Προβλημα με τις ηλικιες δεν εχω και ποτε δεν ειχα οσο αφορα μικροτερες εκει που χαλιεμαι ειναι με τις μεγαλυτερες απο μενα …
Οσο για το αλλο εδω και 3 ποστ περιμενω να μου κοτσαρεις το email σου αλλα δεν βλεπω φως … οποτε μας μενει η περιγραφη απο την Illusion που παρεπιπτωντος σου στελνει και τα χαιρετισματα της και την αμεριστη συμπαρασταση της … [/quote]
Επίσης να της πεις!Την έχω συμπαθήσει πολύ αυτή την κοπέλα!!Λοιπόν γράφε το email μου:aniramaton@yahoo.gr.Αν το αντιστρέψεις θα μάθεις και το ονομά μου!
Και πολυ καλα κανεις … εχεις αρχισει να εχεις σωστες αντιληψεις … και επειδη ειμαι καλος … μπορεις να πας για υπνο στις 12 σημερα … :lol: :lol: :lol:[/quote]
Και πολυ καλα κανεις … εχεις αρχισει να εχεις σωστες αντιληψεις … και επειδη ειμαι καλος … μπορεις να πας για υπνο στις 12 σημερα … :lol: :lol: :lol:[/quote]
[size=1]μήπως το παρακάναμε με το spam???[/size][/quote]
χαχαχαχαχχ εισαι θεος λεμε …εχουμε πεσει στο πατωμα απο το γελιο , η Illusion και εγω… εισαι απαιχτος … χαχαχαχαχαχ
[/quote]
Τόσο αστείο ήταν πιά? :?: ? :?: ? :?: ? :?: ? :?: ? :?: ? :?:?
Θα δειξει ποσο τυχερουλης ειμαι … αν και σε ενημερωνω οτι εδω και 15 μερες ειμαι υπερτυχερος μιας και εχω το πιο γλυκο πλασμα διπλα μου και συνεχεια .
Το e-mail μου φαινεται στο κατω μερος του ποστ μου …αλλα μαλλον ο ερωτας σου για μενα σε εχει τυφλωσει … η ειναι κατι αλλο που ως γνωστον και αυτο τυφλωνει , οπως ακουγεται …
Θα δειξει ποσο τυχερουλης ειμαι … αν και σε ενημερωνω οτι εδω και 15 μερες ειμαι υπερτυχερος μιας και εχω το πιο γλυκο πλασμα διπλα μου και συνεχεια .
Το e-mail μου φαινεται στο κατω μερος του ποστ μου …αλλα μαλλον ο ερωτας σου για μενα σε εχει τυφλωσει … η ειναι κατι αλλο που ως γνωστον και αυτο τυφλωνει , οπως ακουγεται … :P[/quote]
Angel κόψε τις μαλακίες λοιπόν μιας και έχεις το πιο γλυκό πλάσμα δίπλα σου.Και επίσης πρέπει να σ’ενημερώσω ότι εγώ αντροχωρίστρα δεν ήμουν δεν είμαι και ούτε πρόκειται να γίνω τώρα.Όσο για το ποιος είναι τυφλός καλύτερα να το κοιτάξεις γιατί παρόλο που λες ότι έχεις το πιο γλυκό πλάσμα δίπλα σου έχω διαπιστώσει πως μάλλον δεν το βλέπεις!
Το e-mail μου φαινεται στο κατω μερος του ποστ μου …αλλα μαλλον ο ερωτας σου για μενα σε εχει τυφλωσει … η ειναι κατι αλλο που ως γνωστον και αυτο τυφλωνει , οπως ακουγεται … :P[/quote]
Angel κόψε τις μαλακίες λοιπόν μιας και έχεις το πιο γλυκό πλάσμα δίπλα σου.Και επίσης πρέπει να σ’ενημερώσω ότι εγώ αντροχωρίστρα δεν ήμουν δεν είμαι και ούτε πρόκειται να γίνω τώρα.Όσο για το ποιος είναι τυφλός καλύτερα να το κοιτάξεις γιατί παρόλο που λες ότι έχεις το πιο γλυκό πλάσμα δίπλα σου έχω διαπιστώσει πως μάλλον δεν το βλέπεις![/quote]
Angel κόψε τις μαλακίες λοιπόν μιας και έχεις το πιο γλυκό πλάσμα δίπλα σου.Και επίσης πρέπει να σ’ενημερώσω ότι εγώ αντροχωρίστρα δεν ήμουν δεν είμαι και ούτε πρόκειται να γίνω τώρα.Όσο για το ποιος είναι τυφλός καλύτερα να το κοιτάξεις γιατί παρόλο που λες ότι έχεις το πιο γλυκό πλάσμα δίπλα σου έχω διαπιστώσει πως μάλλον δεν το βλέπεις![/quote]
Για να το παμε απο την αρχη … Καταρχην δεν σου επιτρεπω καν να μου λες να κοψω τις μαλακιες , δεν σου μιλησα ποτε ετσι , και δεν επιτρεπω απο 17χρονα και καλα απελευθερομενα οντα να μου την πουν .
Επειδη διαπιστωνω οτι μαλλον εχεις την μνημη του χρυσοψαρου , ανατρεξε πισω κατι σελιδες που ενω μπηκα και εγραψα οτι εχω σχεση με την Illusion , εσυ αρχισες να χωνεσαι ??? Λεω εγω τωρα …
Το οτι εχω διπλα μου την Illusion αυτο δεν θα με κανει να γραφω προσεχτικα παντα και να πειραζω αυτους που με πειραζουν.
Αντροχωριστρα ??? χαχ χαχα το ανεκδοτο της εβδομαδας … καλα χαλαρωσε μικρη μου μην σπασεις τα νυχακια σου. Αν ειναι ποτε δυνατον δλδ …χαχαχα .
Τωρα για το τυφλος , και παλι στον κοσμο σου …αφου εδω και μια βδομαδα αναφερομαι σχεδον συνεχεια στην Ιllusion το ποσο γουσταρω κλπ κλπ … μαλλον τυφλη η οτιδηποτε αλλο εισαι εσυ … εξου και τη παρομοιωση που σου ανεφερα, αλλα μαλλον για σενα ειναι / ηταν ψιλα πραγματα…
Και να σου τωρα που το παιζεις θιγμενη και ριγμενη απο τον κακο Angel_In_Black.
E δεν ηξερες ε δεν ρωταγες ??? οεο ??? :roll: :twisted: :twisted:
Υ.Γ. negative, μην είσαι αρνητική ( ), δε το λέω για να σε θίξω… 8) Και παρεμπιπτώντος, δε κατάλαβα γιατί μου έβαλες αυτή–> :evil: τη φατσούλα πριν που μου απάντησες… τέλος πάντων -μάλλον δικαίως λένε πως άδικα θίγεσαι. Cool, μια χαρά προσωπικότητα φαίνεσαι να είσαι, έχω αρχίσει και σε συμπαθώ μάλιστα, αλλά όσο να’ ναι μάλλον η ηλικία σου, ε, λογικό είναι… παίζει το ρόλο της…
Για να το παμε απο την αρχη … Καταρχην δεν σου επιτρεπω καν να μου λες να κοψω τις μαλακιες , δεν σου μιλησα ποτε ετσι , και δεν επιτρεπω απο 17χρονα και καλα απελευθερομενα οντα να μου την πουν .
Επειδη διαπιστωνω οτι μαλλον εχεις την μνημη του χρυσοψαρου , ανατρεξε πισω κατι σελιδες που ενω μπηκα και εγραψα οτι εχω σχεση με την Illusion , εσυ αρχισες να χωνεσαι ??? Λεω εγω τωρα …
Το οτι εχω διπλα μου την Illusion αυτο δεν θα με κανει να γραφω προσεχτικα παντα και να πειραζω αυτους που με πειραζουν.
Αντροχωριστρα ??? χαχ χαχα το ανεκδοτο της εβδομαδας … καλα χαλαρωσε μικρη μου μην σπασεις τα νυχακια σου. Αν ειναι ποτε δυνατον δλδ …χαχαχα .
Τωρα για το τυφλος , και παλι στον κοσμο σου …αφου εδω και μια βδομαδα αναφερομαι σχεδον συνεχεια στην Ιllusion το ποσο γουσταρω κλπ κλπ … μαλλον τυφλη η οτιδηποτε αλλο εισαι εσυ … εξου και τη παρομοιωση που σου ανεφερα, αλλα μαλλον για σενα ειναι / ηταν ψιλα πραγματα…
Και να σου τωρα που το παιζεις θιγμενη και ριγμενη απο τον κακο Angel_In_Black.
E δεν ηξερες ε δεν ρωταγες ??? οεο ??? :roll: :twisted: :twisted:[/quote]
Το θέμα είναι ότι μετά από κάποια pm(νομίζω πως καταλαβαίνεις) εγώ αισθάνθηκα πολύ χάλια και ένοιωσα τελείως τσούλα.Ότι είπα στην Illusion το λέω και σε 'σένα:Νόμιζα πως όλα γίνονταν στην πλάκα όπως και αυτό που έκανα εγώ κάτι που άλλωστε είχα ξαναναφέρει
Το θεμα αν δεν εχεις καταλαβει ηδη , δεν ειναι τα pm αλλα ο τροπος που μου απαντησες … του στυλ κοψε τις μαλακιες … Δεν νομιζω να σου εχω δωσει το δικαιωμα ουτε την οικοιοτητα να αναφερθεις ετσι σε μενα. Αυτα στους πιτσιρικαδες που ακουν Soad οπως εχεις αναφερει σε αλλο τοπικ.
Για μενα το θεμα θεωρειται ληξαν και παμε παρακατω … για αλλα γκομενακια
Το θεμα αν δεν εχεις καταλαβει ηδη , δεν ειναι τα pm αλλα ο τροπος που μου απαντησες … του στυλ κοψε τις μαλακιες … Δεν νομιζω να σου εχω δωσει το δικαιωμα ουτε την οικοιοτητα να αναφερθεις ετσι σε μενα. Αυτα στους πιτσιρικαδες που ακουν Soad οπως εχεις αναφερει σε αλλο τοπικ.
Για μενα το θεμα θεωρειται ληξαν και παμε παρακατω … για αλλα γκομενακια :P[/quote]
Καλά οκ σόρυ παραφέρθηκα.Μην μου τον θυμίζεις,συγχύζομαι :evil:
__Γιατί; Είπα ποτέ το εναντίον; :? Κι εγώ μια πλάκα έκανα τότε κι εσύ το έπαιξες θυμωμένη… :? Οσο για τώρα (εκτός του ότι σου έλεγα ότι γελάω με την κατάσταση και όχι εις βάρος σου), ουσιαστικά σου έλεγα ότι κακώς αντέδρασες έτσι προς τον Angel και σου έλεγα πως έχεις άδικο και να χαλαρώσεις (όπως και έκανες) γιατί κατα τ’ άλλα δείχνεις αξιόλογο άτομο. Τόσο απλά… :evil:
Το ποτισες τεκιλα και αυτο ???
:roll: :roll: :roll:
Θα παω στην εκπομπη της Τζοβανας Φραγκουλη πες το και θα γινει , μιας και θελω να γνωρισω την NegativeCreep !!! που μπορουν να την βλεπουν καi οι μικροι του site οπως ο socrates, την εκπομπη ε ???