Έχετε σχέση;

to taxidromiko moy peristeri pe8ane…[/quote]

Το ποτισες τεκιλα και αυτο ???
:roll: :roll: :roll:
[/quote]

giati, den eprepe?

[quote=“Shadowcaster”]

__Γιατί; Είπα ποτέ το εναντίον; :? Κι εγώ μια πλάκα έκανα τότε κι εσύ το έπαιξες θυμωμένη… :? Οσο για τώρα (εκτός του ότι σου έλεγα ότι γελάω με την κατάσταση και όχι εις βάρος σου), ουσιαστικά σου έλεγα ότι κακώς αντέδρασες έτσι προς τον Angel και σου έλεγα πως έχεις άδικο και να χαλαρώσεις (όπως και έκανες) γιατί κατα τ’ άλλα δείχνεις αξιόλογο άτομο. Τόσο απλά… :evil:[/quote]

Μα κ εγώ πλάκα έκανα βρε χρυσέ μου,μην τσαντίζεσαι!!! :stuck_out_tongue: :slight_smile:

καλησπερα…αυτον τον καιρο ειμαι μονη σαν το λεμονι… :slight_smile:

Πλακα εις βαρος μου ???

Πλακα εις βαρος μου ???

…[/quote]

Φέρνω βενζίνη και προσάναμα φέρε εσύ τα ξύλα… :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Πλακα εις βαρος μου ???

…[/quote]

Πλάκα στον shadowcaster εννοούσα γιάυτό που του είχα γράψει.Αμέσως να παρεξηγηθείς!!

Πλακα εις βαρος μου ???

…[/quote]

Φέρνω βενζίνη και προσάναμα φέρε εσύ τα ξύλα… :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:[/quote]

Πότε θα σταματήσεις να σπέρνεις την διχόνοια? :twisted:

poios 8nitos na kanei plaka is varos sou?
to exoume afisei stin fisi pou to kanei poly kala. :twisted:

Τι να κανω που ειμαι παρεξηγησιαρης ε ???

Ψοφαω για καυγαδες , εντασεις , σεξ και βια … :oops:

Πλακα εις βαρος μου ???

…[/quote]

Φέρνω βενζίνη και προσάναμα φέρε εσύ τα ξύλα… :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:[/quote]

Πότε θα σταματήσεις να σπέρνεις την διχόνοια? :twisted:[/quote]

Δεν σπέρνω την διχόνια απλά βοηθάω τον angel… :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ξέρεις τι κουραστικό που είναι στις μέρες μας να κάνεις μια πυρά της προκοπής??? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

[size=1](να το το βλέπω έρχεται το lock…)[/size]

Τι να πω μετα απο κατι τετοιο ???

Rania … I hasoy … κατα πως λεμε I Love you … :lol:

Να το προσέξεις αυτό!Και ο Χίτλερ αυτά ήθελε εκτός του σεξ και είδες που κατέληξε!

Να το προσέξεις αυτό!Και ο Χίτλερ αυτά ήθελε εκτός του σεξ και είδες που κατέληξε![/quote]
nai, alla ola auta mazi, sto sex?
o xitler den ide tous neous orizontes poy mporouse na anoi3ei…

Να το προσέξεις αυτό!Και ο Χίτλερ αυτά ήθελε εκτός του σεξ και είδες που κατέληξε![/quote]
nai, alla ola auta mazi, sto sex?
o xitler den ide tous neous orizontes poy mporouse na anoi3ei…[/quote]

Ο Χίτλερ απλά δεν έιχε την ευκαιρία να γνωρίσει τον Angel!!

Μπα κωλοφαρδος θα ηταν … που δεν με γνωρισε … πιστεψε με … θα τον εκανα μπαλαρινα να χορευει την λιμνη των κυκνων.
Η διαφορα μας με αυτον ειναι τεραστια … αυτος ηθελε να παιζει με τα μυαλα των καταπιεσμενων γερμανων , εμενα μ’αρεσει να παιζω με τα μυαλα και οχι μονο των ομορφων γυναικων… αυτη ειναι η διαφορα μας … εγω ειμαι εκλεκτικος … αυτος ηταν καμμενος :lol: :lol: :lol: :lol:

εγω ειμαι καμμενος … αυτος ηταν εκλεκτικος :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote] :!:

Όχι μωρέ καμμένος δεν ήταν απλά ήταν λιγουλάκι σχιζοφρενής!Όλοι τα’χουμε τα κουσούρια μας άλλωστε…!

oi sxizofrenis kanoun to kalitero sex.
pas me enan kai ine san na kaneis partouza…

εγω ειμαι καμμενος … αυτος ηταν εκλεκτικος :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote] :!:[/quote]

Νταξ για μια αλλη φορα δειχνεις οτι πολυ απλα οταν αναφερομαστε στην λεξη σφηνομπουτσα εισαι το συνωνυμο της …

τουλαχιστον λεγε την μου , αλλα μην παραφραζεις γραφομενα μου σε quote για να φαινοντε οτι τα εχω πει εγω. …

Παντως αν και παλι δεν μπορεις να το καταλαβεις και θες να αισθανεσαι σημαντικη συνεχισετο .Ετσι και αλλοιως εχω μια συμπαθεια στις καμμενες και κατωτερες απο εμενα προσωπικοτητες … :roll:

oi sxizofrenis kanoun to kalitero sex.
pas me enan kai ine san na kaneis partouza…[/quote]

Αυτό δεν το’χω δοκιμάσει!! 8O :lol: