Ti να παρεις μωρη μπετουγια … :P[/quote]
Από πίσω που λες…
:P[/quote]
Στον δασκαλο τσαχπινιες λουλη ???
Από πίσω που λες…
Στον δασκαλο τσαχπινιες λουλη ???
Από πίσω που λες…
Στον δασκαλο τσαχπινιες λουλη ??? :P[/quote]
Ο πρύτανης είναι πάνω από τον δάσκαλο μπεμπούλη - μπόυλη…
Εισαι και Dj δλδ ? εκτος απο μαναβης και ?? :?: :!:
Μην ορκίζεσαι…Μπορεί και να το’χω βρει!Απλά το επεξεργάζομαι ακόμα για να το επαληθεύσω
[quote=“NegativeCreep”]
Μην ορκίζεσαι…Μπορεί και να το’χω βρει!Απλά το επεξεργάζομαι ακόμα για να το επαληθεύσω [/quote]
Καλά περίμενε… :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Μην ορκίζεσαι…Μπορεί και να το’χω βρει!Απλά το επεξεργάζομαι ακόμα για να το επαληθεύσω [/quote]
Καλά περίμενε… :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:[/quote]
Τελικά είσαι κακιασμένος!!Δεν θέλεις βρε να με δεις ευτυχισμένη?
Καλά περίμενε… :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:[/quote]
Τελικά είσαι κακιασμένος!!Δεν θέλεις βρε να με δεις ευτυχισμένη?[/quote]
Πως πως , αλλά μια παρημία λέει ότι δεν μπορείς να έχεις την πιτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο…
Τι να πώ είθε οι βάλαρ να σε βοιθήσουν να βρείς αυτό που ψάχεις… [-o< [-o< [-o< [-o<
ΝαΙ ρε μπαμπαλουετα για να σαλιαριζεις πλεον ελευθερα … γερομπισμπικι .
Πως πως , αλλά μια παρημία λέει ότι δεν μπορείς να έχεις την πιτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο…
Τι να πώ είθε οι βάλαρ να σε βοιθήσουν να βρείς αυτό που ψάχεις… [-o< [-o< [-o< [-o<[/quote]
Δεν σου’χω πει να μην παίρνεις πράγματα από ξένους στο δρόμο?Θα σε χαλάσουν κακομοίρη μου…!
Τι να πώ είθε οι βάλαρ να σε βοιθήσουν να βρείς αυτό που ψάχεις… [-o< [-o< [-o< [-o<[/quote]
Δεν σου’χω πει να μην παίρνεις πράγματα από ξένους στο δρόμο?Θα σε χαλάσουν κακομοίρη μου…![/quote]
Εγώ είμαι καλό παιδί δεν παίνω πράματα στον δρόμο από ξένους…
Τα καλλυεργώ μόνος μου…
[size=1](Τα αφήνω να λύξουν κι όλας για μέγιστο αποτέλεσμα…)[/size]
Γιατί βρε γλυκέ μου?Μια χαρά παιδί φαίνεσαι…
ΝαΙ ρε μπαμπαλουετα για να σαλιαριζεις πλεον ελευθερα … γερομπισμπικι .[/quote]
Μy friend πως με καταλαβαίνεις…
[size=1]Θα βαλω την Illusion για νανι και θα αρχισει ο πολεμος μεταξυ μας [/size]
[size=1]Θα βαλω την Illusion για νανι και θα αρχισει ο πολεμος μεταξυ μας [/size][/quote]
Να βγάλω την πανοπλία;
[size=1]Θα βαλω την Illusion για νανι και θα αρχισει ο πολεμος μεταξυ μας [/size][/quote]
Να βγάλω την πανοπλία;[/quote]
Ναι γδυσου εσυ και ερχομαι απο πισω σου
Να βγάλω την πανοπλία;[/quote]
Ναι γδυσου εσυ και ερχομαι απο πισω σου :P[/quote]
Σαλιάρης… Ουδεμία επιλεκτικότητα… Μαμάμε ότι βρούμε…
Σε πολυ υποληψη εχεις το σωμα σου βλεπω … οχι φιλαρακι δεν θα πεσω λοιπον στην παγιδα να γινω σαβουρομαμης … και γω μαζι σου …
Παμε Αννα Βισση / Νικος Βουρλιωτης …
Εεεεερρρρωωωτααααςςςς ηηη πολεμοοοοοοςςςς :lol: :lol:
Σε πολυ υποληψη εχεις το σωμα σου βλεπω … οχι φιλαρακι δεν θα πεσω λοιπον στην παγιδα να γινω σαβουρομαμης … και γω μαζι σου …
Παμε Αννα Βισση / Νικος Βουρλιωτης …
Εεεεερρρρωωωτααααςςςς ηηη πολεμοοοοοοςςςς :lol: :lol:
Το αλάβαστρο κορμί μου δεν είναι για τα μούτρα σου λιγούρη
To ποιο ???
To ποιο ??? [/quote]
1.90, 88 κιλά είναι αλάβαστρο μανάβη