Έχετε σχέση;

Το ποσταρισα και ποιο πανω … θα προτιμουσα να το περασω με αυτην που ημουν μαζι της μεχρι τις 4 το πρωι … θα μου την στειλεις ???

Το ποσταρισα και ποιο πανω … θα προτιμουσα να το περασω με αυτην που ημουν μαζι της μεχρι τις 4 το πρωι … θα μου την στειλεις ???[/quote]

Θα κοιτάξω κι αν δεν είναι κλεισμένη για το σ/κ θα σου την στείλω…με το αζημίωτο φυσικά!!!

Το ποσταρισα και ποιο πανω … θα προτιμουσα να το περασω με αυτην που ημουν μαζι της μεχρι τις 4 το πρωι … θα μου την στειλεις ???[/quote]

Θα κοιτάξω κι αν δεν είναι κλεισμένη για το σ/κ θα σου την στείλω…με το αζημίωτο φυσικά!!![/quote]

Ξερεις τα γουστα μου οποτε θα μεινω ησυχος.

poia gousta sou re ramoli? exeis kai dikaioma epilogis stin ilikia sou??? ego exo sxesi apo panta kai gia panta… :stuck_out_tongue:

Τώρα γίνεσαι άδικη…Σε κάθε ηλικία έχεις δικαίωμα επιλογής!!!:stuck_out_tongue:

hahahahahahahhahahahahhaha…dreaming…vissions of you… :lol: :lol:

Εγώ πάλι χώρισα πριν ένα μήνα!Στις αρχές αισθανόμουν υπερβολικά χαρούμενη που ήμουν επιτέλους free αλλά τώρα έχει αρχίσει η στέρηση…!Είναι και οι εξετάσεις και έχει γίνει η κατάσταση γαμησέ τα :cry:

Ναι αλλά σκέψου…Μόλις τελειώσουν οι εξετάσεις και ξεκινήσουν οι διακοπές θα είσαι free να κάνεις ότι θέλεις και όποτε το θέλεις :wink:

Η καλύτερη περίοδος για να βρείς τον επόμενο…

Η καλύτερη περίοδος για να βρείς τον επόμενο…[/quote]

Παλι χωνεσαι παντρεμενος ανθρωπος … φτου ρε μακρυα !!!

Παλι χωνεσαι παντρεμενος ανθρωπος … φτου ρε μακρυα !!![/quote]

Παιδιά μην μαλώνετε,αφού είπαμε:I’m in love with an angel!! :wink:Sorry Τέλη αλλά τί θα πεί η μπέμπα σου?!

Re paidia ton parexhghsate ton anthrwpo(?)! Den ithele na plasarei ton eayto tou apla na nouthetisei me ayto to panta symvouleytiko kai storgiko yfos tou patera!

Παιδιά μην μαλώνετε,αφού είπαμε:I’m in love with an angel!! :wink:Sorry Τέλη αλλά τί θα πεί η μπέμπα σου?![/quote]

Εγώ πάντως σου παραχωρώ άνετα έναν angel που έχω πρόχειρο :wink:

Παιδιά μην μαλώνετε,αφού είπαμε:I’m in love with an angel!! :wink:Sorry Τέλη αλλά τί θα πεί η μπέμπα σου?![/quote]

Εγώ πάντως σου παραχωρώ άνετα έναν angel που έχω πρόχειρο :wink:[/quote]

Who are you talking about?!!

Ένας είναι ο angel εδώ μέσα…Δεν έχω άλλον (δυστυχώς)

Μα γι’αυτόν λέω κ εγώ τόση ώρα!!

Pw milame Angle exei kapsei kardies,exeis kanei fleves na kovontai gia xarh sou,exeis parei kylotes…oups,tp.

Και το αστείο έιναι ότι δεν τον έχω δει και ποτέ!Τρομερό έτσι?Μόνο εγώ τα κάνω αυτά!

Μα γι’αυτόν λέω κ εγώ τόση ώρα!![/quote]

Ναι…το κατάλαβα ότι λες γι αυτόν βρε.Γι αυτό σου λέω ότι αυτόν μπορώ να στον παραχωρήσω. :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Μα γι’αυτόν λέω κ εγώ τόση ώρα!![/quote]

Ναι…το κατάλαβα ότι λες γι αυτόν βρε.Γι αυτό σου λέω ότι αυτόν μπορώ να στον παραχωρήσω. :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :P[/quote]

Θα μου τον στείλεις με courrier?!!