Πιο όμορφος ηθοποιός/τραγουδιστής?

Το’χει πάνω απο 8 χρόνια τουλάχιστον. Το’χα πρωτοπροσέξει σ’ένα στούντιο ριπόρτ του χάμμερ κάπου το 2000-2001. Λογικά κάποιο έγκαυμα. Τεσπά. Σαχλαμαρίτσες να περνάει η ώρα.

[SPOILER]
“Λέω κάλτσες”, κατά την μπλιντίνειο διάλεκτο σημαίνει “λέω βλακείες” :stuck_out_tongue:

Βασανίσου:p[/SPOILER]

Πωωωωωωωωωω,μια λεξη της αργκο δεν ξερεις πια;Και δεν μου ειπες και τι ειναι οι τζιβες!

Αυτά είναι οι τζίβες, απλά φαντάσου τα με κανονικό μαλλί και όχι σε σκουφί :Ρ
Αυτά που έχει ο Μπαρνς τεσπα :slight_smile:

ααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααα!!!
:lol3::lol3::lol3: Τι έχουν δει τα μάτια μου σ’ αυτό το θρεντ…πολύ γέλιο έχει ρε γμτ!! Δεν παίζεστε…
Ευτυχώς ποστάρονται διάφορα κουλά φρικιά για να μην νοιώθω άσχημα μ΄αυτούς που ποστάρω εγώ, οι οποίοι είναι πολύ [SIZE=“4”]γλυκούλιδες και καρανορμάλ[/SIZE] σε σχέση με τους αρκουδιάριδες (με μούσια ως το πάτωμα)νεάταρταλ/χόμο σάπιενς κλπ που βλέπω :lol::stuck_out_tongue:

Edo tha symfoniso me tin Stray Cat. Oi homo erectus pou postaristikane teleytaia me apokoryfoma to ayti “basketball ring” einai xeiroteroi ki apo ta shemales tis SC. Postarete Marilyn Manson kai Sopor Aeternus gia kouklia tora na kleisei to kare…

Έφτασεεεεεε…

Sopor Aeternus

Marilyn Manson

Πάντως δεν έχετε παράπονο…ξανά σε spoiler τα βάζω :stuck_out_tongue:

Ma giati SC? Ta espases pali :lol: Kai ego na balo antipoda BRUTAL…HILLBILLY ORCHESTRA’s BUBBA (Terror Club’s mascot - stin mesi einai o glykoulis mas)

No spoiler. I’m ruthless :stuck_out_tongue:

Εμενα μ’ αρεσει αυτο το μαναρι στα δεξια:oops:

Τώρα ειλικρινά, αυτό το ζομπι με τις ζαρτιέρες που ποσταρίστηκε πιο πριν είναι πιο ωραίος από τον Μπαρνς; Αφήστε ντε το αυτί του στην άκρη :Ρ

Πάλι καλά που το Θεριό ποστάρει καναν ωραίο άντρα :Ρ

ρε παιδια τι ειναι τουτο???#-o#-o
ελεος δηλαδη…τι αλλο θα δουμε…:p:p:p

ααααααχχχχχχχχχχ αυτος ειναι αντρας…

με ολη τη σημασια της λεξης…:p:p:p

Αυτό κανείς δε το πρόσεξε???

ΑΣ ΤΗ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ!

ΔΕΝ Σ’ ΑΡΕΣΟΥΝ ΑΥΤΑ!!!ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ Σ’ ΑΡΕΣΟΥΝ ΑΥΤΑ!!!

:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:

Ε νταξει σιγα τη δηλωση,εδω εσυ εχεις πει την Μπελουτσι μετρια.

Από Κίντμαν εννοείται.

αχαχαχοοχοχοοχχιιχααοχαχα.

Πφφφφ.

ΓΚΙΜΛΙ. Η αηδια η ιδια ρε, πατε καλα;;;

Ουτε συ πας καλα. :expressionless:

Θέε μου αυτά τα stretchings στ’ αυτιά είναι τόσο μα τόσο σιχαμερά