Μικρε , θα σου κανω ενα μαθημα , που ειναι μαθημα ζωης για σενα , στην ηλικια που εισαι , το μαλλι το μακρυ ειναι γκομενοπαγιδα , οσο πιο μακρυ τοσο πιο πολλες θα ερχοντε … σε σημειο να κοιτανε πρωτα το μαλλι , και μετα εσενα …
Μετα το φανταριλικι , οταν θα πας , και δεν εχεις αλλαξει μουσικες ιδεολογιες , τοτε αν το ξαναφησεις , παλι θα ερχοντε … αλλα τοτε θα μπορεις να προβαλεις και την προσωπικοτητα που εχεις αναπτυξει σαν ανθρωπος …
Δεν νομίζω ότι το μαλλί παίζει ρόλο…Η κοντό ή μακρύ…Αρκεί να σου ταιριάζει και να μην το χεις απλά επειδή είσαι μεταλάς…Ξέρω ένα παιδί που άκουγε και ακούει νορβηγικό black απλά φανταστείτε στιλάκι…Μακρυμάλλης ,καρφιά κ ιστορίες…Εγώ προσωπικά γουστάρω κάτι τέτοια παιδάκια γιατί πολυ απλά έχουν στυλάκι…Ε επειδή δεν έβρισκε κοπέλα κουρεύτηκε έγινε trendy του κερατά αλλά συνεχίζει και ακούει νορβηγικό black…Α και τελικά βρήκε κοπέλα…Πάντως είναι δύσκολο παιδάκι με στυλάκι μεταλά να βρει κοπέλα trendy γιατί πολυ απλά αυτές δεν αποδέχονται κάτι τέτοια…Ήμουν μία απο αυτές κάποτε και κορόιδευα τους metalheads αλλά τελικά τους προτιμώ απο κάτι ψωνάρες που πάνε στo Venue…Δεν έχει σημασία αν 8α έχεις το μαλλί μακρύ ή κοντό…Αν δεν σε αποδέχονται οι άλλες/άλλοι επειδή ακούς άλλη μουσική και έχεις το δικό σου στυλάκι γιατί πολυ απλά σε εκφράζει τους αγνοείς εντελώς γιατί πολυ απλά δεν αξίζουν…Δεν θα γίνεις αυτό που θέλουν αυτοί…Εγώ όταν άρχισα να ντύνομαι στα μαύρα μόνο εξορκισμό δεν μου έκαναν στο σχολείο αλλά γούσταρα γιατί ξεχώριζα…Γι αυτό μην ακούω βλακείες… john_vla σχέση μπορείς να κάνεις και με το μαλλί δεν νομίζω ότι φταίει αυτό όταν θα πλησιάσεις μια κοπέλα ειδικά μεταλού το θέμα είναι πως θα φερθείς…
Αυτό το “κανείς” με ανησυχεί πολύ τέκνον μου!!![/quote]
Εγώ απλά ρώτησα :roll: :lol:
whensilencecries πρέπει να έχεις κι κάποα επαφή μουσικά…Έγω της έβαζα μεσα στο αμάξι απλά τραγούδια για να μη της κακοφανούν τα βαριά και πάνω στο…χμμμ…def lepard πρέπει να ήταν το love bites…μου λέει δεν έχεις κανα cd fame story?(ήταν τότε που είχαν βγάλει καμιά 10ρια από το reality το 1)…Οπότε το ρίξαμε στο ράδιο…Αυτή Λάμψη εγώ rock fm(ο οποίος μόνο ροκ δεν ήτανε)…ήταν λίγο ζόρι ρε γμτο…Πάντως μπορείς να το ανεχτείς για μία απόσταση 20 λεπτών,όπως μπορείς να ανεχθείς το ότι δε θα δεις ποτέ συναυλία μαζί της(εξαίρεση ο Κότσιρας :lol: )…
Μικρε , θα σου κανω ενα μαθημα , που ειναι μαθημα ζωης για σενα , στην ηλικια που εισαι , το μαλλι το μακρυ ειναι γκομενοπαγιδα , οσο πιο μακρυ τοσο πιο πολλες θα ερχοντε … σε σημειο να κοιτανε πρωτα το μαλλι , και μετα εσενα … :wink…
Αυτό το “κανείς” με ανησυχεί πολύ τέκνον μου!!![/quote]
Εγώ απλά ρώτησα :roll: :lol:
whensilencecries πρέπει να έχεις κι κάποα επαφή μουσικά…Έγω της έβαζα μεσα στο αμάξι απλά τραγούδια για να μη της κακοφανούν τα βαριά και πάνω στο…χμμμ…def lepard πρέπει να ήταν το love bites…μου λέει δεν έχεις κανα cd fame story?(ήταν τότε που είχαν βγάλει καμιά 10ρια από το reality το 1)…Οπότε το ρίξαμε στο ράδιο…Αυτή Λάμψη εγώ rock fm(ο οποίος μόνο ροκ δεν ήτανε)…ήταν λίγο ζόρι ρε γμτο…Πάντως μπορείς να το ανεχτείς για μία απόσταση 20 λεπτών,όπως μπορείς να ανεχθείς το ότι δε θα δεις ποτέ συναυλία μαζί της(εξαίρεση ο Κότσιρας :lol: )…[/quote]
Καλό μου υπάρχουν και εξαιρέσεις…
Μικρε , θα σου κανω ενα μαθημα , που ειναι μαθημα ζωης για σενα , στην ηλικια που εισαι , το μαλλι το μακρυ ειναι γκομενοπαγιδα , οσο πιο μακρυ τοσο πιο πολλες θα ερχοντε … σε σημειο να κοιτανε πρωτα το μαλλι , και μετα εσενα …
Μετα το φανταριλικι , οταν θα πας , και δεν εχεις αλλαξει μουσικες ιδεολογιες , τοτε αν το ξαναφησεις , παλι θα ερχοντε … αλλα τοτε θα μπορεις να προβαλεις και την προσωπικοτητα που εχεις αναπτυξει σαν ανθρωπος …[/quote]
a giauto to xeis makri to malli re moumia??ki ego nomiza oti isoun ideologos,frouou!
…pados gia na epistrepso sto thema,den ksero kanenan pou na exei mia normal sxesi…i sxesi genikos…kai oi parodes den eksairoudai!oloi psaxnodai kai oloi monoi kataligoun…afou ki ego pou otan evlepa paidia sta net kafes kata 1me2 to vradi elega “ta kahmena,den exoun zoi more”,tora to ksimerono :lol:
siberasma:prepei na agoraso enan ipologisti prin faliriso!
Οι ανθρώπινες σχέσεις στην εποχή μας είναι κάτι πολύ σύνθετο, πολύ πολύπλοκο και εν τέλει πολύ δύσκολο… Προσωπικά τα τελευταία χρόνια είμαι καλά στον συγκεκριμένο τομέα, αλλά για να φτάσω να νοιώθω καλά πέρασα πολύ δύσκολες καταστάσεις!!!
Οι ανθρώπινες σχέσεις στην εποχή μας είναι κάτι πολύ σύνθετο, πολύ πολύπλοκο και εν τέλει πολύ δύσκολο… Προσωπικά τα τελευταία χρόνια είμαι καλά στον συγκεκριμένο τομέα, αλλά για να φτάσω να νοιώθω καλά πέρασα πολύ δύσκολες καταστάσεις!!![/quote]
to ksero glike mou…ti perasame…alla pou ftasame…se mia armonia, me skopo ton gamo.
Οι ανθρώπινες σχέσεις στην εποχή μας είναι κάτι πολύ σύνθετο, πολύ πολύπλοκο και εν τέλει πολύ δύσκολο… Προσωπικά τα τελευταία χρόνια είμαι καλά στον συγκεκριμένο τομέα, αλλά για να φτάσω να νοιώθω καλά πέρασα πολύ δύσκολες καταστάσεις!!![/quote]
to ksero glike mou…ti perasame…alla pou ftasame…se mia armonia, me skopo ton gamo.[/quote]
Γάμος, τι είναι αυτό; Δεν γνωρίζω, δεν θέλω να ξέρω, δεν απαντώ…