Τι θα λέγατε όσοι είστε (αυτή την περίοδο) Κρήτη (για οποιονδήποτε λόγο, μόνιμα, διακοπές, φοιτητές)) να βρισκόμασταν καμιά μέρα? Τώρα που’χει φτιάξει ο καιρός είναι ό,τι πρέπει! Αν μπορείτε φυσικά…
Θα μπορούσε να κανονιστεί οπουδήποτε, αρκεί να βολεύει όλους ή τους περισσότερους! Let me know! Εγώ την κάνω σε μια βδομαδούλα περίπου για Αθήνα…
Ε, αφού την κάνεις για Αθήνα, να βρεθούμε σε μια βδομάδα Αθήνα
Φυσικά ρε συ! Απλά τώρα είναι ευκαιρία να δω όσα παιδιά είναι Κρήτη πριν φύγω… το ένα δεν αναιρεί το άλλο!
Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα να έρθω Ηράκλειο, απλά λέω να κανονιστεί απ’όλους (όσοι είναι) πρώτα! Αν είμαι μόνο εγώ Χανιά, τότε προφανώς θα έρθω , αλλά αν είναι και άλλοι, μπορεί να τα πούμε πχ Ρέθυμνο! Δεν έχω κάτι κατά νου, γι’αυτο ρωτάω να δω τι θα πείτε όλοι!
sorry kiolas alla egw na paw re8umno to vrhskw polu xlwmo…k de nomizw oute h eleanna na mporesei…pame akoma sxoleio 3ereis…
Αμάααννν!! Ελπίζω να’ναι και καένας μεγαλύτερος μέσα! :lol: Πλάκα κάνω! Τότε άνετα κανονίζεται στο Ηράκλειο… . Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Εγώ πάντως είμαι 100% μέσα!
Peste mou pote kai eimai mesa.
auto de xreiazotan na to peis ennoeitai…e3alou de nomizw na einai k alloi apo edw…
Oπως εγώ …[/quote]
Εεεεε… τώρα, είσαι από Κρήτη, μένεις Κρήτη ή έτσι το πες? Γιατί δε θυμάμαι κιόλας αν έχεις πει από που είσαι… :roll:
Στείλτε στο maestro@rocking.gr πότε μπορείτε… Σάββατο? Κυριακή? Παρασκευή? Έχετε και καθημερινές υποχρεώσεις!
Πάντως το άλλο δε γίνεται, γιατί θα χω φύγει… πείτε μου εσείς αν και πότε μπορείτε…
ax ti mou kaneis k th kuriakh grafw k ta 2 vivlia ths istorias diagwnisma…