Έχετε σχέση;

ειναι επειδη προσπαθει να βγει off topic βασιλιας ποσταροντας off topic posts 8)[/quote]

αλλα μεχρ στιγμης βγαινει βασιλιας της βλακειας :lol:[/quote]

Για να το λές εσύ κάτι θα ξέρεις…

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

+100 rocking points
Μπράβο Kourou :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

E τώρα αν θες να συγκρίνουμε στείλε φώτό μειλ :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Είσαι σίγουρη ότι σου έκανα παρατήρηση για το ότι καραγκιοζεύεις το forum; Ή μήπως σου είπα τα άσχετα να γράφονται στα off topic; Αλλά αρκετοί φαίνεται ότι έχουν μπερδέψει τους όρους. Στα forum δε γράφουμε για να λέμε ότι γράφουμε.
Και στο κάτω-κάτω εδώ είναι ένα μουσικό site και τα off-topic από το forum θα μπορούσαν κάλιστα να λείπουν. Παρόλα αυτά υπήρχε όλη η ελευθερία να γράφει ο καθένας ότι θέλει, χωρίς παρατηρήσεις. Η κατάσταση όμως έχει παραγίνει. Έχετε αναρωτηθεί ποτέ σε τι site βρίσκεστε;[/quote]
Στο Off-topic γίνεται να γράφουμε και θέματα για υπολογιστές και όχι μόνο για υπολογιστές+μουσική?

Ολοκληρωμενη ? 8O[/quote]
Τι εννοείς? :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Ολοκληρωμενη ? 8O[/quote]
Τι εννοείς? :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:[/quote]

Εσυ τι καταλαβαινεις ?

ελπίζω πάντως να μην πάει ο νους του στα μαθηματικά και στα ολοκληρώματα… :?

Και στα επικαμπύλια και στα επικαμπύλια…

Bloodykiss χρωστάς ένα μέιλ ή ένα ΜΜS
Angel in Black δεν είναι ΠΛΗΡΩΣ Ολοκληρωμένη αλλά βλέπουμε :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Με θεώρημα Bolzano δοκίμασες? :wink: :lol:

Κανείς δε λέει ξεκάθαρα αν έχει σχέση εδώ μέσα?
Εγώ πάντως δεν έχω! Προτίθεται κανείς/καμία? :stuck_out_tongue:

Χαχαχαχα, από τα καλά.

Ούτε και γω ξέρω αν αυτό που έχω είναι σχέση… :twisted:

γκουχ γκουχ(ξεροβυχας)… :stuck_out_tongue:

Αυτό το “κανείς” με ανησυχεί πολύ τέκνον μου!!!

Κρίνεσαι καθόλα ύποπτη ανηψούλα…

Ρε εχεις γκομενο ? και εγω δεν ξερω τιποτα ? και μετα μου λες οτι πας να διαβασεις με τις συμμαθητριες σου ? Μια βδομαδα τιμωρια , μεσα στο δωματιο σου . και θα ακους Εurope μεχρι τελικης πτωσης .
Θα σε μαθω εγω να λες ψεματα στο πατερα σου … :evil:

Μια βδομαδα τιμωρια , θα ακους Εurope μεχρι τελικης πτωσης :evil:[/quote]

Κακό που της κάνεις…

Δεν έχω σχέση και ούτε ενδιαφέρομαι. Αν ενδιαφερόμουν θα έκοβα το μαλλί και θα την έπεφτα σε όποια έβρισκα μπροστά μου αλλά δε γουστάρω :stuck_out_tongue:

Έχω χρόνια ακόμα :wink:

ohn_vla αυτό είναι κακό :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Μπαμπά μπορούμε τους EUROPE να τους κάνουμε Agoraphobic Nosebleed να γουστάρουμε :stuck_out_tongue: Κάτι άκουσα για μαλλί όποιος το πε τον θέλω για ιδιαίτερο στο σπίτι σε ότι μάθημα κάτσει :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: Θείο και μπαμπά εγώ είμαι τίμια κοπέλα και με αρχές δεν σας επιτρέπω… :stuck_out_tongue: