Έχετε σχέση;

Μπορω να μιλησω ? Βασικα εχω κομπλαρει με ολο αυτο … αλλα την Illusion δεν την αλλαζω. Ε τι να κανω αφου την καραγουσταρω !!!

Στείλε μου με pm διεύθυνση και τα σχετικά και θα στον στείλω σήμερα κι όλας…Να τον τυλίξω και με κορδελίτσα για δωράκι; :stuck_out_tongue:

Ο angel γουστάρει άλλη.Ήρθε η ώρα να βυθιστώ στο έρεβος :cry:

Έλα που κομπλάρεις τώρα…αφού κατά βάθος σου αρέσει χαχαχαχαχαχα

Όχι κούκλα μου και στο έρεβος 8O …Αν είναι έτσι στον στέλνω επιτόπου!!!

Πάντως έχω δημιουργήσει σάλο!!

Όχι κούκλα μου και στο έρεβος 8O …Αν είναι έτσι στον στέλνω επιτόπου!!![/quote]

Όχι δεν τον θέλω.Με απαρνήθηκε.Δεν έχει τολμήσει κανείς να μου το κάνει αυτό εμένα!

Όχι κούκλα μου και στο έρεβος 8O …Αν είναι έτσι στον στέλνω επιτόπου!!![/quote]

Όχι δεν τον θέλω.Με απαρνήθηκε.Δεν έχει τολμήσει κανείς να μου το κάνει αυτό εμένα![/quote]

Κατ’αρχήν κανένα σάλο δεν έχεις προκαλέσει,μην παρεξηγούμαστε κι όλας!!!
Και όσο για το ότι σε απαρνήθηκε μην μου αγχώνεσαι…θα τον περιποιηθώ που τόλμησε να κάνει κάτι τέτοιο.
:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Εδω ξεροκαταπινω … και αναρωτιεμαι … μηπως εχω κανει λαλακια μεγαλη ???

Δεν φταις εσύ,εγώ φταίω που σ’ερωτεύτηκα παράφορα…

Δεν φταις εσύ,εγώ φταίω που σ’ερωτεύτηκα παράφορα…[/quote]

Μήπως φταίω εγώ που μπαίνω εμπόδιο στην ευτυχία σας;
Πέρα από την πλάκα,κανείς δεν φταίει για τίποτα…ο έρωτας είναι για όλους και δεν μπορείς να καθωρήσεις ποιόν θα ερωτευτείς. :wink:

Δεν φταις illusion,άλλωστε είναι ελεύθερος να επιλέξει!!

Angel είσαι αφασία όμως!!Δεν το πιστεύω ότι έχεις τσιμπήσει τόση ώρα!Σοβαρά τώρα μην πανικοβάλλεσαι,πλάκα κάνω έτσι?Άλλωστε δεν έχω πρόθεση να σε συλλάβουν για βιασμό ανηλίκου!!

Xa xa … οτι ειμαι γαμω τα παιδια το γνωριζω , τωρα για το αν εχω τσιμπησει η αν εχω πανικοβληθει ρωτα την Ιllusion που μιλαγαμε και ενδοιαμεσα στα ποστ στο msn . :wink:

Angel είσαι αφασία όμως!!Δεν το πιστεύω ότι έχεις τσιμπήσει τόση ώρα!Σοβαρά τώρα μην πανικοβάλλεσαι,πλάκα κάνω έτσι?Άλλωστε δεν έχω πρόθεση να σε συλλάβουν για βιασμό ανηλίκου!![/quote]

Χαχαχχαχα ότι είναι αφασία δεν το συζητάω καν…όπως και το ότι είναι γαμώ τα παιδιά!!!Τώρα για το όλο story όλοι πλάκα κάναμε,χαβαλές να γίνεται και να περνάμε καλά πάνω απ’όλα…Δεν νομίζω να ψάρωσε κανείς και με τίποτα.Σίγουρα πάντως όχι ο angel :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

[size=1](My angel…την αμοιβή μου την περιμένω μετά) :stuck_out_tongue: [/size]

Angel είσαι αφασία όμως!!Δεν το πιστεύω ότι έχεις τσιμπήσει τόση ώρα!Σοβαρά τώρα μην πανικοβάλλεσαι,πλάκα κάνω έτσι?Άλλωστε δεν έχω πρόθεση να σε συλλάβουν για βιασμό ανηλίκου!![/quote]

Χαχαχχαχα ότι είναι αφασία δεν το συζητάω καν…όπως και το ότι είναι γαμώ τα παιδιά!!!Τώρα για το όλο story όλοι πλάκα κάναμε,χαβαλές να γίνεται και να περνάμε καλά πάνω απ’όλα…Δεν νομίζω να ψάρωσε κανείς και με τίποτα.Σίγουρα πάντως όχι ο angel :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

[size=1](My angel…την αμοιβή μου την περιμένω μετά) :stuck_out_tongue: [/size][/quote]

Έτσι έτσι illusion,γι’αυτό σας πάω με 1000!!! 8)

__E, δεν παίρνεστε και οι τρεις για να είστε όλοι ευχαριστημένοι; …κυρίως ο Angel δηλαδή!! :lol: :lol:

[quote=“Shadowcaster”]

__E, δεν παίρνεστε και οι τρεις για να είστε όλοι ευχαριστημένοι; …κυρίως ο Angel δηλαδή!! :lol: :lol:[/quote]

Mε εχεις ψυχολογησει σωστα Βασιλη :lol: :lol: :lol:

[quote=“Shadowcaster”]

__E, δεν παίρνεστε και οι τρεις για να είστε όλοι ευχαριστημένοι; …κυρίως ο Angel δηλαδή!! :lol: :lol:[/quote]

Βασιλάκη μαζέψου για δεν σε βλέπω καλά… :evil:

Angel είσαι αφασία όμως!!Δεν το πιστεύω ότι έχεις τσιμπήσει τόση ώρα!Σοβαρά τώρα μην πανικοβάλλεσαι,πλάκα κάνω έτσι?Άλλωστε δεν έχω πρόθεση να σε συλλάβουν για βιασμό ανηλίκου!![/quote]Min anhsyxeis. Gia ton viasmo xreiazetai katagellia apo merous sou kai paiderastia thewrhtai mono an einai katw ton 15 etwn to thyma(leme twra)… Ti genetisths,dikhgoros eprepe na ginw gmtm!
size=2[/size]