Έχετε σχέση;

Angel είσαι αφασία όμως!!Δεν το πιστεύω ότι έχεις τσιμπήσει τόση ώρα!Σοβαρά τώρα μην πανικοβάλλεσαι,πλάκα κάνω έτσι?Άλλωστε δεν έχω πρόθεση να σε συλλάβουν για βιασμό ανηλίκου!![/quote]Min anhsyxeis. Gia ton viasmo xreiazetai katagellia apo merous sou kai paiderastia thewrhtai mono an einai katw ton 15 etwn to thyma(leme twra)… Ti genetisths,dikhgoros eprepe na ginw gmtm!
size=2[/size][/quote]

Α οκ τότε no problem!!Thanks για τις νομικές συμβουλές! :wink:

Συγνώμη για το άσχετο post-Είσαι συνάδελφος βιολόγος? :?

Σταματηστε τα οφφτοπικ στο οφφτοπικ σας παρακαλω γιατι θα κανω αιτηση να κλειδωθει και αυτο … και στο τελος θα εχετε σχεση μονο με τα κλειδωμενα τοπικς .

Εγω παντως για να ειμαι οντοπικ μιας και συνεριζομαι τον αγωνα του αγαπητου admin και των αγαπητων mods θα απαντησω

Καντε δουλεια σας ρε …αντε εκει που θα σας πω αν εχω σχεση η οχι . Ουρτ κουτσομποληδες . Αυτα ειναι για μεσημεριανες εκπομπες τυπου Λαμπιρη και Τατιανας . Οποτε αρμοδιος για να απαντησει ειναι μονο ενας που εχει παρει και το κολάι. Ονοματα δεν λεμε , αλλα εχει ασπρα μαλλια που αυτο συναπαγεται οτι ειναι και ο σοφοτερος ολων μας . :roll:

Τώρα γίνεσαι υπερβολικός angel.Αφού έχουν μείνει 2-3 τόπικ ξεκλείδωτα. 8O 8O

PS:Μην αποκαλείς τους άλλους κουτσομπόληδες γιατί ξέρεις τι θα πάθεις… :twisted: :twisted:

Aσε τους προλογους και στειλε φωτο σου οπως σου ειπα … και αν γουσταρω θα σου πω εγω μετα τι θα παθεις … :roll:

Aσε τους προλογους και στειλε φωτο σου οπως σου ειπα … και αν γουσταρω θα σου πω εγω μετα τι θα παθεις … :roll:[/quote]

Τί θα μου κάνεις δηλαδή?Σιγά μην σε φοβηθούμε κιόλας!!! :wink: Να στείλεις εσύ πρώτος.Και μην πεις να ψάξω να τη βρώ στο forum γιατί βαριέμαι!

Αν και πιστευω οτι το εχεις κανει ηδη … δεν πειραζει … εσυ παντως χανεις ,… και κερδιζει φυσικα η Illusion που την εχω δω :wink: :roll: :wink: :roll:

Αν και πιστευω οτι το εχεις κανει ηδη … δεν πειραζει … εσυ παντως χανεις ,… και κερδιζει φυσικα η Illusion που την εχω δω :wink: :roll: :wink: :roll:[/quote]

Δεν το έχω κάνει αγαπητέ μου!Ειλικρινά δεν έχω ιδέα πως είσαι!Γιατί δεν θέλεις να στείλεις?

Να την ποσταρω εδω δεν το κανω … γιατι πολυ απλα θα ξεσηκωθουν ολες οι γυναικες του Forum και θα με κυνηγανε παντου … δωσε e mail να σου στειλω … αλλα και παλι … να στην στειλω γιατι ??? Δεν εισαι ανηλικη ???

Να την ποσταρω εδω δεν το κανω … γιατι πολυ απλα θα ξεσηκωθουν ολες οι γυναικες του Forum και θα με κυνηγανε παντου … δωσε e mail να σου στειλω … αλλα και παλι … να στην στειλω γιατι ??? Δεν εισαι ανηλικη ???[/quote]

Είμαι ενήλικη παρά έναν χρόνο!Καλά οκ αν έχεις πρόβλημα δεν πειράζει!!

Αν και πιστευω οτι το εχεις κανει ηδη … δεν πειραζει … εσυ παντως χανεις ,… και κερδιζει φυσικα η Illusion που την εχω δω :wink: :roll: :wink: :roll:[/quote]

Δεν το έχω κάνει αγαπητέ μου!Ειλικρινά δεν έχω ιδέα πως είσαι!Γιατί δεν θέλεις να στείλεις?[/quote]

Φλοπ μπιχτήηηηηηηηηη pwnd …!!!

Και ασφαλως δεν εχω προβλημα … γιατι να το κρυψω οτι ειμαι θεος ???

Εσυ μπορεις να δεις τα χαρακτηριστικα του προσωπου μου … και η Illusion μπορει να σου φωτογραφησει ολο το υπολοιπο πακετο … αν το αντεχεις δλδ … :wink: :roll:

Συγνώμη για το άσχετο post-Είσαι συνάδελφος βιολόγος? :?[/quote]Ginomai! :smiley:

Δεν εννοούσα αυτό που νομίζεις κακεντρεχή άνθρωπε!!!
Τί σημαίνει pwnd?

Πρόβλημα εννοούσα με την ηλικία μου!Όσο για το δεύτερο το αφήνω ασχολίαστο!

Δεν εννοούσα αυτό που νομίζεις κακεντρεχή άνθρωπε!!!
Τί σημαίνει pwnd?[/quote]

Βασικα είναι pwned… από βιασύνη το έγραψα λάθως…(το είχα δείς σε κάτι άλλα forum που μπαίνω και μου άρεσε), βασικά σημαίναι ότι τον βούλωσες και το έγραψα γιατί νόμισα έτσι όπως το είπες μου ΄φανικε σαν μπιχτή ότι τον βούλωσες και καλά :lol: :lol: :lol:

Οκ μπορεις τωρα να πας να συνεχισεις την monopoly … αν και εχει φτασει 11 … οποτε νανι γρηγορα … :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Προβλημα με τις ηλικιες δεν εχω και ποτε δεν ειχα οσο αφορα μικροτερες εκει που χαλιεμαι ειναι με τις μεγαλυτερες απο μενα …
Οσο για το αλλο εδω και 3 ποστ περιμενω να μου κοτσαρεις το email σου αλλα δεν βλεπω φως … οποτε μας μενει η περιγραφη απο την Illusion που παρεπιπτωντος σου στελνει και τα χαιρετισματα της και την αμεριστη συμπαρασταση της … :wink:

Οκ μπορεις τωρα να πας να συνεχισεις την monopoly … αν και εχει φτασει 11 … οποτε νανι γρηγορα … :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

[/quote]

Και εγώ σε πάω :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Και πολυ καλα κανεις … εχεις αρχισει να εχεις σωστες αντιληψεις … και επειδη ειμαι καλος … μπορεις να πας για υπνο στις 12 σημερα … :lol: :lol: :lol:

Και πολυ καλα κανεις … εχεις αρχισει να εχεις σωστες αντιληψεις … και επειδη ειμαι καλος … μπορεις να πας για υπνο στις 12 σημερα … :lol: :lol: :lol:[/quote]

γιουπιιιιιι ώρα για πάτρυυυυυυ :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :D/ :D/ :D/ :D/ :D/ :D/ :D/

[size=1]μήπως το παρακάναμε με το spam???[/size]