H θεία ακούει μόνο το θείο… Έχει έννομο συμφέρον!!![/quote]Ποτέ μη λες ποτέ dear uncle!!! :twisted:[/quote]
Άκου που σου λέωωωωω[/quote]Κάνει παράσιτα!!
H θεία ακούει μόνο το θείο… Έχει έννομο συμφέρον!!![/quote]Ποτέ μη λες ποτέ dear uncle!!! :twisted:[/quote]
Άκου που σου λέωωωωω[/quote]Κάνει παράσιτα!!
Άλλαξε αυτί τότε… Μπορώ να σε δανείσω ένα… Κοίτα αριστερά σου…
eh?[/quote]
se mena anaferomoun… 8)
eh?[/quote]
se mena anaferomoun… 8)[/quote]Και γω αυτό πιστεύω αλλά στη φάση που είμαι τώρα έχω αρχίσει και πιστεύω το αντίθετο!!Τι κάνει ο έρωτας…
ti lete mwre? mple3ate ta mpoutia sas gia ta kala? 8O
Μα γιατί το λες αυτό???!!!
Eπειδη με εχει πιασει κριση φιλοσοφιας … θα πω οτι συμφωνω με τη Χρυσα .
το τελευταιο χρονο δεν εχω ακουσει κατι καλο , ολο χωρισμοι , προβληματα , τσακωμοι.
Και στην τελικη δεν ζητας πολλα , να εισαι με εναν ανθρωπο , να μοιραζεσαι την καθημερινοτητα και οτι την προκυπτει απο αυτην , να περνα καλα , να νοιαζεσαι και να νοιαζεται για κεινον και για σενα αντιστοιχα .
Δυστυχως ομως στις περισσοτερες φορες δεν γινεται αυτο , ολοι εχουν μεριδιο ευθυνης , αλλοι λιγοτεροι αλλο περισσοτερο .
Το προβλημα ειναι η δυσπιστια , η ανασφαλεια , και η αποτυχια καποιας προηγουμενης σχεσης .
Το αλλο προβλημα ειναι , οτι γνωριζεσαι με καποιον/καποια , στη αρχη ειναι ολα καλα , αλλα μετα προσπαθει να σε αλλαξει .
Απο αυτους που ξερω εξαιρεση αποτελει ο Τελης , και του ευχομαι … το καλυτεροτερο
οσο για εμας που ειμαστε χωρισμενοι , μας ευχομαι το καλυτερο , καπου , καποιος υπαρχει και μας περιμενει , αρκει να μην φοβομαστε να ρισκαρουμε
Aχ βρε μπαμπά έχεις δίκιο!!!Θείε να ευτυχίσεις!!!
Η WhenSilenceCries πάντως έχει αιώνια σχέση με τους Nightwish!
Χαχα! Ναι αυτό είναι το comeback μου!
Exoume sta8erh sxesh alla de ginete omws mono me nightwish
Ε; Τώρα έχετε κουφάλες;
Ειπα να κανω λιγη γυμναστικη και αρχισα να ξεθαβω…Off Topic παντα.
Αν ρωτας εμενα,τσου.
Παντως πολυ συμφωνω με το παραπανω ποστ του Ανδρεα.Παραειναι ωριμο μαλιστα,για να το εχει γραψει ανδρας.
??? τι εννοας μ’αυτο περικαλώ ?
Εντυπωσιακό πράγματι angel… Με έχεις εκπλήξει αρκετές φορές…
Τhnx morgane.
Δεν ειπα αυτα για να εντυπωσιασω ουτε και να δημιουργησω εντυπωσεις κλπ κλπ .
Ολα τα πραγματα ειναι απλα , και η αληθειες οσο και αν πονανε ειναι απλες , απλα πρεπει πρωτα να κοιταξουμε μεσα μας , και να δουμε καθαρα τα πραγματα χωρις εγωισμους κλπ κλπ . Ειναι πολυ ευκολο να ρχινουμε τα φταιξιματα στους αλλους , οπως ειναι και πολυ ευκολο να εισαι δυσπιστος . Αποτελεσμα , παντα θα χανεις . Απλως βιωσα μια σχεση που για μενα οπως εξελιχθηκε σημαινε πολλα , αλλα στο τελος φοβηθηκε και δεν πιστεψε αυτα που της ελεγα.
??? τι εννοας μ’αυτο περικαλώ ?[/quote]
Α τιποτα, σε μια κριση φεμινισμου το ειπα.
Παντως οντως συμφωνω με αυτο που εγραψες απολυτα,και μακαρι να το εβλεπαν ολοι οι ανδρες αυτο που λες.Και οι γυναικες βεβαιως.
Επανερχομαι … Εχω αλλα αυτο δεν σημαινει τιποτα … παντα υπαρχει χωρος και για αλλες. :roll: :roll: :roll: :roll:
[size=1]Εχω να φαω ξυλο το σ/κ … [/size]
Όσοι πιστοί λοιπόν προσέλθετε σιγά σιγά…αλλά μιας και θα μαζευτούμε πολλές εγώ λέω να την κάνω με ελαφρά πηδηματάκια.
Αλήθεια…το σ/κ με ποιά θα το περάσεις;;;;;;; :evil: :evil: :evil:
Πιστες θες να πεις … δεν ξερω ακομα … εχεις να μου προτεινεις καποια καλη ??? :roll:
Παντως θελω να το περασω με αυτην που ημουν και χθες μεχρι τις 4 το πρωι …
Μην αγχώνεσαι…κάτι θα βρεθεί και για σένα!!!Εγώ προσωπικά θα φροντίσω να σου βρω την καλύτερη. :twisted: :twisted: :twisted: