Πιο όμορφος ηθοποιός/τραγουδιστής?

Μας αρέσει γιατι βγάζει αντρίλα, καφρίλα και τέτοια :Ρ
Τι ζόρι τραβάτε σεις, μπαα… Τραβάτε να υμνήσετε τη σιλικόνη και την Adobe… [-X

Για να ζηλέψει το δέχτσα, εγώ τον έχω δει λάιβ τον Μπαρνς… 8)

[SPOILER]βασανίσου…:stuck_out_tongue:

παραδέξου το, δεν το περίμενες! :p[/SPOILER]

Και’γω, όσο κι΄αν σας φαίνεται περίεργο, είπα ότι έχει ωραίο πρόσωπο. Όχι το στύλ…μόνο το πρόσωπο. Μου θυμίζει τον Sean όταν αυτός είναι άβαφος :slight_smile:
Μπήκα στο google για να δω κι΄άλλες φωτό αλλά κοιτάξτε τι ανακάλυψα :frowning:

ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ

Και τα’ χει με την κρυόκωλη αγγούρω Nicole Kidman [-X

δλδ αυτοι που ποσταρεις εσυ στις φωτογραφιες χορευουν?:stuck_out_tongue: Φωτογραφια ειναι, δεν εχουν εφευρεθει ακομα κινουμενες βιντεοφωτογραφίες, λογικο να ειναι ακινητος :smiley:

Ετσιιιιιιιιι!Τι να το κανεις αν εχει ωραιο προσωπο και σωμα φετες,αν δεν εχει την σκατοφατσα του ο αντρας,αν δεν εχει την γεννειαδα του λες και δεν εφτασαν τα ξυραφακια στο χωριο του,αν δεν εχει ετσι ωραιο το μαλλακι του σαν να του το κατουρησαν 17 τραγια,αν δεν κρεμαει το υποστεγο πανω απο το τσουτσουνακι,αν δεν βρωμαει εν τελει απο 100 μετρα απο την απλυσια βρε αδερφε,τι να τον κανεις τον αντρα;:pΤσεκαρε το ρε σου λεω πριν γινεις σαν χασκι!:p:p

Γιατί έτσι μας αρέσει…

Ναι στην τελευταία ο Greg Gall ξεχάστηκε λίγο και έβαλε το χεράκι του…

Με αιφνιδίασες, όντως :Ρ Και ναι, ζήλεψα λιγάκι :frowning:

Αει μαρή :Ρ Δεν είπα ότι δε χορεύει χαδό φένιατο!
Εννοώ ότι τα μοντέλα μου τη σπάνε, είναι πολύ κάπως, στημένα, φέτες σώμα, λάγνο ύφος και δεν ξέρω κι γώ. Δε μου κάθονται καλά, δεν ξέρω :-s

Δε σχολιάζω τις μπαουγκ μαλακίες που γράφεις :Ρ Δεν είπαμε ότι θέλουμε τον άντρα μπάζο και άπλυτο. Απλά μας αρέσουν ραστα, τζίβες, μαλλιά, μούσια και τέτοια. (Mythodea, μιλάω και εξ ονόματός σου! :p) Ότι είναι άπλυτος πού το κατάλαβες, κόλλησες τη μύτη σου στην οθόνη; :Ρ Δεν κατάλαβα 2 πραγματάκια επίσης:
α. τι είναι το υπόστεγο πάνω από το τσουτσουνάκι
β. τι σημαίνει το “γίνομαι σαν χάσκι”. Τα χάσκι είναι πανέμορφα :-s

Mythodea, κάνω έκκληση! Συνέχισε να ποστάρεις! :smiley:

:naughty:

Χα χα χα χα χα (φατσούλα…)

Ναι ναι ναι…

Ουστ!Που να σου την πεσουν ολες οι ζαρντινιερες της Αγγελακη μαζι με οσες μπαζολες ειναι παρουσες και να μην αφησουν ιχνος γυαλιου να προεξεχει!Ντροπη της τιμημενης οικογενειας των απανταχου δεχτσαιων!:pΤι δε φαινεται;Αν στιψεις τα μαλλια και τα γενια πιο πολυ λαδι κι απο την ετησια παραγωγη της Καλαματας θα βγει:p
α. Η μπακα
β. οτι τα ματακια σου θα αποκτησουν ενα υπεροχο θαμπο γκριζο χρωματακι απο τον καλπαζων καταρρακτη:p

Οι τζιβες τι ειναι;:-s

^^^Δεν το ειδες αυτο.Οχι,δεν το ειδες Ρεστλες.Ναι,ειναι προσωρινη η τυφλωση Ρεστλες,θα περασει,μην ανησυχεις:cry:

Ε ναι ένα τέτοιο ear stretching μετατρέπει οποιοδήποτε σε μανούλι:!:

Restless, τσίμπα :Ρ

Όχι ρε Mythodea, φάνηκε αυτή η μαλακία που έχει στο αυτί :expressionless: Τεσπα δεν πειράζει, θα εφαρμόσω επιλεκτική όραση :slight_smile:

Δεν μπορεις απλα να θαυμασεις αυτην την τελειοτητα που βρισκεται ολογυρα του αυτιου;τς τς τς,τι σαι συ ρε…

Αυτο έτσι και βγάλει το σκουλαρίκι και κρεμάσει το κρέας σαν διπλωμένο σκουλήκι θα ναι ακόμα καλύτερο…

ps:μην τον ξαναποστάρετε,έχει αρχίσει και με πιάνει φαγούρα…!

Eίναι όντως άθλιο αλλά who cares…Δε με χαλάει…Είδα όμως και κάτι άλλους “άντρες” με ξανθιές ανταύγιες και έφαγα φρίκη…To ear streching μας πείραξε;…

Φοβαμαι να ξαναμπω σ΄αυτο το θρεντ:-s

Χα χα χα χα :lol::lol::lol:#-o

Αχ, θεϊκή πικ! =P~
Δε φαίνεται και το αυτάκι, μια χαρά! :p:p

:naughty:

Για να μη παραπονιέστε και μας λέτε κάλτσες όμως περι φωτοσοπιάσματος στο “πιο όμορφη”, για βρείτε μου μια πρόμο φωτογραφία των Σιξ Φιτ που να φαίνεται αυτό το τεράστιο σημάδι στο κουτελό του ε? ε?

Όντως :Ρ
(Τι σημαίνει “σας λέμε κάλτσες;”)
Δε με χαλάει και με το σημάδι παντως, άσε που δεν πιστεύω να είναι μόνιμο γιατί σε λαηβ πικς δεν το είχε :-s

edit: τσέκαρε στην ακριβώς από πάνω προμο πικ και θα δεις ότι φαίνεται το σημάδι! Απλά αν δεν ξες ότι υπάρχει, δεν παίζει να το προσέξεις. Αρκετό make up και όλα οκ! :Ρ