Πιο όμορφος ηθοποιός/τραγουδιστής?

[SIZE=“4”][/SIZE]

#-o#-o Πολύ συντηρητικό σε βρίσκω…:p:p

Τι να μην τον ξαναποστάρω…αυτό σε πείραξε; εδώ και καιρό ο τύπος έχει γίνει η μασκότ του θρεντ…κανονικά θα έπρεπε δίπλα στο θρεντ να υπάρχει και η φωτογραφία του :lol::lol::lol:

χαχαχαχαχαχαχα.οτι εχει φατσα για μασκοτ αυτο ειναι σιγουρο.:lol::lol:
και δεν ειμαι συντηρητικος.συντηρητικη ισως.:stuck_out_tongue:

Έχει γίνει μασκότ όχι λόγω φάτσας …λόγω του ότι τον έχω ποστάρει τόοοοοοοσες φορές που έχει γίνει πια η μασκότ:D

Καλά sorry, συντηρητική τότε :p:p:p

και κακόγουστη:lol::lol::lol:

Μια χαρά καλόγουστη είναι η κοπελίτσα Stray Cat… Τουλάχιστον της αρέσουν αρρενωποί. Εσένα θα σ’έκραζα αλλά έκραξα και την pax οπότε δεν μπορώ να κράζω κ όλον τον κόσμο σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, είναι αντιδεοντολογικό :stuck_out_tongue:

(ίδιο γούστο σου λέει μετά… και χαίρονται κιόλας! :p)

Χαχααχαχαχχααχ…τι αδερφαρα ειναι αυτη#-o:lol:

^ Εσύ μάλλον με συμπληρώνεις επειδή είπα δε θα κράξω… :lol:

(λίγο μπρουταλοειδώς βέβαια… :p)

αυτος που παιζει στ this is england ειναι πανεμορφος(αυτος που κανει τ woody)αλλα ολες οι φωτογραφιες του που βρισκω στο ιντερνετ ειναι τιποτενιες και αποφευγω να τις βαλω.

Ποιός είναι? Ο φασίστας σκινάς ή ο ψιλόλιγνος που βάζει το παιδί στα πράγματα?

οχι ο φασιστας βεβαια!ο αλλος ο ψηλος ο αδυνατος.

ωραίος όντως!

Εννοείται ότι πρώτος κ καλύτερος είναι ο Johnny Depp αλλά…ο Jared Leto με μακρύ μαλλί κ μούσι είναι Θεός :slight_smile: επίσης, αν πιάνονται οι μουσικοί γενικότερα, ο μπασίστας των Rotting Christ είναι όλα τα λεφτά :!::!::!:

[/URL

για την jesterhead

A! AΝΟΙΓΕΤΕ ΜΕ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ!:p:D

[SPOILER]tomi joutsen

[/SPOILER]

ωραία τατού ο πρώτος τυπάς

έχει γαμάτα τατού ο φίλιππας.Γενικά είναι κούκλος:roll:
Ασχετο, από rotting christ με αρέσει ο ντράμερ :oops:

Ένας παραπάνω λόγος για τον οποίο βλέπουμε Supernatural:

ωραιο μωρακι

:roll: ωραιος ο κοκκινομαλλης…8)
εχω να προσθεσω blas elias απο slaughter

ω!!!8Oγιατι πρωι-πρωι…αμα επινα γουλια απο τον καφε θα ειχα πνιγει τωρα ξερεις!!very nice!!!βγαλε κ το σποιλερ οπως λεει και η στραυ…

Ο Ντιν ειναι καβλα.
Οι αλλοι 2 ειναι σαν τα αδερφατα των ιπποτων που λεει κ ο Γεωργιου

o ντιν αμα ηταν ελληνας,στο λυκειο στανταρ θα ειχε ανταυγειες ξανθες και θα οδηγουσε παπι φτιαγμενο!!:lol::lol::lol: πολυ καγκουροφατσα