Έχετε σχέση;

That’s my daddy!!! :twisted: Oh yeahhhhhhhhhhhhh!!!Μπαμπά είναι γαιδούρι! :stuck_out_tongue:

μόνο 2???

Τελικά πεθερούλι λέω να κλεφτώ με την κόρη σου…

Αλλά γιατί να σε απαλλάξω από αυτό το βάρος και να το φορτωθώ εγώ??? :?

γιατι θα μπορεις να την ποτιζεις μπυρες… :twisted: :twisted:

Η πλάκα με το συγκεκριμένο topic είναι ότι σχεδόν κανείς δεν λέει ξεκάθαρα, αν όντως έχει σχέση…

Όλοι στο φλου τ’ αφήνετε?

Εκτός από τον Stelios ο οποίος δήλωσε ευθαρσώς ΝΑΙ και όλοι τον αποπήραμε?

ΧΜΜΜΜΜ μου φαίνεται τελικά ότι όλοι την λαμόγια την έχετε στο αίμα σας? (άνευ παρεξήγησης).

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

hmooun kseka8aros!!

hmooun kseka8aros!![/quote]

Εσύ είπαμε ρε, είσαι εκτός συναγωνισμού…

Και για να μην ακούγετε gay πώς το διατυπώνεις…;Είστε δεσμευμένοι…; :twisted:

:twisted:

Ειναι επειδη πορευθηκαμε ολοι βασει της δικιας σου απαντησης… 8)

Κι εσείς κάνετε ότι κάνω; Θα πάτε καλά…
Αν σκεφτείτε ότι σε λιγότερο από χρόνο θα έχω “κρεμαστεί”…

από τότε που μπήκε το θέμα έχουν αλλάξει πολλά…και πολλές φορές :wink: :lol:
Θα πρέπει να το κρατάμε ενήμερο??? :?

πάντως εγώ θα δώσω μία ξεκάθαρη απάντηση τη στιγμή που όλοι δειλιάζεται…λες και είναι κάτι δύσκολο να πεις με τη μία : -

Σωστη διατυπωση :

Τι σου ειναι το copy / paste και με μερικες αλλαγες , μπορεις να καταστρεψεις υποληψεις ανθρωπων … τι αισχος θεε μου .

Υ.Γ. Ο telisvas δεν χρειαζεται να κανει copy / paste τους καταστρεφει με το που τους πλησιαζει . [δεν βγαζω νοημα , σε αυτο που εγραψα … τεσπα αν βγαζετε εσεις εχει καλως στη τελικη βαριεμαι να εξηγησω τωρα… :roll: ]

eimai ena gay sklabaki

llllllllllllllllooolllllllllllllllll

llllllllllllllllooolllllllllllllllll[/quote]

Ποιός είναι ο βασιλιάς του Off-Topic?
UnHoLyMaRtYr
44% [ 4 ]
telisvas
44% [ 4 ]
Angel_In_Black
11% [ 1 ]

Σύνολο Ψήφων : 9

Όσο κι αν προσπαθείς να μας την πεις Αντρίκο κι έμενα και του Unholy, σκόνη θα βλέπεις!!!

Ερωτηση : Ποσο βλακας και ασχετος μπορει να ειναι καποιος ?

Απαντηση : Μην κοιτατε μακρυα … ειναι πολυ κοντα μας , take a look στον telisvas :wink:

Ερωτηση : Ποσο βλακας και ασχετος μπορει να ειναι καποιος ?

Απαντηση : Μην κοιτατε μακρυα … ειναι πολυ κοντα μας , take a look στον telisvas :wink:[/quote]

Εγώ σ’ αγαπάω κι ας με βρίζεις My friend…

Μα ρε , ηταν οτι πιο ασχετο και ακαιρο , και οτι αλλο θελεις … ποσταρισμα που εχω δει εδω μεσα απο τοτε που πρωτομπηκα στο site

ειναι επειδη προσπαθει να βγει off topic βασιλιας ποσταροντας off topic posts 8)

ειναι επειδη προσπαθει να βγει off topic βασιλιας ποσταροντας off topic posts 8)[/quote]

αλλα μεχρ στιγμης βγαινει βασιλιας της βλακειας :lol: