ειναι επειδη προσπαθει να βγει off topic βασιλιας ποσταροντας off topic posts 8)[/quote]
αλλα μεχρ στιγμης βγαινει βασιλιας της βλακειας :lol:[/quote]
Για να το λές εσύ κάτι θα ξέρεις…
ειναι επειδη προσπαθει να βγει off topic βασιλιας ποσταροντας off topic posts 8)[/quote]
αλλα μεχρ στιγμης βγαινει βασιλιας της βλακειας :lol:[/quote]
Για να το λές εσύ κάτι θα ξέρεις…
+100 rocking points
Μπράβο Kourou :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
E τώρα αν θες να συγκρίνουμε στείλε φώτό μειλ :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Είσαι σίγουρη ότι σου έκανα παρατήρηση για το ότι καραγκιοζεύεις το forum; Ή μήπως σου είπα τα άσχετα να γράφονται στα off topic; Αλλά αρκετοί φαίνεται ότι έχουν μπερδέψει τους όρους. Στα forum δε γράφουμε για να λέμε ότι γράφουμε.
Και στο κάτω-κάτω εδώ είναι ένα μουσικό site και τα off-topic από το forum θα μπορούσαν κάλιστα να λείπουν. Παρόλα αυτά υπήρχε όλη η ελευθερία να γράφει ο καθένας ότι θέλει, χωρίς παρατηρήσεις. Η κατάσταση όμως έχει παραγίνει. Έχετε αναρωτηθεί ποτέ σε τι site βρίσκεστε;[/quote]
Στο Off-topic γίνεται να γράφουμε και θέματα για υπολογιστές και όχι μόνο για υπολογιστές+μουσική?
Ολοκληρωμενη ? 8O[/quote]
Τι εννοείς? :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Ολοκληρωμενη ? 8O[/quote]
Τι εννοείς? :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:[/quote]
Εσυ τι καταλαβαινεις ?
ελπίζω πάντως να μην πάει ο νους του στα μαθηματικά και στα ολοκληρώματα… :?
Και στα επικαμπύλια και στα επικαμπύλια…
Bloodykiss χρωστάς ένα μέιλ ή ένα ΜΜS
Angel in Black δεν είναι ΠΛΗΡΩΣ Ολοκληρωμένη αλλά βλέπουμε :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Με θεώρημα Bolzano δοκίμασες? :lol:
Κανείς δε λέει ξεκάθαρα αν έχει σχέση εδώ μέσα?
Εγώ πάντως δεν έχω! Προτίθεται κανείς/καμία?
Χαχαχαχα, από τα καλά.
Ούτε και γω ξέρω αν αυτό που έχω είναι σχέση… :twisted:
γκουχ γκουχ(ξεροβυχας)…
Αυτό το “κανείς” με ανησυχεί πολύ τέκνον μου!!!
Κρίνεσαι καθόλα ύποπτη ανηψούλα…
Ρε εχεις γκομενο ? και εγω δεν ξερω τιποτα ? και μετα μου λες οτι πας να διαβασεις με τις συμμαθητριες σου ? Μια βδομαδα τιμωρια , μεσα στο δωματιο σου . και θα ακους Εurope μεχρι τελικης πτωσης .
Θα σε μαθω εγω να λες ψεματα στο πατερα σου … :evil:
Μια βδομαδα τιμωρια , θα ακους Εurope μεχρι τελικης πτωσης :evil:[/quote]
Κακό που της κάνεις…
Δεν έχω σχέση και ούτε ενδιαφέρομαι. Αν ενδιαφερόμουν θα έκοβα το μαλλί και θα την έπεφτα σε όποια έβρισκα μπροστά μου αλλά δε γουστάρω
Έχω χρόνια ακόμα
ohn_vla αυτό είναι κακό :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Μπαμπά μπορούμε τους EUROPE να τους κάνουμε Agoraphobic Nosebleed να γουστάρουμε Κάτι άκουσα για μαλλί όποιος το πε τον θέλω για ιδιαίτερο στο σπίτι σε ότι μάθημα κάτσει Θείο και μπαμπά εγώ είμαι τίμια κοπέλα και με αρχές δεν σας επιτρέπω…