine pou sou edinan prestige tosa xronia, gi afto ke me pantrevese! sin to gegonos oti den exis ke ali epilogi opos exo ksanapei…
oso gia sena majestix, ena exo na po…tha theleis to 50% ton kerdon apo tin epixirisi gamos, kathos ke apo tis ipoloipes pou exo mesa sto mialo mou…tha se protina gia antiproedro…molis exases mouliko omos! apoliese! 8O
Μάλλον κερδισμένος θα βγω :lol:
Πάντως ξανασκέψου το τσαντίρι…Θα είναι πολύ πιο φθηνό-κουμπάρε δε σε χρεώνω ε?- άσε που για παρανυφάκια θα σου φέρω τα @@#$!@! γυφτάκια που καθαρίζουν τζάμια στην Ιερά Οδό!!!
Μάλλον κερδισμένος θα βγω :lol:
Πάντως ξανασκέψου το τσαντίρι…Θα είναι πολύ πιο φθηνό-κουμπάρε δε σε χρεώνω ε?- άσε που για παρανυφάκια θα σου φέρω τα @@#$!@! γυφτάκια που καθαρίζουν τζάμια στην Ιερά Οδό!!![/quote]
Θέλω να γνωρίζεις ότι σε θεωρώ εδώ μέσα τον πιο “δικό μου” άνθρωπο…
Γνωρίζω πολύ καλά πως ότι κάνεις το κάνεις εντελώς αφιλοκερδώς, ωστόσο να ξέρεις ότι τα cd σου ετοιμάζονται… (Σε λίγες ημέρες θα έχω όλο το concert απο το SRF)…
Για να επανέλθω στο topic,έχω.
Φυσικά και έχω σχέση και μάλιστα σταθερη και μονογαμική…με μία ομάδα ποδοσφαίρου.
(όλα τους καλά παιδιά)
Η λαοφιλής αγαπητή εν…μπλα μπλα μπλα…
Ολοκληρωμενη ? 8O
Εξακολουθω να μην εχω ουδεμια σχεση με τα “ρεμαλια” του εν λογω site
(Ξερουν ποιοι ειναι !!! )
καμία μα καμία?
Δηλαδή είσαι και εσύ άσχετος?
Να μη σε νοιάζει
Απαντησε η κορη μου … εχμ … η WhenSilenceCries θέλω να πω :oops:
Μπαμπά σε παρακαλώ πολύ μη με κάνεις ξεφτίλα στα παιδιά…Εσένα σε ντρέπομαι… :oops:
τον μπαμπά σου ρώτησα…αλλά αφού απάντησες εσύ δεν πειράζει…
Αν ρωτήσω εσένα θα απαντήσει ο Αντρέας? :lol:
whensilencecries είσαι άσχετη?
Φυγε απο εδω ρε … που θα τολμησεις , να την πεσεις στη κορη μου , μπροστα στα ματια μου … ουυυυυυυυυυυ ρεεεεεεεε και σε εφαγα , αντε μην σου στειλω τη Λουκα … :evil:
Μπαμπάααααααα ηρέμησε παρε τα χαπάκια σου…Ρε μπαμπά γι αυτό δεν σου λέω γι αγόρια εσύ θα με κλείσεις σε μοναστήρι… :x
μπαμπάκα να σε φωνάζω πεθερούλι???
αλήθεια τι προίκα έχει?
Δυο χαστουκια στα μουτρα , ειναι αρκετα ? :evil: