Μη μασάς pax τα περισσότερα χαριτολογώντας τα γράφουμε εδώ μέσα… Άν σ’αρέσει κ ο άλλος με γεια σου με χαρά σου.
σωωωπα!!λες και γω τα παιρνω σοβαρα:naughty:!!!..(εδω μου απορριψανε τον araya-στα νιατα του- και δεν επαθα σοκ…τι να λεμε τωρα!!):lol::lol:
Σκέφτομαι να βάλω κ εγώ κανέναν… Θέλει βέβαια να το ψάξω λίγο πρώτα.
Που οδευει ρε το γυναικειο φυλο αν σας αρεσουν αυτα τα γυναικωτα. :lol:
Παρτε δω σωστο πραμα, πασιγνωστος μεν αλλα δεν εχει αναφερθει(ειμαι σχεδον σιγουρη):
anselmo μονο…
ποσταρα παλιοτερα κ βαριεμαι τωρα.
που εισαι kate να με υποστηριξεις?
ω θεε μ μολις ειδα οτι καποια ποσταρε γεωργουλη…
ΕΥΓΕ!!
Απο τη μια σου αρεσει ο Ανσελμο
Απο την αλλη ο Γεωργουλης
Εισαι μπαησεξουαλ?
ω φιλε τολκι…[-X
πλακα κανς?
ειναι αντρες…
οχι σαν αυτον π ποσταρε η pax(χωρις παρεξηγηση ε:p)
Πω πω…ζημιά πρωινιάτικα ! Ακριβώς το στυλ μου!!! Τι χτύπημα κάτω από την ζώνη ήταν αυτό;;;; πολύ ωραίο γκομενάκι…που το βρήκες; Ένα μόνο σου λέω, μάλλον έχουμε το ίδιο γούστο :roll:
Υ.Γ.1 Πόσταρε κι’ άλλα…
Υ.Γ.2 Μη βάζεις σε spoiler τέτοιο χάρμα οφθαλμών
Υ.Γ.3 Μην δίνεις σημασία στα σχόλια των παραπάνω π.χ γκομενίτσα κλπ., αν δεις τα σχόλια που έχουν κάνει γι’ αυτούς που έχω ποστάρει κατά καιρούς, θα πέσεις κάτω από τα γέλια :lol:
τωρα αυτος, εκει πανω αριστερα, τι θελει να μας πει?
pax εγω στη θέδη δου θα’βγαζα μαχαίρι μετά απ’αυτό.
Σταμάτα εσύ:lightsabre: αμέσως να πεταχτείς
Εγώ λέω [SIZE=“4”]να βάλω[/SIZE] καμιά φωτό να έρθουμε στα ίσα μας
Βασανίσου
βασικα νομιζω οτι θα πεσει κατω απ τα γελια αν δει αυτους που χεις ποσταρει.οχι τα σχολια.ι.χοχοχοχοχοχο:p
:-kχμ…δεν νομίζω…Έχω βάσιμες υποψίες ότι θα αποκτήσει νέες φαντασιώσεις (κυρίως με τον πατέρα τον παιδιών μου) :p:p:p
Μπορεί, αν φαντασιώνεται τo Sequel του Allien.:p:p
Μπα…έχει ανάγκη να δει κανένα Sequel του Allien, το δικό μου το “Alien” είναι μακράν καλύτερο, οπότε μόνο με το δικό μου “θα την ακούσει” !
αχχαχααχχαχααχ:lol::lol: νταξ!!!ειπα να δω κανα ποστ για τα εν λογο γουστα και…it can never be unseen απαξ και το δεις!!!:lol::lol::lol:…οχι!!ας περιοριστουμε μονο στον κοκκινομαλλι αγγελο(εκτος κ αν σου αρεσει κ ο jason lewis(θυμιζω επ ευκαιριας!! {http://www.youtube.com/watch?v=Brz8jjXuKyg }που τον ειπαν μπαλαρινα…αν ειναι δυνατον…μπαλαρινα…pffffff!!![-X)…η και ο επομενος:p
Δηλ. τι θες να πεις ότι δεν σ’ αρέσει ο δικός μου κοκκινομάλλης; Αυτό δεν γίνεται! Απ’ ότι κατάλαβα από αυτούς που πόσταρες τα γούστο μας είναι όμοια…
Καλά η δεύτερη φωτό στο spoiler είναι το κάτι άλλο, ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΤΥΠΟΣ ΜΟΥ! εγκεφαλικό θα πάθω! 8O8O8O Και μην τους βάζεις σε spoiler είπαμε!!! :p:p
By the way το ονοματάκι του μαναρακίου ποιό είναι;;;
τα σποιλερ ηταν επειδη υποπτευθηκα οτι μπορει να παθαινες τιποτα και ηθελα να προετοιμαστεις πρωτα!!!τωρα μπορω να τα αφαιρεσω!!!:lol::lol:
that is jamie burke…
οχι δεν ειναι ομοια!!!χαχαχαχαχαχα:lol::lol::lol:
bonus
Από ένα research που έκανα είδα ότι είναι μοντέλο και γκόμενος της Sienna Miller (γι’ αυτούς που θα πιστέψουν ότι είναι gay)
Φυσικά και δεν είναι και τόσο όμοια τα γούστα μας! Τα δικά μου είναι καλύτερα…αμα μου λες για Jason Lewis…τι να πω!
Και επειδή μια επανάληψη δεν έβλαψε ποτέ κανέναν…
Ορίστε: Δεν είναι ούτε καν μοντέλο και βάζω κάτω όλους τους μοντέλους σε κορμοστασιά!!!
Εγώ δυστυχώς με το κράξιμο που έχω φάει…μόνο σε spoiler
αυτο το τραβελι δεν εχει θεση εδω.σταματα να τον ποσταρεις.δηλαδη τζιζας!!!